- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tesekkur ederim. O zaman ben zayiflamaya devam edeyim ve tecrübe kazanmayı bekliyim :)Şaka bi yana ben biraz acemilik biraz kilo kaynaklı olduğunu düşünüyorum evlilik öncesi aktif cinsel hayatın olmadıysa acemilik yaşaman çok normal kondom konusuna gelirsek biz evlendik evleneli kondomla korunduk hiç kontrol falan da etmedik bi sıkıntı olmadı tabiki gidipte 5 10 liralık kondom kullanmıcaksın, piyasada bilinen 2 marka var onların birini kullan favorim d ile başlayan
Doğum kontrol hapına karşı olman doğum kontrol hapı konusundaki bilgi yetersizliğinden kaynaklanıyor. Doğum kontrol hapı gebelikten tam koruma sağlayan tek yöntemdir. Piyasadaki Yazz adlı doğum kontrol hapı gibi düşük hormonlu bir hap tercih edersen asla tüylenme yada kilo sorunu yaşamazsın. Bunların yanında adet dönemini düzenlemekle kalmaz aynı zamanda kanamanı normal seviyede dengeler ve ağrılarını en aza indirir. Sivilce gibi cilt sorunlarının da çözümüdür, cildi güzelleştirir. Ve rahim kanserine karşı korur. Aynı zamanda ne zaman istersen bırakıp hemen hamile kalabilirsin. Prezervatif asla tek başına doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı, riskli. Ben doğum kontrol hapını en güvenilir ve sağlıklı yöntem olarak öneriyorum.Hanımlar merhaba hepinize iyi günler. Benim biraz özel bir sorunum var elimden geldiğince üstü kapalı anlatmaya çalışacağım umarım beceririm malum cinsellige açamıyorum. Beceremesemde umarım ıyy, iğrenç, bu kadarda olmaz cevapları almam umarım zira gayret edicem kapalı anlatmaya. Kızlar yeni evli saýılırım. 2 sorum olacak sizlere;
+ Prezervatif ile korunuyoruz fakat benim içimde hep şüphe oluyor acaba hetersiz mi kalır, delik midir, ya kalırsa ters bir durum olursa gibi sorular oluyor bu yuzden ilişkiye kendimi pek veremiyorum. Hapa karşıyım.
+İşte bu sorudan biraz utanıyorum. Kizlar ilişki sırasında ben üstte olamıyorum vücudum pek esnek değil hafif kilomda var, ben ustte olduğumda birleşmeyi gerçekleştiremiyoruz duruşum mu yanlış oluyor anlamıyorum. Olmayincada eşim bu şekli istemiyor.
Sebebi ne olabilir hiçbi fikrim yok acaba esnek olmamamdan mı yoksa yanlış duruştan mı olavilir bilemiyorum. Üstü kapalıyı pek beceremedim sanırim kusura bakmayın.
Coşmak?Düsünme zaten baya coşar ve coştururdum heralde
Canım 14 şubatta grinin elli tonu gösterime girecek onu izle
Dahada acık yazar bütün tepkileri üstüme cekerdim demek istemiştim. Anca bunu yapabildim yani :)Coşmak?
Kondisyonunun iyi olması lazım. Bacak kasların, karın kasların önemli o pozisyonda.Tam da dediğin gibi. Duruşla alakalı sanırım ama bunu ben kiloya bağlıyorum biraz. Çok ozür dilerim oturur pozisyonda oluyor sanirım genelde öyle duramıyorum işte. Tekrar kusura bakmayın bu şekilde söyleyebilirdim.
Kayniyor ama olumlu anlamda cok şukur tepki almadım cekinerek actım acıkcası :)Üst komşunun ses konusunu kaçırmıştım, bunu kaçıramam, bu konuda da iş var, kaynar burası
Bence kendinize zaman verin, zamanla oluyor sanırım bu işler, ama sadece sanıyorum
prezervatifi şişirir gibi yap ilişkiden sonra ya da kocan yapsın delik devşik varsa meydana çıkar .Hanımlar merhaba hepinize iyi günler. Benim biraz özel bir sorunum var elimden geldiğince üstü kapalı anlatmaya çalışacağım umarım beceririm malum cinsellige açamıyorum. Beceremesemde umarım ıyy, iğrenç, bu kadarda olmaz cevapları almam umarım zira gayret edicem kapalı anlatmaya. Kızlar yeni evli saýılırım. 2 sorum olacak sizlere;
+ Prezervatif ile korunuyoruz fakat benim içimde hep şüphe oluyor acaba hetersiz mi kalır, delik midir, ya kalırsa ters bir durum olursa gibi sorular oluyor bu yuzden ilişkiye kendimi pek veremiyorum. Hapa karşıyım.
+İşte bu sorudan biraz utanıyorum. Kizlar ilişki sırasında ben üstte olamıyorum vücudum pek esnek değil hafif kilomda var, ben ustte olduğumda birleşmeyi gerçekleştiremiyoruz duruşum mu yanlış oluyor anlamıyorum. Olmayincada eşim bu şekli istemiyor.
Sebebi ne olabilir hiçbi fikrim yok acaba esnek olmamamdan mı yoksa yanlış duruştan mı olavilir bilemiyorum. Üstü kapalıyı pek beceremedim sanırim kusura bakmayın.
Bundan sonra aklımda kalsın. Teşekkurlerprezervatifi şişirir gibi yap ilişkiden sonra ya da kocan yapsın delik devşik varsa meydana çıkar .
Bekarsan en kısa zamanda dertsiz bir şekilde olur hayırlısıyla umarım canım :)ne zaman böyle dertlerim olacak
yani aynı şeyden mi bahsediyoruz tam emin olamadım ama çömelmek yerine dizlerinizle yataktan destek almayı denediniz mi hiç?Tam da dediğin gibi. Duruşla alakalı sanırım ama bunu ben kiloya bağlıyorum biraz. Çok ozür dilerim oturur pozisyonda oluyor sanirım genelde öyle duramıyorum işte. Tekrar kusura bakmayın bu şekilde söyleyebilirdim.
Bütün dogum kontrol haplarında kilo, tuulenme vs. problemleri var diyorlar o yuzden karşıyım. Dedigin gibi o kadar arastirma yapmadım. Duydugum ve okuduğum kadarıyla. Spiral bana daha tehlikeli geliyor. Onu hiç düşünmem.Doğum kontrol hapına karşı olman doğum kontrol hapı konusundaki bilgi yetersizliğinden kaynaklanıyor. Doğum kontrol hapı gebelikten tam koruma sağlayan tek yöntemdir. Piyasadaki Yazz adlı doğum kontrol hapı gibi düşük hormonlu bir hap tercih edersen asla tüylenme yada kilo sorunu yaşamazsın. Bunların yanında adet dönemini düzenlemekle kalmaz aynı zamanda kanamanı normal seviyede dengeler ve ağrılarını en aza indirir. Sivilce gibi cilt sorunlarının da çözümüdür, cildi güzelleştirir. Ve rahim kanserine karşı korur. Aynı zamanda ne zaman istersen bırakıp hemen hamile kalabilirsin. Prezervatif asla tek başına doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalı, riskli. Ben doğum kontrol hapını en güvenilir ve sağlıklı yöntem olarak öneriyorum.
Pozisyon meselesinin de esneklikle bir alakalası yok esneklik gerektirecek bir pozisyonda değil zira. Muhtemelen yanlış duruyor ve kendini kasıyorsun. Her pozisyonu denemek zorunda değilsiniz, hoşlanmıyorsanız ve size uygun değilse o pozisyonu tercih etmeyin.