- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım. Bakalım arkadaslarin dedigi gibi zamana bıraktim biraz rahatladım :)cnm koltukta deneyin o zaman. ellerinle koltuğun baş kısmından destek alırsın. daha rahat hareket edersin. .....utanarak yazdım ama umarım işe yarar önerim.. ://
Merak ettim bak şimdiiçimde be canım yazamadım bir türlü evirdim çevirdim sildim
Belki açarım başardım kızlar heyyo, yaşasın, destekleriniz için hepiniz iliski sirasinda aklımda olucaksıniz vs falan diyeolduğu zaman da konu açıcakmısın merak ettim de
Video izleme sitelerine stretch ve abs diye yazarsan zaten bir sürü içerik çıkar. Yavaş yavaş denersin artık. Zamanla düzelme olursa da esneklikle alakalı dersin. Çömelik vaziyette duramıyorsun galiba, bacakların mı titriyor?O daha bi detay burda zor olur yazması
Ama çok kırıldım son cumleye
Neyse şaka bir yana dediğin egzersizlere bakicam. Ben de tamamen kiloya ve esnekliğe baglıyorum. Tesekkuur ederim yorumun için.
Belki açarım başardım kızlar heyyo, yaşasın, destekleriniz için hepiniz iliski sirasinda aklımda olucaksıniz vs falan diye
Belki açarım başardım kızlar heyyo, yaşasın, destekleriniz için hepiniz iliski sirasinda aklımda olucaksıniz vs falan diye
Yaw şifreli bişey mi yazdın diye çözmeye çalışıyorum. Bildiğimiz koltuk, kanape bukoltuk kanepe armut koltuk
Canınm sende normal olmayan birşey var ama söylemeyim Şimdi. Bizi costururmussun sonra ilişki sırasında bizi dusunurmussun filan. Noluyoruz anlayalim.Belki açarım başardım kızlar heyyo, yaşasın, destekleriniz için hepiniz iliski sirasinda aklımda olucaksıniz vs falan diye
Aynen öyle çömelerek duramıyorum bacaklarım titriyor ve acıyor. Zaten o acı 5 sn bile dik durmama izin vermiyor hemen yatış şekline gecip ellerimden de deatek almaya başlıyorum.Video izleme sitelerine stretch ve abs diye yazarsan zaten bir sürü içerik çıkar. Yavaş yavaş denersin artık. Zamanla düzelme olursa da esneklikle alakalı dersin. Çömelik vaziyette duramıyorsun galiba, bacakların mı titriyor?
O halde squat programları var, takvim şeklinde düzenlenmiş, 30 day squat yaz görsel içeriklere ulaşırsın. Bacakların kuvvetlenirse en azından 5 dakikalığına yığılmadan desteksiz çömelebilirsin sanırım.
armut koltukta da pek bi hoş oluyor hanikoltuk kanepe armut koltuk
ellerinle destek aldığın için kayma olması gayet normal dizlerinin üzerine çömeliyormuş gibi dene..Aynen öyle çömelerek duramıyorum bacaklarım titriyor ve acıyor. Zaten o acı 5 sn bile dik durmama izin vermiyor hemen yatış şekline gecip ellerimden de deatek almaya başlıyorum.
popoyu kaldiriyor ve sisiriyor.popoya iyi geliyo ama bacakları kalınlaştırıyo diyolar doğru mu
Espri yapasım geldi arada cıviyorum böyle :) tatlim aklındaki sey olsa burda kocam icin konu acar miyım yahu :) destekcilerimsiniz diye dedimCanınm sende normal olmayan birşey var ama söylemeyim Şimdi. Bizi costururmussun sonra ilişki sırasında bizi dusunurmussun filan. Noluyoruz anlayalim.
Dahada acık yazar bütün tepkileri üstüme cekerdim demek istemiştim. Anca bunu yapabildim yani :)
Anladım, o halde bacaklarının dayanıklı hale gelmesi gerekiyor, bacak egzersizleri yapmalısın. Hem squat hem de pilates egzersizlerinin yardımı olur sanırım. Sitenin sporla sağlıklı yaşam topiğine göz at, buradan da bulabilirsin.Aynen öyle çömelerek duramıyorum bacaklarım titriyor ve acıyor. Zaten o acı 5 sn bile dik durmama izin vermiyor hemen yatış şekline gecip ellerimden de deatek almaya başlıyorum.
Yorumlar bu yöne doğru kaydı yapacak bir sey yok. Konu girisinden bahsediyorsan daha kapalı anlatamadim. Baslıga zaten ozel yazdım konuyu acan kisi cinsellik oldugunu anlayarak acar. Cinsellik bolumune acamadığim için suan burdayım. İlla yargılamak gerek dimi? Hadi taslanayim ben o zaman ust pozisyon dedim, bacak dedim, çömelme dedim.yeterince açık yazmadığını mı düşünüyorsun?
düşünsene adamın önünde yuvarlanıp gittiğiniAnladım, o halde bacaklarının dayanıklı hale gelmesi gerekiyor, bacak egzersizleri yapmalısın. Hem squat hem de pilates egzersizlerinin yardımı olur sanırım. Sitenin sporla sağlıklı yaşam topiğine göz at, buradan da bulabilirsin.
Çünkü titremeden durabilmen için tek yol bacaklarını o konuma alıştırman lazım. Bak balerinler yerde sıfır açıp, yuvarlanıp, sekip ne türlü hareketler yapıyorlar