• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Senden derken ? Konunuzda nişanlınız konuşulduğunda sizde ortak olup geyiğe çeviriyorsanız, konunuz dert değil motivasyon konusuysa taşınır.

Üyeler de genel uyarıyı okudu, uyarlarsa ne ala, uymazlarsa akibet belli.
2.uyelige kim karar veriyor?

Toplum ortalamasindan yukarida bir meslege ve gorunume sahip olmam sonucu insanlarin fake olmakla suclamasi. Hatta bunu nefrete donusturmesi.

Hayır nedeni o değil ,insanlara tepeden bakmak ,dünyaları ben yarattım imajında olman,sana eleştiri yapan birine direk ben tıp okuyorum sen nesin gibilerinden yorum yapmak ve bunları yaptığın üyelerin fikrine ihtiyacın olması ee insanlarda senin onların konularını sabote ettiğin gibi senin konunu sabote ederler
Bak alıntı yaptığım mesajın dahi ne kadar itici,kime göre neye göre toplum ortalamasının ustundesin

Toplum ortalamasindan yukarida bir meslege ve gorunume sahip olmam sonucu insanlarin fake olmakla suclamasi. Hatta bunu nefrete donusturmesi.
Ayşenaz, beni şu sitede gulumseten ender insanlardansin.

Sahte olduğunu biliyorum ama azimle, şevkle şu yarattığın profili devam ettirmen gerçekten takdire şayan :-)

Ben de bu kafadan istiyorum.
Ben de..
Ben de.. :)

2.uyelige kim karar veriyor?

Sen simdi birak ikinci uyeligi de ,gercekten sinavin varsa uyeligini iptal ettir bir sure. Buradakilere laf yetistirecegime yerinde olsam sinava calisirdim .

Her tip okumayan tip istemis ve kazanamamis degil. Baska bolumlerde okuyan insanlara da var ihtiyac. Sen su tip kompleksini bir kenara birak artik.

Hayır nedeni o değil ,insanlara tepeden bakmak ,dünyaları ben yarattım imajında olman,sana eleştiri yapan birine direk ben tıp okuyorum sen nesin gibilerinden yorum yapmak ve bunları yaptığın üyelerin fikrine ihtiyacın olması ee insanlarda senin onların konularını sabote ettiğin gibi senin konunu sabote ederler
Bak alıntı yaptığım mesajın dahi ne kadar itici,kime göre neye göre toplum ortalamasının ustundesin
Ben tip okudugumu belirtmemistim konumda. Ilgin icin tesekkurler ders calisiyorum su an.

Sen simdi birak ikinci uyeligi de ,gercekten sinavin varsa uyeligini iptal ettir bir sure. Buradakilere laf yetistirecegime yerinde olsam sinava calisirdim .

Her tip okumayan tip istemis ve kazanamamis degil. Baska bolumlerde okuyan insanlara da var ihtiyac. Sen su tip kompleksini bir kenara birak artik.
Her tip okumayan degil tabi ki. Tibbi ulasilmaz yucelikte gorenlerden bahsetmistim. Ben biraz ders calisayim en iyisi.

Mune Mune konum niye tasindi? Bu da benim derdim. Milyon tane sinav gorumce elti konusu var bdv'de. Insanlar geyige ceviriyorsa bu benim sucum degil. Haksizlik yapmayin ve hic degilse bugunluk kk'da kalsin konum yardima ihtiyacim var.
Ah mune zalim mune kk nin en ünlü doktorunun konusunu en popüler bölümden nasıl başka bölüme taşırsın

Geçen gün seni doktor diye etiketlediklerinde yaptiğin yoruma bakıp şaşirmiştim bende şu kadarcık tıp bilgimle o kadar yorum yapabilirim. Hiç bilimsel bulmamiştim açıklamanı görüyorumki daha doktorda değilmişsin üstelik derste çalışmıyorsun ve gerçekten ciddi ciddi çalışmayı düşünseydin burda gelip konu falan açmazdın maksat ortalık karışsın işte.

Lisede hastanede staj yaparken pratisyen bir doktor vardı tusa hazırlanıyorum diye felç geçirmişti konuyu okuyunca o aklıma geldi. Fazla kasmadan elinden geleni yap. Olmadı ucunda ölüm yok bidahaki sefere girersin.

Back
X