Napiyim alisigim bu durumlara sinavdan sonra muhattap olmam cikip giderimErkekse aşık olur onu napcez?
Yaş olarak sıkıntı yok zaten. Bu sosyaliktekız benim minnoş kardeşimde 24 mezun olacakyaş da sıkıntı yok bence de başka yerde sıkıntı var gibi
Kız AyşeNapiyim alisigim bu durumlara sinavdan sonra muhattap olmam cikip giderim
Bu tur yorumlar yuzunden bolumumu soylememistim konuda. Baska bir sey okudugumu dusunerek cevaplayabilirsin. TesekkurlerGerçekten tıp okuduğunu ve doktor olacağına inansam motive ederdim ama maalesef hayaller ve hayatlar aynı değil bence
Valla cips paketini bile makasla açan çantasını nişanlısına taşıttıran insan olarak sende bence umut yokKizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.
Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?
Tohtor kardeş kk da seni tanımayan mı var ?Bu tur yorumlar yuzunden bolumumu soylememistim konuda. Baska bir sey okudugumu dusunerek cevaplayabilirsin. Tesekkurler
Bilmem ki..Kizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.
Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?
Bu tur yorumlar yuzunden bolumumu soylememistim konuda. Baska bir sey okudugumu dusunerek cevaplayabilirsin. Tesekkurler
O cekirdek paketiydi ya cips yazmisim olay patlayinca duzeltemedim.Valla cips paketini bile makasla açan çantasını nişanlısına taşıttıran insan olarak sende bence umut yok
afhakdgfhdg ölme AyşeO cekirdek paketiydi ya cips yazmisim olay patlayinca duzeltemedim.
Gerçekten tıp okuduğunu ve doktor olacağına inansam motive ederdim ama maalesef hayaller ve hayatlar aynı değil bence
Kpss'ymis gibi motive edersen de mutlu olurumBen baska bir sey okudugunu dusunerek cevaplamistim.
aa çok pardon o zmana olabilirsin çekirdek paketiyse ghfghfhfO cekirdek paketiydi ya cips yazmisim olay patlayinca duzeltemedim.
Intern yemek kartimdiama bir konuda foto koymuştu ispatına dair..
kimlik fotosumuydu ayşe?
Kpss'ymis gibi motive edersen de mutlu olurum
Cok zor bolumler dusunmuyorum yaparim insallahaa çok pardon o zmana olabilirsin çekirdek paketiyse ghfghfhf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?