Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Üniversite sınavını son 1 ay asılmayla kazandım. Üniversitede de çalışmadım ders, yata yata bitirdim resmen. Kimse nasıl bitirdiğimi anlamadı. Ben de anlamadım okulun nasıl bittiğini. Çok zor bir sınava girdim ailemin zoruyla, hatırlamıyorum bile hangi ruh haliyle girdim o sınava, kazandım mülakata gitmedim istemiyorum diye. Mülakattan geçirmezlerdi zaten deli dolu bir halim vardı, saçlarım mavi falan :).Aynı sınav için kardeşim 3 sene deli gibi çalıştı öyle kazandı. Okuduğunu ya da duyduğunu kapıyorsan kolay. Kimi de çok çalışarak kazanıyor sınavları. Umutsuz girme sınava.

Valla cips paketini bile makasla açan çantasını nişanlısına taşıttıran insan olarak sende bence umut yok

Bilmem ki..
O kitapları tasiyamazsin bile sen, cok minnaksin..
Çok ponçiksin...

Sınav senin alanınla ilgili ise şimdiye kadar çalıştığın dersler de bir nevi sınava çalışmak olmuştur. Hakkında hayırlısı olsun. Kazanamazsan da dünyanın sonu değil. Seneye daha çok çalışır tekrar denersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…