Birazdan evi terk edeceğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen evden gidince annesiyle yaklaşırsa daha kötü olur. Evden gitme güzelce yemeğini yap evi topla eşini ikna etmeye çalış. Daha az yeriz üstümüze başımıza almayiz ama huzurumuz olur de. Sen yolunu bilirsin eşini az çok tanırsın. Evi terketmek zafer bayrağını kaynananın eline vermek olur. Lütfen sakın kal ❤ ve tekrar hocaya git kendine eşine baktır. Fazladan almışsa malzemeleri yeniden yapmış olabilir. Bol bol dua et evini sirkeli su ile sil 🌺

Çok şey yaşamışsınız ama olay nasıl yerlere sürahi atmaya gelmiş anlamadım. Bizim evde yaşanan olağan şeyler. Şunu neden buraya koydun, neden oradan aldın, neden öyle oldu vs. En basiti dün ebeveyn banyosunu yıkadım, terlikleri giyin dediğim halde çıplak ayakla zemine basmış ve çoraplarından ayağına yapışan tozlar olduğu gibi yere geçmiş. Markete gidip geldi, ee çıplak ayakla basmışsın yahu zemine pislenmiş yine diye söylendim. Tutup da adam buradan bana yürüse, konuyu başka yerlere çekse çok sinirlenirdim doğrusu. Tüm bunların üstüne birde sürahi devirse arıza uyarısı verirdim galiba.

Sizi anlıyorum. Dolmuş dolmuş patlamışsınız eşinizi psikolojik destek almış ama siz aylarca bunları yaşayıp, depresyona girerken desteği kendinize çok görmüşsünüz.

Adama ders vereceğim diye evi falan terk etmeyin. Ben sinirliyken dilimin ayarını kaçırabiliyorum. Özellikle pire için yorgan ateşe verildiyse tepem atar. Kolunuzdan tutup mutfaktan çıkarması da bence o sinirle kendinize zarar vermenizden ötürü diye düşündüm. Çünkü eşim de ben o haldeyken bir şeyleri devirsem kırsam tutar beni o ortamdan uzaklaştırır. Kusura bakmayın nedir bilmiyorum eski konularınız ama bu olayda çok aşırı tepkiler veren siz olmuşsunuz ve karşılıklı olarak tepkileriniz hiç hoş olmamış. Özellikle bebekli bir evde bir şeylerin kırılıp dökülmesi çok yanlış. Sakinleşin lütfen be hemen iyi bir danışmandan randevu alın.

Yahu o yasaklı konuyla ilgili birkaç şey yazıcaktım da yazdım yazdım sildim.

Kendine gel arkadaşım , ne büyüsü ne bilmem nesi.Evine yuvana sahip çık.Hayatın tadını çıkarmaya bak.Evin var eşin var çocuğun var , maddi imkanların yerinde anladığım kadarıyla.Boş boş şeyler için hayatı kendine zindan etme.Gerekirse psikologa git.Bu nedir yahu gencecik insanlar en güzel zamanları saçmalıklarla geçiyor.Yazık valla.

Evi terketmek yerine aileme kafa dinlemeye gidiyorum deyin ve gidin.
Yoksa o evde sağlığınızdan olacaksınız.

ya sizin kocanız melek de sanki kaynana kapıya domuz yağı sürdü diye mi şeytan oldu? saçmalamayın lütfen. eşiniz bu, huyu da bu.

Ay lütfen siz benim konularıma yorum yapmayın aşırı rahatsız ediyorsunuz. Her konunun altındasınız. Başlarda seviyordum ama kabak tadı verdi artık. Ben gelipte eşim melek demedim fark ettiyseniz en son yaşananları kendi aklı ve hür hiradesiyle yaşattı bu sebepten yediremiyorum ve gidicem dedim. Eşim melek falan demedim , kaynanam da alt tarafı muska yapmış diye affedebileceğim bir tip değil ve tek olayı da bu değil. Yuvamı bile isteye oyunlarla yıkmaya calısan herkes şeytan değil cehennemin ta kendisidir. İkidir ben kocamı fazla iyi gösteriyormuşum gibi algı yapmaya calısıyorsunuz ve beni çok rahatsız ediyorsunuz. Her olaya ekemiş ekemiş yaşamış gibi yorum yapıyorsunuz. Allahınızı severseniz ne yaşadınız da burda biliyor gibi insanlaea sallayıp duruyorsunuz. Sunun eşi böyle su söyle sunun arkası soyle ben olsam yakarım yıkarım sunu yaparım vs vs.

ev konusu sizde takinti olmus. KV o tür seyler yapmak istese zaten yapar. dünyanin diger ucunda bile olsaniz yapar.
esinize kira ödemek zor geliyordur. anliyorum- kimse güle oynaya ödemiyor o kirayi. parada kola kazanilmiyor sonucda. diger taraftan esiniz o evden cikarsa belki dönüsü olmamasindan korkuyordur...
bu konudada anlayisli yaklassaniz iyi olur. siz görüsmeyin ama ne olursa olsun o kadin onun annesi.

kaynvalidenin uğrastıgı seyler malesef var Kurandada geçiyor bu :KK43: umarım sebep o degildir de bos yere ayrılık olmaz :KK43: dediği laflar yaptıkları yenilir yutulur degıl sen bilirsin ne yapman gerektigini :KK43:

Evliliğine bu kadar zarar verirken ev konusunda insan nasıl bu kadar hareketsiz kalır anlamıyorum.
Para yetmiyor, şu bu boşverin.
Ben o kadar huzursuzken bodrum kat olur, tek oda olur girerdim içine.
Hiç bir şey huzurdan kıymetli değil.
Oturun eşinizle bunları konuşun.
Seviyorsa anlar.
İnat ediyorsa da bu evlilikten vazgeçmiş demektir.

Bosanmayacaksan evini terk etme. Ha bosanacaksan da terk eden sen olma. Cocugunu da huzursuz etme durduk yere ortada bisey yok. Geldiginde gururlu gozukmek istiosan cocuklu kadini evden nasi kovuosun sen git de. Yani ben olsam ailemle birlikte yeni bi ev bulurdum onlarin destegiyle orayi duzer esyalari tasirdim yavas yavas geliosa gelir gelmiosa durur. Ki bence gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X