Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Aysenaz bak valla buraya çok takılıyorsun, bir arkadaş çok doğru bir yöntem sunmuş sana, burada vakit geçirmekten hoşlanıyorsun ok de, sınavına kalmış yuvarlak 20 gün. Hala buradasın.

Motive de etsek, burası şu an seni oyalıyor. Tüm sene oyalandigin gibi hala oyalanacak bir şey bulup kopamıyorsun. Rica et bari en azından sınav geçene kadar üyeliğini kapatsınlar ve acmasinlar kesinlikle. Sonra tarihi gelince açsınlar. En güzeli.

Merhabalar ben çok kitap okunması gereken bir bölümden mezunum sınav dönemlerinde ne kitaplar ne makaleler okuyup bitirmiş biri olarak önünde gayet de yeterli bir süre olduğunu dusunuyorum fakat bunun için sadece bu işe odaklanıp başka hiçbir şey ile ilgilenmemeni tavsiye ediyorum.Bir de sadece okursan unutursun oku ve önemli yerleri not et ki onlara tekrar etme şansın olsun bir de her kitabı gün sayısına bölüp her gün bitirmen gereken yer kadarını bitirmeye çalış olur yani niye olmasın canım

Niye KK uyeligini sinava kadar iptal ettirmek hosuna gitmedi mi.

Sinavi olan insan buraya girmez. Zira sorular BDV den gelmiyor.
Eşimin kuzeni hazırlanıyor bu sınava.Okul birincilikleriyle oraya kadar gelip tıp okudu.Geçen gün alt katlarına misafir gitmiştik.Kuzum inip beş dakika katılamadı bebeğim.Hedefi var ve işi ta başından sıkı tutuyor.Çokta güzel maşallah.Güzellik güzeldir.Ama mütevazide daha güzeldir.Daha bir kere güzelim sözünü işitmedik.Çok donanımlı çünki.Elindeki tek şey değil fiziği.Konuya cevapla bitireyim.Mehmet Akif derki;
Gözyaşından ne çıkarmış,niye ter dökmediniz,
Bari müstakbeli olsun kurtarmaya bir azm ediniz

Abla yeminle deşarj oluyorum gece 3 te bile olsa yazarım, bu üye benim için çok özel (!) dayanamıyorum napim

Fake demem kolay kolay aslında düşünce olarak kalır içimde bilirim sen kızarsın ondan yani

Bende herkes gibi öyle olduğunu düşünüyorum ama yazamıyorum çok saçma

Beni banlayabilirsin ablacım

Masallah

Ayy harika bir söz,özellikle ilk satır...
Kuzeninize başarılar diliyorum,bu kadar güzel azimli çalışmanın karşılığını alır inşaallah.

Ah be Ayşenazcım burda hava yapıp naz yapacağına tus için biraz gaz yapsaymışsın... mecburi hizmette hemşirelerle başarılar diliyorum sana

Birdahaki sefere Ankara Kocatepe Tus kampi baska yapacak bir sey yok..TusData dan konaklama ve kamp detayina bak derim..

Hanımlar,
konu bölüm olarak konu dışı mesajlar yazmanıza çokta engel olmayan bir bölümde ama TUS'la ilgili yazarsanız iyi olur ve tabii fake üye, troll gibi sözler sarf edilmez, dış görünüşe atıf yapılmazsa sevinirim.

Konu açmaktaki ısrarınıza hayret ediyorum her defasında.
Neden mi? Nedeni basit aslında,sizi ,konularınızı bilenler konuyla ilgili yorum yapmıyor,fake olduğunuzdan,fiziğinizden,Sinanınızdan dem vuruyorlar doğal olarak. Sizde sınava çalışacağınıza buradan yardım bekliyorsunuz ya bunu anlamak inanın mümkün değil. Doktormusunuz,resimdeki sizmisiniz bilemem ama çok sağlıklı bir ruh halinde olmadığınız bariz.
Oturun çalışmaya başlayın biryerden,burada geyik yapacağınıza zira 1 tane dahi faydalı,işinize yarayacak yorum yok burada. 3 aşağı 5 yukarı yorumlar aynı minvalde. Ha ikinci üyelik alıp dahi açsaydınız bu konuyu,yorumum oturup çalışın olurdu. Başka verilebilecek bir fikir olduğunu sanmıyorum. Emeksiz yemek olmaz.

Çalişin... Başka ne diyebiliriz ki..
Ayrica her yigidin bi yogurt yiyişi vardir.
Mesela ben yazarak calisirsam aklimda cok kalirdi.. Sizde kendinizi taniyosunuz neticede nasil gerekiyorsa oyle calisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…