Biraz derdimi dökeyim tavsiyeye ihtiyacım var

Kayin aileye kiziyorsunda, benim kizim soğuk evde bronşit olurken, yeni ev yerine yeni araba alan adami boşarim net.

Kizin kusuyor ve halen adami seviyorum diyorsun. Peki. O zaman çekmeye devam. Sadece yavruya üzüldüm. Bu yaşlarda bronşit olan çocuklar, ömür her hastalandiklarinda hemen bronşit olurlar. Yazik.

siz hem para yetmiyor diyorsunuz- hemde ev kötü diyorsunuz.
tasindiniz diyelim, kira nasil ödenecek? simdiki kira 350 zor ödeniyor diger kira daha yüksek olur. dahada batarsiniz.
calismak icin niye KPden izin gerek? ise baslayin- zirvalasin dursun. oglu ugrassin. baktinki cok carcar ediyor- oglun adam olsunda eve para getirsin dersin.
Personel taksitlerimiz bittiğinde ve yaz sezonu geldiğinde hem aylık 400 e yakın ödemelerimiz bitmiş oluyor hemde bi 400 kadar maaşı artacak o yüzden 800 900 e kadae olan kirayı ben zorlarsak verebileceğimiizi düşünüyorum. En azından sıkıntı çekiyorsam yazın böceklerle kışın soğukla uğraşmam

Başlarım böyle kocanın iyiliğine.

Onun yüzünden eski, soğuk, böcekli evde oturup evladımın hastalığını izleyeceğim. Onun keyfi için para yokken araba alınacak, ben susacağım. Bana başka babasına başka konuşacak.

Bunun neresi iyi koca? Bildiğin ezik ve bencil. Her haksızlığa itiraz edin, o iyi kocanız kp in sözüyle sizi döver bile.
Asla bana el kaldıracağını düşünmüyorum. Evet zamanında onlar yüzünden çok birbirimizi yedik ama artık ben değil o karıştırtmıyo. En azından annesini. Bide babasına karşı dik durursa problemimiz çözülecek diye umuyorum

Bakın şu cümleyi iyi düşünün.

Size sorsam evladınız için canınızı verirsiniz değil mi?

Ama evladınızı soğuk ve kötü bir evde yaşamaya mahkum edecek kadar korkaksınız. E hani canınızı verirdiniz?

Aileniz arkanızda durmuyor diye güçsüz hissediyorsunuz belki. Bakın siz de ufacık evladınızın arkasında duramıyorsunuz. Ben çocuğumu bu izbede büyütmem diyemiyorsunuz.

Hani canını veren anne davranışı?

Kocanızın sevgisi ise lafta. Karısını çocuğunu seven adam onları en güzel evde yaşatmak için çabalar. Gerekirse bunun için kredi çeker araba için değil. Üzgünüm ama arabası sizden daha kıymetli.
Okudukça biraz daha cesaretleniyoeum. Kıyaslamanız bana resmen tokat gibi geldi ve çok da doğru. Ben evladım için mücadele veriyorum. Başaracağım inşallah

Haklısınız. Eşimle konuşup herşeyi tekrardan anlatıcam ona eğer hala devam ederse ailemle konuşmayı düşünüyorum
Eğer aileniz sizi kollarsa söyleyin. Aksi halde kimseyi aracı yapmayın.
Çünkü sizin yuvanızı siz korumak zorundasınız.
İş ve ev aramaya devam edin. Bulduğunuzda da eşinize ya taşınırız ya taşınırız diyeceksiniz.

Başka seçenek bırakmayın.

Elektrik ve su faturasını azaltmaktan baslayın bence Aşırı yüksek bir tutar
İnanın geceleri nasılsa yorgan altındayız diye sobayı açmıyorum gündüz kızım uyurken yine kapalı ben kat kat dolaşıyorum. Ama yinede çok yakıyo bişeylerden sürekli kıstığım halde.

Okudukça biraz daha cesaretleniyoeum. Kıyaslamanız bana resmen tokat gibi geldi ve çok da doğru. Ben evladım için mücadele veriyorum. Başaracağım inşallah
Lütfen evladınız için güçlü ve sağlam durun.
Ailenizden görmediğiniz desteği evladınızdan asla eksik etmeyin, şartlar ne olursa olsun.

Kusura bakmayın da kocada falan değil suç, tamamen sizde. Eğer kendinizi ve kızınızı düşünmüyorsanız kimseyi suçlamaya hakkınız yok. Sinirlendim okurken izin de izin ayy çok güzel aferin.

Canımı dişime takıp haftanın 7 günü eşek gibi çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için. Böcekli evlerde oturup ailemi orda yaşatmaya çalışan bir aileye de iki espri yapar güler sonra gider işime paramı kazanırım kusura bakmayın. Ortada çocuk olmasa iyi oluyor belki aklınız başınıza gelir diyeceğim ama o çocuğa yazık ya. Ayıp, yazık, günah.
Diyecek bişey bulamadım haklısınız

ya esinizin ailesine benim nikahim kocama size degil , bizim aldigimiz karara siz karisamazsiniz diceksiniz

ya da yanlis belki ama ailenize durumu anlatıp konusmalarini isticeksiniz, ben size kizimi surunsun torunum olsun hastaliktan kurtulmasin diye vermedim dicek. bi aya kadar bi degisiklik olmazsa alicam kizimi dicek.

caliscaksiniz baska yolu yok. ya da izin vermiyorum diyen kayinpederinize bi dahaki izin alma maceranizda faturalarınizi da götürün

cocuk o evde böcek yuzunden hasta olsa napcaksiniz

su an yasiniz kac esinizin kac yasinda
23 yaşındayım eşim 29. İlk kez böyle bi konu hakkında kp ile konuşacağım. Ve herşeyi dökeceğim zira çok doluyum. Eğer yapmazlarsada arkama bakmamayı düşünüyorum. Eşim ve ailmden de destek alırsm

Yani sıkıntı yapıyor. Beş kere düşünün lütfen yazdığınız şeyleri. Dürüst insanlar değiller ve fazla menfaatciler.
Sıkıntı yapan kp değil ama kv erkek adam parasız gezermi iki kişiyle neyinize yetmiyo diye bi kaç sefer laf etti. Kp kv ye kızdı bile bu yüzden. Eşiminde gurur ağır bastı istemedi bidaha.

23 yaşındayım eşim 29. İlk kez böyle bi konu hakkında kp ile konuşacağım. Ve herşeyi dökeceğim zira çok doluyum. Eğer yapmazlarsada arkama bakmamayı düşünüyorum. Eşim ve ailmden de destek alırsm
İnşallah destek olurlar.

Buyik bir iş yapılacaktir aile büyüklerine danisilir fikir alınır anlarim...
Ama a'dan z'ye kadarda hersey sorulmaz ki yada izin alinmazkii.Babasına ne annesine ne aile olmussunuz.Sen ise gircek caliscaksin cocugu annene birakip borclar bitip kenara para atana kadar.O ewdende bir an once tasjnmalisin.Bu abes ortada olan yapman gerekenler kimse kusura bakmasin walla ben perisanlik cektikce onlar haz mi alcak kimse size karisamaz bundan bir an once kurtulmalisiniz.Calisma denyosa borclariniz odensin sizde oturursunuz ewinizde

Eşinize sormayın.
Çünkü sizi oyalıyor.
İş bulun, çocuğu annenize bırakın.
Maaşı da biriktirin, eşinize vermeyin.
Çünkü taşınmak masraflı.
Size uygun bir ev bulunca o eve taşınırken kullanırsınız birikiminizi.

Eşiniz babasına hayır diyemiyorsa siz diyeceksiniz.
Ben küslükten hiç hoşlanmam sanırım araya dargınlık girecek diye fikirlerimi diretemedim hiç ancak anlıyorum ki başka tüelüsü de olmayacak. Küslük olursa ne yapmalıyım pekş

Seviyorum işte. Biliyorum çok sinir bozucu bir şey ama inanın ailesi müdahale etmediğinde öyle huzurlu öyle mutluyuz ki. Yani bana her Allahın gününü zehir ettiği halde seviyorum demiyorum. Birbirimize karşı çok iyiyiz. Beni destekliyoda. Babamla tekrar konuşcam dedi. Bende konuşcam. Umarım kırılmadan dökğlmeden halledilir

Çocuğunu böyle süründüren adami seviyorsunuz ha! Cocugunuz böcekli, soğuk evde yaşiyor ve babasi araba ile hava atma peşinde! Cocugun ilerde astim olabilmesi, ciğerleri ile sorunu olabilmesi önemli değil.

Bol bol sevin, sevişin. Hatta ikinciyide yapin. Onunda hakkidir böcekli evde yaşamak! Kimsenin anneliğine şimdiye kadar laf etmedim ama bu nedir arkadaş? Bu nasil bir anne babalik? Sinirlerim hopladi yemin ile.

Umarim fakesin, başka birşey demiyorum.

Buyik bir iş yapılacaktir aile büyüklerine danisilir fikir alınır anlarim...
Ama a'dan z'ye kadarda hersey sorulmaz ki yada izin alinmazkii.Babasına ne annesine ne aile olmussunuz.Sen ise gircek caliscaksin cocugu annene birakip borclar bitip kenara para atana kadar.O ewdende bir an once tasjnmalisin.Bu abes ortada olan yapman gerekenler kimse kusura bakmasin walla ben perisanlik cektikce onlar haz mi alcak kimse size karisamaz bundan bir an once kurtulmalisiniz.Calisma denyosa borclariniz odensin sizde oturursunuz ewinizde
Çok anlattım çok dil döktüm. Herşeyimizde söz sahibiler karıştırtmayalım kendimize diye. İnanın önceki halimize göre çok çok çok iyiyiz. Çünkü eşim hergün orda durmamı isterdi bir zamanlar. Şimdi karışmıyorum ister git ister gitme sen bilirsin diyor. Bu hale getirmek için çok çaba sarfettim. Biraz daha ileri taşımak istiyorum bunu

bakin zaten evlenmissiniz, cektiginiz sıkıntı da az buz degil anladigim kadariyla bu zamana kadar. esiniz 30 una gelmis nerdeyse.... bi insan saygiyla agiza bakmak arasindaki cizgiyi bilmeli bence

30 yasinda babana bagirmaman gerektigini idrak etmissindir ama 30 yasinda bi adam karisina calismak icin benim babamdan izin al diyemez

siz araba alirken kredi cekmek icin babama sor dediniz mi esinize

herseye ailemizi dahil edeceksek neden evlenip ev kuruyoruz... esiniz agziniza bi parmak bal çalıp bunla idare et diyo resmen. bi erkek kolay kolay rahatini bozup ailesini karsisina almaz. annesine karsi dik duruyosa mecbur kalmıştır yurutebilse ona da ses etmezdi.

30 yasinda adam el kadar bebeye acimayip da ana babasina ses edemiyosa ben o adami bir dk evde tutmam cidden

Back