Biraz Özel

yani aynı şeyden mi bahsediyoruz tam emin olamadım ama çömelmek yerine dizlerinizle yataktan destek almayı denediniz mi hiç?
ay yeni üyeyim ya utandım yazarken:oops:
İşte bende çekindiğim icin direk yazamadım ama madem sordunuz yazayım :)
Sadece dizlerimle destek alamıyorum ellerimlede alasim geliyor çömelmiş gibi oturur halde duramıyorum. Ellerimden ve dizlerimden destek alıyorum yatar gibi o zamanda olmuyor. Çok pardon biraz açık detaylı oldu.

Sadece dizlerimle destek alamıyorum ellerimlede alasim geliyor çömelmiş gibi oturur halde duramıyorum. Ellerimden ve dizlerimden destek alıyorum yatar gibi o zamanda olmuyor. Çok pardon biraz açık detaylı oldu.
bu kadar takmayın kafanıza, zamanla esnekliğiniz ve tecrübeniz arttıkça kolaylaşır,eşinizle konuşun o sizden daha tecrübelidir, sizi yönlendirsin, kolaylaşmazsa da bir sürü başka yöntem var illa ki bulunur uygun olan bir tane.

Zamanla olur rahat birak kendini

• Beğen
Reactions: zxy
bu kadar takmayın kafanıza, zamanla esnekliğiniz ve tecrübeniz arttıkça kolaylaşır,eşinizle konuşun o sizden daha tecrübelidir, sizi yönlendirsin, kolaylaşmazsa da bir sürü başka yöntem var illa ki bulunur uygun olan bir tane.
Çok sağolun biraz takmıştım kafama en azindan zamanla duuzelebilir belki bunu ögrendim. Daha rahatladım.

Bakalım en cüretkar yorumu kim yapacak :KK69:
Mune hanımcım banlamasa var ya şu an kafamdaki geyiği buraya dökmek isterdim:KK53:
Şaka bir yana da evli değilim ve bilgi sahibi de değilim ama aktif sporcu olarak söyleyebilirim ki, o bahsettiğin fiziksel aktivite esnasındaki pozisyon şekli evet bence de biraz esneklik ister. Baldırları falan geniş açamıyor sanırım, bir de karnı kasılıyor olabilir. Bu sebeple biraz kondüsyon lazım. Stretch egzersizleri yapabilirsin, başlangıç seviyelerini falan denemelisin, yoksa esneyeceğim derken bir tarafını kırarsın. Karnında da zorlama oluyorsa eğer abs egzersizleri ile biraz daha dayanıklı hale gelebilirsin.
Bu arada zaten o tür bir pozisyon için fazla kilolu olmamak da gerekir, kafamda canlandırdım da adamcağıza da yazık, tepelenir gibi:KK14:

Doğum kontrol hapına karşı olman doğum kontrol hapı konusundaki bilgi yetersizliğinden kaynaklanıyor. Doğum kontrol hapı gebelikten tam koruma sağlayan tek yöntemdir. Piyasadaki Yazz adlı doğum kontrol hapı gibi düşük hormonlu bir hap tercih edersen asla tüylenme yada kilo sorunu yaşamazsın. Bunların yanında adet dönemini düzenlemekle kalmaz aynı zamanda kanamanı normal seviyede dengeler ve ağrılarını en aza indirir. Sivilce gibi cilt sorunlarının da çözümüdür, cildi güzelleştirir. Ve rahim kanserine karşı korur. Aynı zamanda ne zaman istersen bırakıp hemen hamile kalabilirsin. Prezervatif asla tek başına doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı, riskli. Ben doğum kontrol hapını en güvenilir ve sağlıklı yöntem olarak öneriyorum.
Pozisyon meselesinin de esneklikle bir alakalası yok esneklik gerektirecek bir pozisyonda değil zira. Muhtemelen yanlış duruyor ve kendini kasıyorsun. Her pozisyonu denemek zorunda değilsiniz, hoşlanmıyorsanız ve size uygun değilse o pozisyonu tercih etmeyin.
Doğum kontrol hapıyla ilgili konularda yazmaya artık çok üşeniyorum. Seninkilere minik bir ek düzenli kullanımda meme ve rahim ağzı kanseri riskini %90 oranında azaltır.

Üstteyken nasıl oturamıyorsunuz onu anlamadım
O daha bi detay burda zor olur yazması
Mune hanımcım banlamasa var ya şu an kafamdaki geyiği buraya dökmek isterdim:KK53:
Şaka bir yana da evli değilim ve bilgi sahibi de değilim ama aktif sporcu olarak söyleyebilirim ki, o bahsettiğin fiziksel aktivite esnasındaki pozisyon şekli evet bence de biraz esneklik ister. Baldırları falan geniş açamıyor sanırım, bir de karnı kasılıyor olabilir. Bu sebeple biraz kondüsyon lazım. Stretch egzersizleri yapabilirsin, başlangıç seviyelerini falan denemelisin, yoksa esneyeceğim derken bir tarafını kırarsın. Karnında da zorlama oluyorsa eğer abs egzersizleri ile biraz daha dayanıklı hale gelebilirsin.
Bu arada zaten o tür bir pozisyon için fazla kilolu olmamak da gerekir, kafamda canlandırdım da adamcağıza da yazık, tepelenir gibi:KK14:
Ama çok kırıldım son cumleye :KK43:
Neyse şaka bir yana dediğin egzersizlere bakicam. Ben de tamamen kiloya ve esnekliğe baglıyorum. Tesekkuur ederim yorumun için.

cnm koltukta deneyin o zaman. ellerinle koltuğun baş kısmından destek alırsın. daha rahat hareket edersin. .....utanarak yazdım ama umarım işe yarar önerim.. ://

X