2.uyelige kim karar veriyor?Senden derken ? Konunuzda nişanlınız konuşulduğunda sizde ortak olup geyiğe çeviriyorsanız, konunuz dert değil motivasyon konusuysa taşınır.
Üyeler de genel uyarıyı okudu, uyarlarsa ne ala, uymazlarsa akibet belli.
yönetim veriyor ayrıca2.uyelige kim karar veriyor?
Toplum ortalamasindan yukarida bir meslege ve gorunume sahip olmam sonucu insanlarin fake olmakla suclamasi. Hatta bunu nefrete donusturmesi.
Senin nerden ablan oluyor peki
ne dym peki alla sen ismiyle mi hitap edim saçmalama yaSenin nerden ablan oluyor peki
Ayşenaz bakıyorum ısınmaya başladın yineKiz kardesin hep tip kazanmaya ugrasti degil mi? Kazanamadi ve bunun sorumlusu tip okuyanlar degil. O yuzden onlarla ugrasmayin.
ne tıpı ya onun aklının ucundan bile geçmedi tıp sağlık okuycam neye puanım yeterse dedi özelde okuyo zaten onu okuyoKiz kardesin hep tip kazanmaya ugrasti degil mi? Kazanamadi ve bunun sorumlusu tip okuyanlar degil. O yuzden onlarla ugrasmayin.
Ayşenaz, beni şu sitede gulumseten ender insanlardansin.Toplum ortalamasindan yukarida bir meslege ve gorunume sahip olmam sonucu insanlarin fake olmakla suclamasi. Hatta bunu nefrete donusturmesi.
Tesekkurler tekrarAyşenaz bakıyorum ısınmaya başladın yineeski soru diyorum hala. En faydalısı o olur
Iyi cok sukur ozele puani yetmisne tıpı ya onun aklının ucundan bile geçmedi tıp sağlık okuycam neye puanım yeterse dedi özelde okuyo zaten onu okuyo
2.uyelige kim karar veriyor?
Ben tip okudugumu belirtmemistim konumda. Ilgin icin tesekkurler ders calisiyorum su an.Hayır nedeni o değil ,insanlara tepeden bakmak ,dünyaları ben yarattım imajında olman,sana eleştiri yapan birine direk ben tıp okuyorum sen nesin gibilerinden yorum yapmak ve bunları yaptığın üyelerin fikrine ihtiyacın olması ee insanlarda senin onların konularını sabote ettiğin gibi senin konunu sabote ederler
Bak alıntı yaptığım mesajın dahi ne kadar itici,kime göre neye göre toplum ortalamasının ustundesin
Her tip okumayan degil tabi ki. Tibbi ulasilmaz yucelikte gorenlerden bahsetmistim. Ben biraz ders calisayim en iyisi.Sen simdi birak ikinci uyeligi de ,gercekten sinavin varsa uyeligini iptal ettir bir sure. Buradakilere laf yetistirecegime yerinde olsam sinava calisirdim .
Her tip okumayan tip istemis ve kazanamamis degil. Baska bolumlerde okuyan insanlara da var ihtiyac. Sen su tip kompleksini bir kenara birak artik.
Tam burslu yetti işte zeki kız :) o devlet istemediIyi cok sukur ozele puani yetmis
Ah mune zalim mune kk nin en ünlü doktorunun konusunu en popüler bölümden nasıl başka bölüme taşırsınMune konum niye tasindi? Bu da benim derdim. Milyon tane sinav gorumce elti konusu var bdv'de. Insanlar geyige ceviriyorsa bu benim sucum degil. Haksizlik yapmayin ve hic degilse bugunluk kk'da kalsin konum yardima ihtiyacim var.
Onlar zeki zaten de başka kim zeki çözemedim, çalışmayan biri miRakiplerim de zeki
Ben tip okudugumu belirtmemistim konumda. Ilgin icin tesekkurler ders calisiyorum su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?