Saha çalışmasını okulda (hala okuduğuna inanmadığımız) öğrendiğini mi zannediyorsunSaha calismalarini 6 yil okulunu okumus bir insan olarak sizden daha iyi biliyorum affiniza siginarak
Siz sağlıkçısınız sanırım. Baya baya kolaj yapmışsınız. İyi olmuşIste sadece okudun... son donem internlikte neler çektiğini yazmıştın baya bi kasman lazim iyi bi yer icin. Doktorluk okuyarak gecmiyor sahada çalışmak sandığın kadar rahat degil. Simdi sana tavsiye elini klavyeden usulca çek ekranı kapat biyokimya, dahiliye vs çalış hemde çok çalış
Psikolog olmaya gerek yok.Ruh halimi hemencecik cozdunuz psikologsunuz sanirim?
Burda takılıp duracağına ders çalışsaydın ya allahım bir de milletin zekasını küçümsüyordun geçenlerde
Olmaz olaydimSiz sağlıkçısınız sanırım. Baya baya kolaj yapmışsınız. İyi olmuş
Bunu bilmiyordum,gerçekten kimbilir nasıl güzel tablolardı,çok büyük kayıp.Severim canım,çok farklı ve derin bulurum anlayabildiğim kadarıyla...Ne yazıkki yüz sandğa yakın eseri gemilerle taşınırken harap olmuş,kimbilir daha neler vardı...
Toplum ortalamasindan yukarida bir meslege ve gorunume sahip olmam sonucu insanlarin fake olmakla suclamasi. Hatta bunu nefrete donusturmesi.
145 ıq ya bı bölüm gelir ya dimi
Sonra çalışmadan kazandım der çünkü aykü 145 :) :)
Toplum ortalamasindan yukarida bir meslege ve gorunume sahip olmam sonucu insanlarin fake olmakla suclamasi. Hatta bunu nefrete donusturmesi.
Rus kizlarina benzedigimi soylerler evetAyrıca Ayşenaz sen Kafkas göçmeni falan mısın? Fotodaki sen isen Kafkas uyruklu kızlara acaip benziyorsun hatta yanındaki hatun tıpatıp aynısı,hatta arkadaki duvar kağıdı bile o yörelerde çok ama çok sık kullanılır...Ha bilenler bilir bahsettiğim Kafkasya Rusya'nın içinde bulunan özerk bölgeler. Bilemiyorum artık gerçek misin fake misin
Maalesef bu bir siralama sinavi oldugu icin rakiplerimin buyuk cogunlugunun Iq'su yuksek145 ıq ya bı bölüm gelir ya dimi
Sonra çalışmadan kazandım der çünkü aykü 145 :) :)
Maalesef bu bir siralama sinavi oldugu icin rakiplerimin buyuk cogunlugunun Iq'su yuksek
Yuksek iq kazanmaya yetmiyor yani
PediatriHangi bölüm istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?