- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
Mesela ben saydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela ben saydım
Cevabınız için çok teşekkur ederim. Derdim zaten eğitici videolardaki olamamam :) esneklikle zayıflıkla alakasi olup olmadığını veduzelebilecek bir durum mu diye merak ettimBugunun hit konusu belli oldu.
Prezervatifi atmadan once kontrol etsin esin. Binde 1 yirtik varsa ertesi gun hapi alirsin.
Ust pozisyonu icin bir sey diyemeyecegim. Egitici videolara bakiver
Saymamıştım hiç ama şimdi saydım ben de
Umarım bi gün olur :) yani düzelecek bir durum.
Tam da dediğin gibi. Duruşla alakalı sanırım ama bunu ben kiloya bağlıyorum biraz. Çok ozür dilerim oturur pozisyonda oluyor sanirım genelde öyle duramıyorum işte. Tekrar kusura bakmayın bu şekilde söyleyebilirdim.Hapa karşıysan, prezervatiften de korkuyorsan spiral taktıracaksın. Ben spirale karşıyım
Esneklikle ya da kiloyla alakası yok, duruş şeklinle, pozisyonunla alakalı. Ama üstte olmak her kadının becerebileceği bir şey değil. Olmuyorsa zorlama.
Ben de anlamadım Ya aynen böyle yazacaktım da vazgeçtimkızmayın ama merak etti altı üstü oturuyorsunuz.neyi beceremediğinizi anlamadım.ne oluyorki mesela da beceremediğinizi söylüyorsunuz?
kızmayın ama merak etti altı üstü oturuyorsunuz.neyi beceremediğinizi anlamadım.ne oluyorki mesela da beceremediğinizi söylüyorsunuz?
Bende aksini duydum :) eşim normalde ustteyken seviyomuş ama adam artik pes etti vazgeçti bu pozisyondan olmayınca şevki kaçiyomuşerkekler kadın üstteyken pek zevk almıyormuş
öle diola
Bulaşıcı bir durumSaymamıştım hiç ama şimdi saydım ben de
Bana çok zor geliyor. Bacak kaslarım çok acıyor birleşme gerçekleşemiyor.Üstte yapmak daha mı zor ki. Bende bi terslik var herhalde. Sıkma canım kendini. Kasma alisirsin zamanla.
KesinlikleBulaşıcı bir durum
Apacık anlatincada saldırıveriyorsunuz amaBu soruya cevap istiyoruz ne oluyor da olmuyor
Ay cok güldüm köşeden köşedenAmaan taktığınız şeye bak olan var olmayan var ayol bu işin sağı var solu var altı var olmadı köşesi var üst de olmayıversin canım. Zamanla o da olur kaygılanma
Apacık anlatincada saldırıveriyorsunuz ama