- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allaha isyan etmek gibi olmasinda Aynen arkadasim 3ssenedir ugrasiyoruzYa biz çocuk için Uğraş Uğraş onu dene bunu ye uğraşalım kızceğiz de lak diye hamile kalsın yok böyle bir dünya ya![]()
demekki hayat kadını olmakla olmamak arasındaki fark imza. o imzayı atınca rahatça cinselliği yaşabiliyorsun. o imzayı veren yetkililererde bir şey deniyor o zaman, adını yazmayım şimdi bu mantaliteye göre.
hahahaa:) çokk doğrudemekki hayat kadını olmakla olmamak arasındaki fark imza. o imzayı atınca rahatça cinselliği yaşabiliyorsun. o imzayı veren yetkililererde bir şey deniyor o zaman, adını yazmayım şimdi bu mantaliteye göre.
0nlarda jigolo :)hahahaa:) çokk doğru
peki bekar erkekler ne oluyordu
keşke onu da söyleyip de gideydi...
paşa onlar paşa :)
ne meretmişiz ya oramıza buramıza sahip çıkmıyoruz...0nlarda jigolo :)
Ewlilik disi cinsel iliskiyi ozgurluk olarak goren arkadaslarim birseyi atliyorsunuz
Asagilanip hor gorulen , erkekler tarafindan evlilik vaadleriyle kandirilip kullanilip kullanilip birakilan kadinlar , ozgur iradesiyle yapip bu isten ne ruhsal ne de maddi olarak zerre kadar etkilenmeyen kadinlardn cokkk fazla
Iste ben o bebis sahibi olamayanlardanim son cumlemde dedigim gibi yapiyorsan rahat ol hem yapip hem aman aman nolacak simdi deme dedigin zaman demekki perisan olucaksin boyleyse ewlilik olmadan iliskiye girmeyeceksinBu düşüncedeki insanlar zaten "pişman olacağınız şeyleri yapmayın" diyen insanlarla aynı kişiler. Kişileriz. Konu sahibesi gerçeksen de kontrol ederek anlayabilirdiniz. Ya da bir ertesi gün hapı kullanabilirdiniz. Dikkatli olmak lazım. Kimisi yıllarca bir bebiş sahibi olamıyorken, kimisi de korunurken hamile kalabiliyor. Bir bebişin hayatı ucuz bir şey değil, bunu düşünürsen daha dikkatli olabilirsin diye düşünüyorum.
Iste ben o bebis sahibi olamayanlardanim son cumlemde dedigim gibi yapiyorsan rahat ol hem yapip hem aman aman nolacak simdi deme dedigin zaman demekki perisan olucaksin boyleyse ewlilik olmadan iliskiye girmeyeceksin
Yazılan yazılmış dedim, yazmayayım dedim ama olmadı. Yazık olan nedir hanımefendi? Reşit bir insanın ilişki yaşaması mı? Konunun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum; korunduğunu da söylemiş kondomla. Ben size asıl yazık olanı söyleyim. Bizim milletin %60'ı geri çekilmeyi korunma yöntemi sanıyor hala, bu yazıktır. 2015'e gireceğimiz şu günlerde hala cinselliğin ayıp, yasak, kötü olarak görülmesi yazıktır. Kadınların kendini koruma adı altında kendi benliğine, cinsiyetine, cinselliğine kapalı yetiştirilmesi yazıktır. Hele bunu hakaretlerle eleştirmeye çalışmak çok daha yazıktır.Çok yazık
Chopsuey senin yorumlarini gorup mutlu oluyorum ya. Yoksa yakinda kendimi uzaydan gelmis bir yaratik falan zannedecegim. Kesinlikle katiliyorum. Gerci "dogum kontrol ihanettir " denen bir ulkeden de bu konuda bir sey beklenebilir mi kararsızım amaYazılan yazılmış dedim, yazmayayım dedim ama olmadı. Yazık olan nedir hanımefendi? Reşit bir insanın ilişki yaşaması mı? Konunun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum; korunduğunu da söylemiş kondomla. Ben size asıl yazık olanı söyleyim. Bizim milletin %60'ı geri çekilmeyi korunma yöntemi sanıyor hala, bu yazıktır. 2015'e gireceğimiz şu günlerde hala cinselliğin ayıp, yasak, kötü olarak görülmesi yazıktır. Kadınların kendini koruma adı altında kendi benliğine, cinsiyetine, cinselliğine kapalı yetiştirilmesi yazıktır. Hele bunu hakaretlerle eleştirmeye çalışmak çok daha yazıktır.
bence de senden gelen sıvıdır oBen buna inanıp bunu söylerim ki su hayatta büyük konusmayacaksin. İnsanlar hakikaten çok cesur ya.
İstediğine hayat kadini de istediğine aşağılık de sen Nesin peki diye sorarlar .
Sen kendinden eminsin peki hiç mi kızın olmayacak ve yahut torunun.
Asıl yazık sizedir efendim.
Evlilik öncesi birşeyler yaşamış bir insan olarak hakkım helal değil sizlere .
Ve umarım yaşamadan olmezsiniz ayıpladıklarınızı ..
Konu sahibi bence senden gelen sıvıdır o.
bence de senden gelen sıvıdır o
afedersin yanlış olmuş :)Konu sahibi ben değilim canım.