- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 31
Anladim senden bana fayda yok.Bir onceki yorumumu dikkate alirsan ben de mutlu olurum .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim senden bana fayda yok.Bir onceki yorumumu dikkate alirsan ben de mutlu olurum .![]()
1.50 yim ve 38 kiloyum. Paket açabiliyorum amaaa çok pardon o zmana olabilirsin çekirdek paketiyse ghfghfhf![]()
Intern yemek kartimdi![]()
Anladim senden bana fayda yok.
Paketi makasla açan çantasını sinana taşıtan biri olarak mecburi hizmette seni düşünemiyorumMecburiye gitmek istiyorum zaten. Atamalar gecikti maalesef yilbasini bulacak mecburi olayi.
Yeni felsefem gorunen koy kilavuz istemezBugün aysenaz sevgi pitircigi gibi ,kimseyi terslememis,doktorum zekiyim dememiş ,profilime bak demiş 1-2 kere :)
Kıyamet alameti yaşıyor olabilir miyiz
Eyy kk hatunlari :)
O yorumu kacirmisim cok pardon.Niye KK uyeligini sinava kadar iptal ettirmek hosuna gitmedi mi.
Sinavi olan insan buraya girmez. Zira sorular BDV den gelmiyor.
çalışan yapar sende çalıştıysan yaparsınCok zor bolumler dusunmuyorum yaparim insallah
Hayir haziranda 76.dhy basvurulari vardi. 77.dhy ne zaman olur bilmiyorum kismetse eylulde basvuru kasimda kura olabilir.Paketi makasla açan çantasını sinana taşıtan biri olarak mecburi hizmette seni düşünemiyorum77.dhy ye haziranda mezun olduysanız girmeniz gerekmiyor mu ?
gerçekten sen tıp okumuyosun eminim yani tıp okuyan başını kitaptan kaldrmaz daha iyi olmak ister sen tv dizi yada oyun yada burdasınO yorumu kacirmisim cok pardon.
Dikkate alacagim onerini.
Ama kk olmazsa film dizi oluyor, hic olmazsa cover fashion oynuyorum. Cok guzel oyun tavsiye ederim.
bilmem nasıl açıyosun cnm arkadaş şey edememişte1.50 yim ve 38 kiloyum. Paket açabiliyorum amaNasıl oluyor o?Tam şeedemedim de
![]()
Nisanlim gozlerinizden oper.Biraz gerçekçi olursak insanların o kadar vakit harcadığı sınava siz bir günde hazırlanamazsınız en fazla yapacağınız şey özet notlar bulup onları okumak.
Bu arada Sinan kim:)
AmiiiiiinnnnKız Ayşenaz Allah seni de sana inatla laf yetiştirmekten geri durmayan bizi de ıslah eylesin![]()
Mezardan mı yazıyorsunuz1.50 yim ve 38 kiloyum. Paket açabiliyorum amaNasıl oluyor o?Tam şeedemedim de
![]()
Ay siz de mi tip okuyorsunuz yoksa?gerçekten sen tıp okumuyosun eminim yani tıp okuyan başını kitaptan kaldrmaz daha iyi olmak ister sen tv dizi yada oyun yada burdasın![]()
Amiiiiiinnnn
Konu açınca dayanamıyorsunuzüye fake'se ne gerek var yoruma, bir sürü dert konusu varken hem de, ama kabul edilsin artık, birilerine fake deyip dalga geçmek hoşunuza gidiyor, sizi alıntaladım ama genel yorumdur direkt üstünüze alınmayın
Eh hepinize başarılar dileyeyim bari, bakalım konunun şanslıları kimler olacak![]()
Yok yahu. Evdeyim.Mezardan mı yazıyorsunuz![]()
ee abla baksana dalga geçer gibi hem beni motive edin diyo hemde diyoki burası yoksa tw dizi var bilmem ne oyun var diyo kendinini bile okuyası yok ki bizden motıve istiyoAmiiiiiinnnn
Konu açınca dayanamıyorsunuzüye fake'se ne gerek var yoruma, bir sürü dert konusu varken hem de, ama kabul edilsin artık, birilerine fake deyip dalga geçmek hoşunuza gidiyor, sizi alıntaladım ama genel yorumdur direkt üstünüze alınmayın
Eh hepinize başarılar dileyeyim bari, bakalım konunun şanslıları kimler olacak![]()
Hemide paket açabiliyorumMezardan mı yazıyorsunuz![]()