Biraz Özel

Anladım, o halde bacaklarının dayanıklı hale gelmesi gerekiyor, bacak egzersizleri yapmalısın. Hem squat hem de pilates egzersizlerinin yardımı olur sanırım. Sitenin sporla sağlıklı yaşam topiğine göz at, buradan da bulabilirsin.
Çünkü titremeden durabilmen için tek yol bacaklarını o konuma alıştırman lazım. Bak balerinler yerde sıfır açıp, yuvarlanıp, sekip ne türlü hareketler yapıyorlar :KK70:
Cok sağol canim yorumların için araştıricam iyice :)
O kadar zayıf olsam belki balerin olurdum :)

Panter gibi, zeyna gibi şöyle bir hatun olacak ki :KK70: adamları çamaşır gibi sıksa :KK53: Nerdeee daha ayağımızın üstünde duramıyoruz beaaa:emir_bebek:
he yaa :KK70::KK70:
adam beni top gibi havalarda zıp zıp zıplatıyo bende ki tepki
ayyy dur düşcem ayyy biyerim kırılcak :KK70::KK70::KK70::KK70:

Arkadaş iş, güç dert tasa bitti elin adamının ilişki pozisyonunu konuşur olduk.:KK59:
"Biraz özel"i bırak bu konu yatak odanın eşiğinden bile çıkmamalı bence.
Tabiki doğru ama kimseyle konuşamayinca soluğu burda alıyor insan. Sagolsunlar bütun arkadaşlar yardimcı oldular en azindan bebi rahatlattılar. Anormal olmadığımi anladım. Sorunun biraz kiloyla biraz zamanla ve biraz da tecruubesizlikle alakalı olduğunu anladim mesela :)
Sizde dogru söylüyorsunuz.

yaşayarak öğreneceksin.deneme yanılma yoluyla :) iyi marka prezervatiflerde yırtılma yada delik olma olasılığı yok denecek kadar az :)

• Beğen
Reactions: zxy
hani sevismek tabu değildi hani normaldi, inlemeden cigliktan rahatsiz olmamamiz gerektiğini soylerken iki comelme duyduk diye kiyamet mi koparcaz hanımlar :KK53:
Yok bunlar çok ayıp tavşan kardeş. Bacak dedim o bile ustü kapali değil. Eklem ve kemikleri kapatan deri kalibı falan demem gerekirdi. Oyle anlatinca daha kapalı ve ahlaka uygun kalıyor.

benimki kastan ibaret bebeğim :KK68:
fazla güçlüyüz :KK66:
Ben de iri tipleri severim ya :KK70:
Şişman değil, göbek möbek istemem, ben haftanın dört günü eziyet ediyorum kendime, göbek çıkmasın diye, hiç kusura bakmasınlar vallahi :)

Yok bunlar çok ayıp tavşan kardeş. Bacak dedim o bile ustü kapali değil. Eklem ve kemikleri kapatan deri kalibı falan demem gerekirdi. Oyle anlatinca daha kapalı ve ahlaka uygun kalıyor.
ayıp ettin bilmiyom affedebilir miyiz:KK69:

X