• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz uzun ama yardımcı olun çok kötüyüm

Rimedya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dün eşimle çok büyük bir kavga ettik sebebini anlaticam kayınvalidem annemi çağırıp diğer eltileriminin fotoğraflarını göstermiş onlar ne kadar güzel giyiniyorlar susleniyorlar bizim kız niye öyle değil 3 kere evine gittim başında yazma ile evde geziyor güzel koku sürmuyor oğlumla ilgilenmiyor, oglum kızını sana yatıya bırakılıyor evde tek başına oturuyor kızın da konuş kendine çeki düzen versin demiş .annem bunu içinde tutmuş 2 hafta bana söylememiş buna da açıklık getireyim arkadaşlar ben gayet bakımlı bir kadınim sadece evlendiğim aile Arap bır aile yurtdışından gelmiş biraz süslü bir aile yemek yaparken örtüyorum başımi herhangi bir saç düşmesin diye birkaç kere geldi denk geldi yani bu sorun yapacak bir şey bile değil evinde yazma ile dolaşan birçok insan var ki ess bu giyinme süslenme konusunda benden çok memnundur diye biliyordum. Şimdi asıl sorunu geleyim problem şu şekilde başladı. bugün hastaneden gelmiştim eşimin ailesine gittim dönüşte eşim arayipy ben bugün mesaideyim biraz durursun ailemde sonra annenlere gidersin çok gecikeceğim dedi ben de aileme çıktım Altust oturuyorlar bu arada. sonra dönüşte beni almasını beklerken telefon açtı Ben bugün abim nerede kalacağım arkadaşlar falan var sen de orada annende uyu dedi annemde anlamadığım şekilde beni eve göndermekte ısrarlı bende kırıldım beni eve göndermek istiyor diye tabii bilmiyorum ki kadın bana anlatmadı 2 haftadır içinde sıkıp duruyormuş kayınvalidemin benim hakkında söylediklerini o yüzden evimde durmamı istiyor kadın da eve göndermek istiyor haliyle. Ben de sinir oldum eltimi aradım dedim Ben de oraya geleyim hep beraber oturalım aradim bakayım müsait mi diye bana ne desin eltim ,kocamla oturuyoruz biz !ama eşim bana diyorki abimlerde arkadaslayiz şimdi başka biyere gidicez yalan söylüyor bana ister istemez annem de şahit oldu olayı da görünce bana her şeyi anlattı .ben de dedim ki bebeğin bezi yok diye buraya çağıracağım konuşuruz .fakat arkadaşlar şöyle bir durum var ben genetik bir hastalığım var mide damarlarım çatlama yapıyor ben stres altında kaldığım zaman Mide kanaması geçiriyorum kasilmadan dolayı . eşim geldi bez getirmeye annemde eşimi alıp kayınvalideme indi benim yanında konuşmak istemedi annem stres altında kalmayayım diye orada hani benim kızım suçluya ilgilenmiyor ya eşiyle bak yalan söyleyip ise gidiyorum diyip arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor demis annem kayinvalideme. daha önceki kayınvalidemin benim hakkımda konuştuklarını anlatmış annem orada eşimde benim için evle ilgilenmiyor temiz değil diye konuşmuş annesinin beni uyarmak istediğini bu yüzden de aracı olarak annemi tuttuğunu yaptığını normal bir şey olduğunu savunmuş. Annem de çok sinirlenmiş benim kızımın iki dudağının arasına bakar bugün beni al derse gelir alırız demiş .sonra eve geldik bana ben anneni yolda görsem selam vermem artık diyor senin annen görüş tabi ama benim yanımda görüşme diyor. eşim bana çok şey yaşattı zorla kürtaj ettirdi ben de üniversite mezunuyum zorla kürtaj ettirdi kelimesi benim de hiç hoşuma gitmeyen bir kelime ama bir kucağında bir buçuk yaşında bir kız karnımda bebek boşanmaya kalkamadım eşim beni aldırmazsan evde ilaç verip zorla düşürmekle tehdit etti annesine yalvardım aldırmayın oğluyla konuşsun diye diye ama kimse beni dinlemedi. Sen daha küçük kızına düzgün bakamıyorsun nasıl ikisine bakacaksın yazık dediler. çok yanlış bir şey yaptım farkındayım ben artık namaz sonrası dua bile etmiyorum benim duam kabul olmaz diye çok pişmanım zaten her gün onun acısını yaşıyorum ben .derkken bir de bugun hamile olduğumu öğrendim Doktor spriali çıkarttı ama büyük ihtimalle düşük yapıyorum çok kanamam var ne yapayım bilmiyorum boşanıp kestirip atasim geliyor herşeyi

Son düzenleme:
Kayınvalide konu sahibinin annesine kızın bakımsız, süs püs bilmiyor,
evde kendine bakmıyor, koku falan almıyorum. Oğlan da onu sende yatılı bırakıyor.
Kızın oğlumun başını döndürmüyor demeye getirmiş.
Anne hanım ne yapsın 2 hafta susmuş, en son dayanamayıp dökülmüş.
Şimdi bunun üzerine damat bey annenle görüşmem, benim yanımda görüşmeni de istemem diyormuş.
Konu sahibi eşim vaktinde kürtaja bile zorladı anneme diyemedim çok çektim boşanıp kurtulasım var, bıktım diyor.

İnşallah doğru anlamışımdır :D

Pek bişey anlayamadım ama eşin ve kayınvalidesenden memnun değil, kürtaj olmak zorunda bıraktılar seni, eşin yalan söyleyip seni annene bırakıyor .
Durum pek iyi değil boşanma ihtimalin varsa düşün derim.

Sizi beğenen beğenmiş alan almış ona ne oluyor pardonda. Eşim beğenmeseydi almazdı diyin. Hoş eşinizde sizin arkanızdan konuşmuş anladığım kadarıyla konuyu tam anlayamadım anlatımınızdan dolayı ama evlenene kadar sizi hiç mi görmemişte şimdi birden çirkin, kötü oluvermişsiniz. Bulmuşta bunuyorlar işte

1. Yazınızı duzenleyin yazdığınız hiçbirşey anlaşılmıyor
2.anladigim kadarıyla sacma sapan aile ilişkileriniz var .
3. Bu kadar problemli kötü evlilikte zorla kurtajlarin yanında tekrar tekrar hamile kalmak niye ya biraz bilinclenmek çok mu zor .
4. Eşinizde sizde normal gelmediniz bana . Büyükler deseniz zır cahil zaten . Eşinizle adam akıllı konuşun bence

Aile Arap da sen de Arapçadan veya tamamen farklı bir dilden bozma bir Türkçe ile yazmış gibisin. Şimdi konuya seni annene şikayet eden kayınvalide ile girdik, eşinin yalan söylemesi ile devam ettik sonunda da kürtaj ve yeniden hamile olmak var?!

Back
X