Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Saha calismalarini 6 yil okulunu okumus bir insan olarak sizden daha iyi biliyorum affiniza siginarak
Saha çalışmasını okulda (hala okuduğuna inanmadığımız) öğrendiğini mi zannediyorsun git Allah'ın dağındaki tek ekgsi de sallapati çalışan , uzmanı geç senden başka doktoru olmayan bir hastaneye de gör sen saha çalışmasını bol bol çekirdek paketi açma alıştırması yaparsın gitmeden , zira CPR ı bilir misin çekirdek paketi açmaktan çok daha büyük bir efor gerektiriyor. Gerçi Sinan'ı da çağırırsın yardım ediverir çantanı taşıyan güçlü kolları ile en olmadı bir profil resmi gösterirsin hasta şak diye kalkıverir ayağa , Allah'ın işi, olur mu olur

Siz sağlıkçısınız sanırım. Baya baya kolaj yapmışsınız. İyi olmuş

Acilen kk'yi birakmalisin
Ne dememizi bekliyorsun yeteri kadar calismadigini kendin soyluyorsun biz buradan sen calismadan da yaparsin tarzi laflarla egonu mu tatmin edelim?

Ruh halimi hemencecik cozdunuz psikologsunuz sanirim?
Psikolog olmaya gerek yok.
Sıkışınca herkese otomatik cevaplar vermenizden,bknz:"profilime bak",deli gibi ders çalışmanız gerekirken burada millete cene suyu çorba yapmanızdan,hemde her konunuzda bu tip sorunlar yaşamanıza rağmen ve kaybedecek bir dakikanız yokken ,belli zaten psikolojiniz ne halde.
Burada zırvalayacağınıza,gidin ders çalışın,hala boş vaktiniz varsa spor yapın hatta ki cips poşeti açabilecek,çantanızı taşıyabilecek hale gelin. Kafanızda açılır spor sayesinde,iki kelimeyi bir araya getirmekte zorlanmazsınız.

Sen mükemmelsin, harikasın, süper zeka vitrin güzeli bir hatuncuksun neden bize danışıyorsun ki?

Pekala süper IQ'n ile çözersin sen bunu da bir bakmışsın yarın buraya ben doçentlik profesörlük (her ne ise artık) ünvanı aldım diye uçuruverirsin kk yı... Yersen...

Severim canım,çok farklı ve derin bulurum anlayabildiğim kadarıyla...Ne yazıkki yüz sandğa yakın eseri gemilerle taşınırken harap olmuş,kimbilir daha neler vardı...
Bunu bilmiyordum,gerçekten kimbilir nasıl güzel tablolardı,çok büyük kayıp.
Ressamlara ayrı bir saygım var,çocukluğumdan beri hep ilgimi çekmiştir yetenekleri,hayatları.
Resimle ilgili çenem düşer,oyüzden çok yer kaplamayım,başkasının konusunda:)

Ayrıca Ayşenaz sen Kafkas göçmeni falan mısın? Fotodaki sen isen Kafkas uyruklu kızlara acaip benziyorsun hatta yanındaki hatun tıpatıp aynısı,hatta arkadaki duvar kağıdı bile o yörelerde çok ama çok sık kullanılır... Ha bilenler bilir bahsettiğim Kafkasya Rusya'nın içinde bulunan özerk bölgeler. Bilemiyorum artık gerçek misin fake misin

Rus kizlarina benzedigimi soylerler evet

145 ıq ya bı bölüm gelir ya dimi
Sonra çalışmadan kazandım der çünkü aykü 145 :) :)
Maalesef bu bir siralama sinavi oldugu icin rakiplerimin buyuk cogunlugunun Iq'su yuksek
Yuksek iq kazanmaya yetmiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…