Biraz Özel

cnm koltukta deneyin o zaman. ellerinle koltuğun baş kısmından destek alırsın. daha rahat hareket edersin. .....utanarak yazdım ama umarım işe yarar önerim.. ://
Çok sağol canım. Bakalım arkadaslarin dedigi gibi zamana bıraktim biraz rahatladım :)

O daha bi detay burda zor olur yazması

Ama çok kırıldım son cumleye :KK43:
Neyse şaka bir yana dediğin egzersizlere bakicam. Ben de tamamen kiloya ve esnekliğe baglıyorum. Tesekkuur ederim yorumun için.
Video izleme sitelerine stretch ve abs diye yazarsan zaten bir sürü içerik çıkar. Yavaş yavaş denersin artık. Zamanla düzelme olursa da esneklikle alakalı dersin. Çömelik vaziyette duramıyorsun galiba, bacakların mı titriyor?
O halde squat programları var, takvim şeklinde düzenlenmiş, 30 day squat yaz görsel içeriklere ulaşırsın. Bacakların kuvvetlenirse en azından 5 dakikalığına yığılmadan desteksiz çömelebilirsin sanırım.

Belki açarım başardım kızlar heyyo, yaşasın, destekleriniz için hepiniz iliski sirasinda aklımda olucaksıniz vs falan diye :KK19:
Canınm sende normal olmayan birşey var ama söylemeyim Şimdi. Bizi costururmussun sonra ilişki sırasında bizi dusunurmussun filan. Noluyoruz anlayalim. :KK57::oops::KK56:

Video izleme sitelerine stretch ve abs diye yazarsan zaten bir sürü içerik çıkar. Yavaş yavaş denersin artık. Zamanla düzelme olursa da esneklikle alakalı dersin. Çömelik vaziyette duramıyorsun galiba, bacakların mı titriyor?
O halde squat programları var, takvim şeklinde düzenlenmiş, 30 day squat yaz görsel içeriklere ulaşırsın. Bacakların kuvvetlenirse en azından 5 dakikalığına yığılmadan desteksiz çömelebilirsin sanırım.
Aynen öyle çömelerek duramıyorum bacaklarım titriyor ve acıyor. Zaten o acı 5 sn bile dik durmama izin vermiyor hemen yatış şekline gecip ellerimden de deatek almaya başlıyorum.

Aynen öyle çömelerek duramıyorum bacaklarım titriyor ve acıyor. Zaten o acı 5 sn bile dik durmama izin vermiyor hemen yatış şekline gecip ellerimden de deatek almaya başlıyorum.
ellerinle destek aldığın için kayma olması gayet normal dizlerinin üzerine çömeliyormuş gibi dene..

popoya iyi geliyo ama bacakları kalınlaştırıyo diyolar doğru mu
popoyu kaldiriyor ve sisiriyor.
bacaklari da ayni sekilde sisiriyor tabi bu dedigim uc bes yapmayla olmaz duzenli yapilinca bacakta kalinlasma yapiyor özellikle yandan bakinca. o yüzden ben bıraktım sevmiyorum squat popo ve bacak seklini

Canınm sende normal olmayan birşey var ama söylemeyim Şimdi. Bizi costururmussun sonra ilişki sırasında bizi dusunurmussun filan. Noluyoruz anlayalim. :KK57::oops::KK56:
Espri yapasım geldi arada cıviyorum böyle :) tatlim aklındaki sey olsa burda kocam icin konu acar miyım yahu :) destekcilerimsiniz diye dedim :KK70:

Anladım, o halde bacaklarının dayanıklı hale gelmesi gerekiyor, bacak egzersizleri yapmalısın. Hem squat hem de pilates egzersizlerinin yardımı olur sanırım. Sitenin sporla sağlıklı yaşam topiğine göz at, buradan da bulabilirsin.
Çünkü titremeden durabilmen için tek yol bacaklarını o konuma alıştırman lazım. Bak balerinler yerde sıfır açıp, yuvarlanıp, sekip ne türlü hareketler yapıyorlar :KK70:

yeterince açık yazmadığını mı düşünüyorsun?
Yorumlar bu yöne doğru kaydı yapacak bir sey yok. Konu girisinden bahsediyorsan daha kapalı anlatamadim. Baslıga zaten ozel yazdım konuyu acan kisi cinsellik oldugunu anlayarak acar. Cinsellik bolumune acamadığim için suan burdayım. İlla yargılamak gerek dimi? Hadi taslanayim ben o zaman ust pozisyon dedim, bacak dedim, çömelme dedim.

Anladım, o halde bacaklarının dayanıklı hale gelmesi gerekiyor, bacak egzersizleri yapmalısın. Hem squat hem de pilates egzersizlerinin yardımı olur sanırım. Sitenin sporla sağlıklı yaşam topiğine göz at, buradan da bulabilirsin.
Çünkü titremeden durabilmen için tek yol bacaklarını o konuma alıştırman lazım. Bak balerinler yerde sıfır açıp, yuvarlanıp, sekip ne türlü hareketler yapıyorlar :KK70:
düşünsene adamın önünde yuvarlanıp gittiğini :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

• Beğen
Reactions: zxy
X