Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Valla bilmiyorum ki be desem etrafımda doktor çok ama sen sürekli zekanın üstünlüğünü vurguladığın için her türlü yaparsın herhalde.

Bu arada 59 la nereyi yazmayi düşünüyorsun hani cok narinsin hemen yoruluyorsun? Dahiliye nöroloji filan galibasi yorar adami e bu puana göz cildiye de gelmez yani ayşenazcım senin 1 sene nefes bile almadan calisman gerekiyor bu arada en düşük 40 puan degil en az 45 alman lazim baraj icin haberin olsun cinims
Ay bu arada mecburi yapmadan diploma vermiyor bakanlik yani resmiyette doktor olamiyorsun. Laf aramizda mecburi icin de hep dogu açıyorlar DHY de narin kollarin yorulacak baya

6 yil nasil okuduysam asistanligimi da oyle yaparim sanirim.
Tesekkurler.

Sen konun taşındı diye üzülme şekerim.
O kadar popülersin ki bak her bölümde yazan yazana.
Ha içi dolu yorumlar olmuyor haklısın ama yapacak bir şey yok ona da..
Idare ediver.

Kız senin supermen Sinan'ın varken burdan gelen motivasyona ihtiyacın mi olur?

Sinan demişken bir ara onun fotosundan profil yap merak ediyorum tipini :)
Tıp demedim ha tip dedim aman :)
Tıpçı güzel seni..

Ruh halimi hemencecik cozdunuz psikologsunuz sanirim?

6 yil nasil okuduysam asistanligimi da oyle yaparim sanirim.
Tesekkurler.
Iste sadece okudun... son donem internlikte neler çektiğini yazmıştın baya bi kasman lazim iyi bi yer icin. Doktorluk okuyarak gecmiyor sahada çalışmak sandığın kadar rahat degil. Simdi sana tavsiye elini klavyeden usulca çek ekranı kapat biyokimya, dahiliye vs çalış hemde çok çalış

Saha calismalarini 6 yil okulunu okumus bir insan olarak sizden daha iyi biliyorum affiniza siginarak

Saha calismalarini 6 yil okulunu okumus bir insan olarak sizden daha iyi biliyorum affiniza siginarak
10 yildir acillerde calisan birinden daha iyi bildiğini mi saniyorsun? İlginç... 5 yil kafayi kitaba gömüp 6. Yil uzmanindan rahat yerde kayırılmış biriydini yanlış hatirlamiyorsam? Ciddi anlamda diyorun tecrube açısından sizden cok ama cok ilerde bi yerlerdeyim ciddi anlamda doğuda bi acil serviste 350 tane çocuğa/bebeğe tek doktor olarak bakmak istemiyorsan bence acilen çalışman lazım.

6.yilda bir tane uzmanimiz olmuyor.
Faydali tecrubeleriniz icin sag olun. Ama doktor olmadan bazi seyleri bilemezsiniz maalesef. Sadece sahit olabilirsiniz.
Zaten sorum mecburi hizmetle ilgili degil. Sinav tecrubeniz varsa daha faydali olur.

Simdi daha faydali yazmaya basladiniz
Ama işte simdi de benim yazasım gelmedi nasip.
Bak sana gerçekten çok içten ablan yaşında birinden tavsiye. Güzel olmak,zengin olmak,zeki olmak bu kadar metalara bağlı kalma yazık edersin.
Ne demişler "güvenme güzelliğine bir sivilce yeter,güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter"
Kimsenin sağlığının,güzelliğinin,aklının garantisi olmadığı bi dünyada bu kadar kibir dolu olmak seni sonunda yıkar. Aşk,para,çekicilik,zeka,eğitim bunların hepsi senin kişiliğin kadar değerli. Emin ol kibirinin yanında bu saydıklarımın hiç değeri Yok.
Senden çok daha güzellerini gördüm etrafımda içlerinde burnu laf dağında olup simdi yalnız olanlar da var kişiliğiyle insanlara yaklaşımıyla bu güzelliği ona katlayıp herkesin hayran oldukları da. İnsanları tanıyamamışsın. İnsanlar hayranlık duymayı severler sevilmeme sebebin bizim kötü olmamayız değil senin yanlışların. Sürekli Zeka diyorsun ama kimse Çan'ını cips paketi açamayan çanta taşımakta yorulan birine emanet etmek istemez Buda bizim seni çekemememiz değil kendi çanımızı sevdiğimizden.
İster bundan kendine ders çıkaaaar ister okuma bile senin tercihin

Ha bu arada eşim de seninle ayni kafada ne sosyal hayatindan vazgecti nede lafimi dinledi... tahmin et kac aldi? 44.70 baraji geçemedi pratisyenlige devam... akilsiz başın derdini ayaklar çeker diye bir ata sözü var onu yaşadık. Tus dönüşü pasa pasa 12 13 nobet tuttu aylarca hatta bi ara 15 nöbet tuttu. Yetmedi baska yere görevlendirildi gitti orada da haşatı cikana kadar hasta bakti. Boşa çene yormuyorum tevrubeyle sabit sosyal yaşantı sıfırlanmadan iyi bi yer gelmiyor bil isterim.

Aminnn...
Profil mesajınızı görünce aklıma geldi,
Zonaro'yu sever misiniz?
Ben çok severim de...
Severim canım,çok farklı ve derin bulurum anlayabildiğim kadarıyla...Ne yazıkki yüz sandğa yakın eseri gemilerle taşınırken harap olmuş,kimbilir daha neler vardı...

6.yilda bir tane uzmanimiz olmuyor.
Faydali tecrubeleriniz icin sag olun. Ama doktor olmadan bazi seyleri bilemezsiniz maalesef. Sadece sahit olabilirsiniz.
Zaten sorum mecburi hizmetle ilgili degil. Sinav tecrubeniz varsa daha faydali olur.
Şahit olmadim iste sorun orada keske pratisyenler daha tecrubeli olsalarda bizde onlarin görevini yapmasak... cocuga sirf yeni atanmis pratisyen entube etmeyi bilmiyor diye entube etmisligim kalp masaji yapmisligim var. Gelen konvulzyonu açamayan doktora şu ilaci yapman gerekiyor demisligim ve ilacı yapmışlığım var ve hatta 8 yaşindaki cocuga 3 ampul dekort yapmaya çalışan doktoru durdurmuşlugum var daha saymayayim istersen... şartlar bati ve dogu arasinda cok farkli... farklari ve yasayacagin seyleri bil zorla kendini. Motivasyonunu böyle saglamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…