• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Biraz gerçekçi olursak insanların o kadar vakit harcadığı sınava siz bir günde hazırlanamazsınız en fazla yapacağınız şey özet notlar bulup onları okumak.
Bu arada Sinan kim:)

Bugün aysenaz sevgi pitircigi gibi ,kimseyi terslememis,doktorum zekiyim dememiş ,profilime bak demiş 1-2 kere :)

Kıyamet alameti yaşıyor olabilir miyiz

Eyy kk hatunlari :)
Yeni felsefem gorunen koy kilavuz istemez

Niye KK uyeligini sinava kadar iptal ettirmek hosuna gitmedi mi.

Sinavi olan insan buraya girmez. Zira sorular BDV den gelmiyor.
O yorumu kacirmisim cok pardon.
Dikkate alacagim onerini.
Ama kk olmazsa film dizi oluyor, hic olmazsa covet fashion oynuyorum. Cok guzel oyun tavsiye ederim.

Paketi makasla açan çantasını sinana taşıtan biri olarak mecburi hizmette seni düşünemiyorum :eek:77.dhy ye haziranda mezun olduysanız girmeniz gerekmiyor mu ?
Hayir haziranda 76.dhy basvurulari vardi. 77.dhy ne zaman olur bilmiyorum kismetse eylulde basvuru kasimda kura olabilir.

O yorumu kacirmisim cok pardon.
Dikkate alacagim onerini.
Ama kk olmazsa film dizi oluyor, hic olmazsa cover fashion oynuyorum. Cok guzel oyun tavsiye ederim.
gerçekten sen tıp okumuyosun eminim yani tıp okuyan başını kitaptan kaldrmaz daha iyi olmak ister sen tv dizi yada oyun yada burdasın :süslü:

Kız Ayşenaz Allah seni de sana inatla laf yetiştirmekten geri durmayan bizi de ıslah eylesin :KK70:
Amiiiiiinnnn :dua:
Konu açınca dayanamıyorsunuz:KK70: üye fake'se ne gerek var yoruma, bir sürü dert konusu varken hem de, ama kabul edilsin artık, birilerine fake deyip dalga geçmek hoşunuza gidiyor, sizi alıntaladım ama genel yorumdur direkt üstünüze alınmayınHoppa

Eh hepinize başarılar dileyeyim bari, bakalım konunun şanslıları kimler olacak:KK14:

Konu açınca dayanamıyorsunuz:KK70: üye fake'se ne gerek var yoruma, bir sürü dert konusu varken hem de, ama kabul edilsin artık, birilerine fake deyip dalga geçmek hoşunuza gidiyor, sizi alıntaladım ama genel yorumdur direkt üstünüze alınmayınHoppa

Eh hepinize başarılar dileyeyim bari, bakalım konunun şanslıları kimler olacak:KK14:
Mezardan mı yazıyorsunuz :KK53:
Yok yahu. Evdeyim.:halay:Yalnız buharlaşabilirim her an:ruh:

ee abla baksana dalga geçer gibi hem beni motive edin diyo hemde diyoki burası yoksa tw dizi var bilmem ne oyun var diyo kendinini bile okuyası yok ki bizden motıve istiyo :bicak:

Uykuyu biraz kısıp çalışarak denemekten zarar gelmez sanırım?

Hangi fakülte sorabilir miyim?

Back
X