- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.559
- 598
Merhabalar ben çok kitap okunması gereken bir bölümden mezunum sınav dönemlerinde ne kitaplar ne makaleler okuyup bitirmiş biri olarak önünde gayet de yeterli bir süre olduğunu dusunuyorum fakat bunun için sadece bu işe odaklanıp başka hiçbir şey ile ilgilenmemeni tavsiye ediyorum.Bir de sadece okursan unutursun oku ve önemli yerleri not et ki onlara tekrar etme şansın olsun bir de her kitabı gün sayısına bölüp her gün bitirmen gereken yer kadarını bitirmeye çalış olur yani niye olmasın canımKizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.
Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?
Eşimin kuzeni hazırlanıyor bu sınava.Okul birincilikleriyle oraya kadar gelip tıp okudu.Geçen gün alt katlarına misafir gitmiştik.Kuzum inip beş dakika katılamadı bebeğim.Hedefi var ve işi ta başından sıkı tutuyor.Çokta güzel maşallah.Güzellik güzeldir.Ama mütevazide daha güzeldir.Daha bir kere güzelim sözünü işitmedik.Çok donanımlı çünki.Elindeki tek şey değil fiziği.Konuya cevapla bitireyim.Mehmet Akif derki;Niye KK uyeligini sinava kadar iptal ettirmek hosuna gitmedi mi.
Sinavi olan insan buraya girmez. Zira sorular BDV den gelmiyor.
Abla yeminle deşarj oluyorum gece 3 te bile olsa yazarım, bu üye benim için çok özel (!) dayanamıyorum napimAmiiiiiinnnn
Konu açınca dayanamıyorsunuzüye fake'se ne gerek var yoruma, bir sürü dert konusu varken hem de, ama kabul edilsin artık, birilerine fake deyip dalga geçmek hoşunuza gidiyor, sizi alıntaladım ama genel yorumdur direkt üstünüze alınmayın
Eh hepinize başarılar dileyeyim bari, bakalım konunun şanslıları kimler olacak
MasallahEşimin kuzeni hazırlanıyor bu sınava.Okul birincilikleriyle oraya kadar gelip tıp okudu.Geçen gün alt katlarına misafir gitmiştik.Kuzum inip beş dakika katılamadı bebeğim.Hedefi var ve işi ta başından sıkı tutuyor.Çokta güzel maşallah.Güzellik güzeldir.Ama mütevazide daha güzeldir.Daha bir kere güzelim sözünü işitmedik.Çok donanımlı çünki.Elindeki tek şey değil fiziği.Konuya cevapla bitireyim.Mehmet Akif derki;
Gözyaşından ne çıkarmış,niye ter dökmediniz,
Bari müstakbeli olsun kurtarmaya bir azm ediniz
Doktorumdaha doktorda değilmişsin
Ayy harika bir söz,özellikle ilk satır...Eşimin kuzeni hazırlanıyor bu sınava.Okul birincilikleriyle oraya kadar gelip tıp okudu.Geçen gün alt katlarına misafir gitmiştik.Kuzum inip beş dakika katılamadı bebeğim.Hedefi var ve işi ta başından sıkı tutuyor.Çokta güzel maşallah.Güzellik güzeldir.Ama mütevazide daha güzeldir.Daha bir kere güzelim sözünü işitmedik.Çok donanımlı çünki.Elindeki tek şey değil fiziği.Konuya cevapla bitireyim.Mehmet Akif derki;
Gözyaşından ne çıkarmış,niye ter dökmediniz,
Bari müstakbeli olsun kurtarmaya bir azm ediniz
Teşekkür ederimAyy harika bir söz,özellikle ilk satır...
Kuzeninize başarılar diliyorum,bu kadar güzel azimli çalışmanın karşılığını alır inşaallah.
Matematik olsa hic affetmem ama ezber bu sinav
Fake doktor bu ondanTıp ezber mi ya? Ezberle doktorluk yapacaksan vay halimize.
Bana sinavdan sonra "Kizlaar bakin azcik calismayla kazandim gordunuz mu ne kadar da zekiyim" demek icin ön konu actin gibi geldi. Du bakalim bekleyip gorucezBasari hikayeleriniz icin sizi piste alalim madem. Zaten konuyu acma amacim bu
Aminnn...Teşekkür ederim,inşallah,Allah emek verenleri karşılıksız bırakmasın.
Ayşenaz yok orada. Kaytarıyor Mune ablaTUS'a hazırlananlar bir takım yorumlar yazmışlar şu konuda belki yararı olur:https://www.kadinlarkulubu.com/foru...birbirine-destek-ve-motivasyon-topici.563361/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?