Çok şey yaşamışsınız ama olay nasıl yerlere sürahi atmaya gelmiş anlamadım. Bizim evde yaşanan olağan şeyler. Şunu neden buraya koydun, neden oradan aldın, neden öyle oldu vs. En basiti dün ebeveyn banyosunu yıkadım, terlikleri giyin dediğim halde çıplak ayakla zemine basmış ve çoraplarından ayağına yapışan tozlar olduğu gibi yere geçmiş. Markete gidip geldi, ee çıplak ayakla basmışsın yahu zemine pislenmiş yine diye söylendim. Tutup da adam buradan bana yürüse, konuyu başka yerlere çekse çok sinirlenirdim doğrusu. Tüm bunların üstüne birde sürahi devirse arıza uyarısı verirdim galiba.
Sizi anlıyorum. Dolmuş dolmuş patlamışsınız eşinizi psikolojik destek almış ama siz aylarca bunları yaşayıp, depresyona girerken desteği kendinize çok görmüşsünüz.
Adama ders vereceğim diye evi falan terk etmeyin. Ben sinirliyken dilimin ayarını kaçırabiliyorum. Özellikle pire için yorgan ateşe verildiyse tepem atar. Kolunuzdan tutup mutfaktan çıkarması da bence o sinirle kendinize zarar vermenizden ötürü diye düşündüm. Çünkü eşim de ben o haldeyken bir şeyleri devirsem kırsam tutar beni o ortamdan uzaklaştırır. Kusura bakmayın nedir bilmiyorum eski konularınız ama bu olayda çok aşırı tepkiler veren siz olmuşsunuz ve karşılıklı olarak tepkileriniz hiç hoş olmamış. Özellikle bebekli bir evde bir şeylerin kırılıp dökülmesi çok yanlış. Sakinleşin lütfen be hemen iyi bir danışmandan randevu alın.