tövbe estafurullah... bunları kocanla yap erkek arkadaşınla degil o zaman rüyaların kaçmaz korkudan! kaldıkı böyle şeyleri buralarda rahat rahat konu haline getiriyosun normal bi durummuş gibi küçük yaşta girip bakanlarda normal bişeymiş gibi onlarda adamlarla yatıyo bunun hayat kadını olmaktan ne farkı var para almamanmı? iki gün sonra ayrılınca sıradan adam yaptıgın zinayla kalıcaksın cehennemlerde ölü kokmuş etler yiyip ateşlere atılcaksın yazık degilmi sana? he diceksin sen kocandan boşansan oda sıradan adam o benım helalım dini nikahımızda var... bence benden sana tavsiye kendını kullandırma evlenicez onla desen bile zinaaa bugunun yarını var benı yanlış anlama senı aşagalamak için söylemiyorum burdaki arkadaşlardanda rica ediyorum senin yaptıgının yanlış oldugunu izah etsinler canım.
bunu yaşayan insan zaten kendıne hakaret ediyordur. ben yeterince kibar anlattım o yüzden arkadaşı kırmaz bunlar merak etme
Siz evlenmeden sevdigi insanla beraber olan insanlara hayat kadini diyecek cesareti nerden buluyorsunuz pardon ? Bu ne terbiyesizlik haddinizi bilin. Sen istemiyorsan yapmazsin, bu sana kimseye hakaret etme hakki vermiyor. Sizin gibi insanlara tahammul edemiyorum ya azalarak biter misiniz bi artiktövbe estafurullah... bunları kocanla yap erkek arkadaşınla degil o zaman rüyaların kaçmaz korkudan! kaldıkı böyle şeyleri buralarda rahat rahat konu haline getiriyosun normal bi durummuş gibi küçük yaşta girip bakanlarda normal bişeymiş gibi onlarda adamlarla yatıyo bunun hayat kadını olmaktan ne farkı var para almamanmı? iki gün sonra ayrılınca sıradan adam yaptıgın zinayla kalıcaksın cehennemlerde ölü kokmuş etler yiyip ateşlere atılcaksın yazık degilmi sana? he diceksin sen kocandan boşansan oda sıradan adam o benım helalım dini nikahımızda var... bence benden sana tavsiye kendını kullandırma evlenicez onla desen bile zinaaa bugunun yarını var benı yanlış anlama senı aşagalamak için söylemiyorum burdaki arkadaşlardanda rica ediyorum senin yaptıgının yanlış oldugunu izah etsinler canım.
asaglamak istese nolurmus demekkiey Allahım ya
Fakella miiiTebrikler! 9 ay sonra fakella'ni kucağına alırsın :)
insanların beyni direk bu yönde çalışıyor imzasız yapınca fahişe oluyormuş ne tanıyorlarda insanları yorum yapıyorlar anlamıyorum .belki kızın tek sevgilisi ve sonsuza dek o olacak.size ne ?
O yillardir evli olan kadinlarin cahilligindendir whatever, cinsellikle ilgili kullanilan terimleri bilmek ayip degil, aklinda bulunsunYıllarca evli olan kadınların bir çoğu gelmek nedir bilmiyorsen bayağı aşmışsın.
İyi bakalım birşeycik olmaz meraklanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?