hayır okumuyorum canım en son istyceğim meslek olurdu herhalde ama kızkardeşim nörolojiyle alakalı bişey okuyo hep çalışıyo yaniAy siz de mi tip okuyorsunuz yoksa?
Yanlışlıkla alıntıladımAmiiiiiinnnn
Konu açınca dayanamıyorsunuzüye fake'se ne gerek var yoruma, bir sürü dert konusu varken hem de, ama kabul edilsin artık, birilerine fake deyip dalga geçmek hoşunuza gidiyor, sizi alıntaladım ama genel yorumdur direkt üstünüze alınmayın
Eh hepinize başarılar dileyeyim bari, bakalım konunun şanslıları kimler olacak
Ankara tipUykuyu biraz kısıp çalışarak denemekten zarar gelmez sanırım?
Hangi fakülte sorabilir miyim?
Ne okuyo anlamadim tip mi?hayır okumuyorum canım en son istyceğim meslek olurdu herhalde ama kızkardeşim nörolojiyle alakalı bişey okuyo hep çalışıyo yani
elektronörofizyoloji okuyo cnm tıp değilNe okuyo anlamadim tip mi?
Konu zaten bdvlik değildi taşıdım, benim lafım fake denilen üyelerin konularına rağbet edilmesi üzerindeydi, bir üyenin fake olduğu düşünülüyor rahatsız olunuyorsa yorum yazmadan pas geçilir ama maşallah dakikalar içinde sayfalar dolusu yorum yapılıyor.ee abla baksana dalga geçer gibi hem beni motive edin diyo hemde diyoki burası yoksa tw dizi var bilmem ne oyun var diyo kendinini bile okuyası yok ki bizden motıve istiyo
O farkli bir durummus boyle bolumlerde insanlar cok calisabiliyor ama daha yuksek bolumlerde biraz daha armut pis agzima dus durumundayiz.elektronörofizyoloji okuyo cnm tıp değil
Mune konum niye tasindi? Bu da benim derdim. Milyon tane sinav gorumce elti konusu var bdv'de. Insanlar geyige ceviriyorsa bu benim sucum degil. Haksizlik yapmayin ve hic degilse bugunluk kk'da kalsin konum yardima ihtiyacim var.
Hiç kusura bakmayın, konu bdvlik değil. Zaten KK'da ama başka bölümde.Mune konum niye tasindi? Bu da benim derdim. Milyon tane sinav gorumce elti konusu var bdv'de. Insanlar geyige ceviriyorsa bu benim sucum degil. Haksizlik yapmayin ve hic degilse bugunluk kk'da kalsin konum yardima ihtiyacim var.
fake mi orasını bilmem ama tıp okuduğuna bende inanmıyorum görüşürüz abla kendine iyi bakKonu zaten bdvlik değildi taşıdım, benim lafım fake denilen üyelerin konularına rağbet edilmesi üzerindeydi, bir üyenin fake olduğu düşünülüyor rahatsız olunuyorsa yorum yazmadan pas geçilir ama maşallah dakikalar içinde sayfalar dolusu yorum yapılıyor.
Neyse konu da taşındığına göre ben giderim, sizlere başarılar diliyorum.
Kk'da oldugunu biliyorum bdv'de kalsin demek istemistim. Bu is boyle giderse 2.uyelik isterim senden artik. Resmen sabote ediliyorum uyeler tarafindan.Hiç kusura bakmayın, konu bdvlik değil. Zaten KK'da ama başka bölümde.
bilemycem valla cnm o işleriO farkli bir durummus boyle bolumlerde insanlar cok calisabiliyor ama daha yuksek bolumlerde biraz daha armut pis agzima dus durumundayiz.
Kiz kardesin hep tip kazanmaya ugrasti degil mi? Kazanamadi ve bunun sorumlusu tip okuyanlar degil. O yuzden onlarla ugrasmayin.fake mi orasını bilmem ama tıp okuduğuna bende inanmıyorum görüşürüz abla kendine iyi bak
Kk'da oldugunu biliyorum bdv'de kalsin demek istemistim. Bu is boyle giderse 2.uyelik isterim senden artik. Resmen sabote ediliyorum uyeler tarafindan.
O zaman tip okuyan bir insanin hayatinin nasil olmasi gerektigi konusunda yorum yapma canim.bilemycem valla cnm o işleri
Senden derken ? Konunuzda nişanlınız konuşulduğunda sizde ortak olup geyiğe çeviriyorsanız, konunuz dert değil motivasyon konusuysa taşınır.Kk'da oldugunu biliyorum bdv'de kalsin demek istemistim. Bu is boyle giderse 2.uyelik isterim senden artik. Resmen sabote ediliyorum uyeler tarafindan.
Toplum ortalamasindan yukarida bir meslege ve gorunume sahip olmam sonucu insanlarin fake olmakla suclamasi. Hatta bunu nefrete donusturmesi.Nedenini düşündün mü peki :))
Ne bugünü canım zaten kalmış 22 gün , biz profil resmine girip ara ara bakıyoruz aklın burda kalmasın , git eski soru bak 2 sayfaMune konum niye tasindi? Bu da benim derdim. Milyon tane sinav gorumce elti konusu var bdv'de. Insanlar geyige ceviriyorsa bu benim sucum degil. Haksizlik yapmayin ve hic degilse bugunluk kk'da kalsin konum yardima ihtiyacim var.
ala ala neye göre karar veriyosun benim yorum yapıp yapmama sen okumadığın mesleğin zorluğunu anlatmaya çalışan sen tv dizi izleyen oyun oynayan sen bizden motive bekleyen sen geç bu işleri ayrıca ben senin hayatına karışmadım madem tıp okuyosun kafanı kitaptan kaldrmycaksın okuycaksın dedimO zaman tip okuyan bir insanin hayatinin nasil olmasi gerektigi konusunda yorum yapma canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?