- 20 Ocak 2010
- 45.252
- 153.487
- 43
Alkol ve rahatlık asla kendini kasmicaksın acıyacak düsüncesiyle yavaş yavaş acele etmedenBenim yarın evlilik yıldönümüm.. ve kocam baştan peşin peşin hediye olarak onu istedi. Acil acımamalı taktikler bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alkol ve rahatlık asla kendini kasmicaksın acıyacak düsüncesiyle yavaş yavaş acele etmedenBenim yarın evlilik yıldönümüm.. ve kocam baştan peşin peşin hediye olarak onu istedi. Acil acımamalı taktikler bekliyorum
Benim yarın evlilik yıldönümüm.. ve kocam baştan peşin peşin hediye olarak onu istedi. Acil acımamalı taktikler bekliyorum
Alkol olduğunda rahatlıyorum sorun yok ama dün akşam bi ucunda hissettim o sarhoş tabi onluk sorun yok giren çıkan ona değil sonuçtaa. Anam ağladı resmen. Alkolü bol kaçırsam acısını hissetmem sanırım ama bir gram rahatlayamıyorum psikolojik olarak kendimi baskılıyorumAlkol ve rahatlık asla kendini kasmicaksın acıyacak düsüncesiyle yavaş yavaş acele etmeden
AslanHahahahs ya kocan akrep mi? hahdjfnf biz iddiaya girsek bir tek onu istiyor, giremiyorum o yüzden hahsjd akşam deneyeceğim, sana haber edicem
Amma da arkadan yapan varmış
Umarım sızıntı olmuyodur
Allah yardımcımız olsunO da olur handjfn
Allah yardımcımız olsun
Anladık zaten yorumlarindan belli oluyor sızıntı olmuyordur demen hele ne sanıyorsunuz acaba kusura bakmada kukundan koca bebek çikiyor sorun yok ayda yılda bir pipi totoya girince kakamizı tutamiyor oluyoruzMuhtemelen ben bunu yapamam korkunç geliyo
Hahahahahahahahha ya ne biliyim benAnladık zaten yorumlarindan belli oluyor sızıntı olmuyordur demen hele ne sanıyorsunuz acaba kusura bakmada kukundan koca bebek çikiyor sorun yok ayda yılda bir pipi totoya girince kakamizı tutamiyor oluyoruz
Daha çok alınıyor ama işte rahat olmak lazım falan bide çok kocamansa pipi olmaz gibiHahahahahahahahha ya ne biliyim ben
Oradan zevk alınıyo mu ?
Aaaaa daha mı çok alınıyorDaha çok alınıyor ama işte rahat olmak lazım falan bide çok kocamansa pipi olmaz gibi
Yani gene olay kasmamaya geliyorAaaaa daha mı çok alınıyor
Ben erkek için zevk verici kadın içinse acı verici diye düşünüyordum
Oluyo sen yapmaAmma da arkadan yapan varmış
Umarım sızıntı olmuyodur
Niyetim de yokOluyo sen yapma
Hayatımda bir kere ağır dereceli kabız oldum ve buna sebep olarak anal fissür oldum ilişkiyi asla düşünemiyorumAnladık zaten yorumlarindan belli oluyor sızıntı olmuyordur demen hele ne sanıyorsunuz acaba kusura bakmada kukundan koca bebek çikiyor sorun yok ayda yılda bir pipi totoya girince kakamizı tutamiyor oluyoruz
Olmuyor ama ilerde neler olur onu bilen yokAmma da arkadan yapan varmış
Umarım sızıntı olmuyodur
Valla benim ucu kaysa öpüp başına koyardim komple kaydı feleğim şaştı. Ben ağlarken eşim kahkahalarla gülüyorduUcu oraya kayan ne çok varmış ben de biraz bu yorumları şaşkınlıkla okudum