- Konu Sahibi muptelazeze
benim kocam kısa siyah saçlı olduğu için vizyonum yok.pff onu açıkladı ya.
modern türk erkekleride varmış memlekette.
hepsini kendi kocalarınız gibi sanıyorsunuz sizde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kocam kısa siyah saçlı olduğu için vizyonum yok.pff onu açıkladı ya.
La benim ki Fransa'da dogma büyüme, 7 gobek halis fransiz kabilesi yerlisi, henuz o medeniyete ulasamadi. Staja gonderiyim madem medeniyet ogrensin acukpff onu açıkladı ya.
Yok anasinin dirinidingisikalırmışta taş ev pansiyonda kocası.
adamceğiz ince düşünceli çiftlik yanmış maddi sıkıntı çekiyorlardır çorbada tuzumuz olsun diye gidip kalacakta.
La benim ki Fransa'da dogma büyüme, 7 gobek halis fransiz kabilesi yerlisi, henuz o medeniyete ulasamadi. Staja gonderiyim madem medeniyet ogrensin acuk
Ailesi de çok modern ama.sende bula bula fransız bulmuşun türkiyede moderen erkek kaynıyor halbuki
kendin etmiş kendin bulmuşsun çekecen yapacak birşey yok daha staj mtaj kurtarmaz bu saatten sonra.
Napim la.
Konuya bah.
Gıskandım anasını satim.
Kocama eski sevgilimin çiftliği yanmış desem gebersin it derdi herhalde
Benimki öncelikle nerden bildiğimi sorar, halen takip ettiğimi anlayıp benim de çiftliğimi yakardıKocama eski sevgilimin çiftliği yanmış desem gebersin it derdi herhalde
koklaya koklaya optu ve tek cumle kurdu, "cok ozledim"
sirtinda sirt cantasi, saclari ruzgardan uca uca bana dogru yuruyordu
Ben okudum çok etkileyici bir hikaye...Konu güncellenmiş ama konuluktan çıkıp destana dönüşmüş. Onu okumak yerine yorumların tamamını okurum. Hem daha kısa sürer hem de daha işlevli
Biz onunla bir kere bile sevismedik, sahi biz neden sevismiuoruz diye sordum ona, ben hayatimda cok kadinla sevistim dedi, en iyi orgazmim bile senin yaninda uyurken aldigim hazzin zerresi olamaz....
yemin ederim konu baslıgında ilk aklıma gelendiBitlendiniz mi?
O an arkada el el tutusup aynen klipteki gibi gülümseyerek we are the world u soyluyolardiAilesi de çok modern ama.
Kapının önünde belinden kavrayıp kokluyor.
Aile o an maşallah çekiyordu herhalde
Çok kafa açar bu yaÇok bilge adam ha. Ağzı da iyi laf yapıyor
Kesinlikle aynı.ha hiçbir şey demeden taş evi alıp döşeyip ailesiyle karşısına çıkıp dayatan adam ha burası aile apartmanımız evlendiğimde oturacağım diye mutfağını yeni yaptırdım her şey hazır evlenelim diyen ataerkil erkek
Valla benim de.Taş ev deyince aklıma Behlül geliyi.
Kesinlikle aynı.
Hatta bununki daha saçma. Yok ailenle gelirdin sanıyorduk, neyse yarın tanışıcaz zaten falan... Hayırdır yaa sen?
En azından aile apartmanı diye dayatanlar ya sevgiliyken ya da nişanlıyken aşama aşama dayatıyor.
Böyle direkt şaak diye değil. En azından iletişim halindeyken kadını razı ediyor /edemiyor.
Hippinin iletişimsizliğine coolluk değil, aptallık diyebiliriz sadece.