- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
- Konu Sahibi muptelazeze
Küçük köpek gibi habire kokluyo, minnoş bisey
İşaret bırakmış mı peki bu benim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük köpek gibi habire kokluyo, minnoş bisey
Olay içinde olay harika olmuş buAslında o uzun sarı saçlı hippi kocasıymış Konu sahibi hafızasını kaybetmiş ve hippi ile evlendiğini unutmuş yıllarca onu özlediğini sanmış. Kocası da hafızası yerine gelsin diye bu oyunu oynamayı kabul etmiş.
İşte böyle hazin bir hikaye
ama konu sahibine sorsanız dünya yansa umrunda olmayan, hair peace bed peace bir adam. hikayede çok fazla hippi klişesi var ama malesef birleşmelerde hippilikten çıkılmışSermaye aileden çünkü. Türk hippisi bu kadar olur, gençlikte gününü gün eder, nerde akşam orda sabah, aile erkek çocuk diye ardını toplar, işini bulur everir falan.
Kızım ailenin yanında adam boynunu neredeyse emcüklemiş o kadar genişler zaten niye kafana göre gidemeseydin ?Adres almak icin gitmemistim aslinda sadece, detaylarda bogmak istemedigim icin yazmadim tabiki, nihayetinde o donem ailemle yasiyordum ve kafama gore onunnyasadigi sehire gidemeyecegim icin aileme okulda bazi islerim var onlari teslim edecegim dedim, onlar tabiki okula gidecegimi bildikleri icin biletimi almislar okulun oldugu sehire, bende madem okulun ordan gitmem gerekiyor direkt okulda filanca hoca falanca asistan vs ogrenirim diye baskasini arayip pesine dusmuyorum vs vs... Bu detaylari da yazsaydim iyice uzayacakti bilemedim anlatmaliymisim demekki
Bu arada ne kadar takilmissiniz koklama kismina insan sevdigini koklayarak opmez mi, ben oglumu da hep koklaya koklaya koynundan boynundan operim, bir tek ben yapiyor olamam herhalde...
Yok annem biraz daha yazip anlatsaydin migrenim falan depresirdi benim. Basak burcu musun ayol ne bu kadar hersey dip köşe detay kocam ekstradan 2 cümle kursa afakan basiyo bana, degil ki senin okulun ogrenci isleri memurunun öğlen ne yediğini bilmek isteyeyim.Adres almak icin gitmemistim aslinda sadece, detaylarda bogmak istemedigim icin yazmadim tabiki, nihayetinde o donem ailemle yasiyordum ve kafama gore onunnyasadigi sehire gidemeyecegim icin aileme okulda bazi islerim var onlari teslim edecegim dedim, onlar tabiki okula gidecegimi bildikleri icin biletimi almislar okulun oldugu sehire, bende madem okulun ordan gitmem gerekiyor direkt okulda filanca hoca falanca asistan vs ogrenirim diye baskasini arayip pesine dusmuyorum vs vs... Bu detaylari da yazsaydim iyice uzayacakti bilemedim anlatmaliymisim demekki
konu sahibi sen hayırdır kendin de ikna olamadın galiba? bence o kısmı da düzenleBu arada ne kadar takilmissiniz koklama kismina insan sevdigini koklayarak opmez mi, ben oglumu da hep koklaya koklaya koynundan boynundan operim, bir tek ben yapiyor olamam herhalde...
Evet kaldirmis tek bacagi isemis hemen bxbxbxbİşaret bırakmış mı peki bu benim diye
Takıldık çünkü sen de takılmışsin adam koklamakla kalmayıp başka şeyler de yapsaydı şu an bu konu açılmayacaktı.Bu arada ne kadar takilmissiniz koklama kismina insan sevdigini koklayarak opmez mi, ben oglumu da hep koklaya koklaya koynundan boynundan operim, bir tek ben yapiyor olamam herhalde...
Adres almak icin gitmemistim aslinda sadece, detaylarda bogmak istemedigim icin yazmadim tabiki, nihayetinde o donem ailemle yasiyordum ve kafama gore onunnyasadigi sehire gidemeyecegim icin aileme okulda bazi islerim var onlari teslim edecegim dedim, onlar tabiki okula gidecegimi bildikleri icin biletimi almislar okulun oldugu sehire, bende madem okulun ordan gitmem gerekiyor direkt okulda filanca hoca falanca asistan vs ogrenirim diye baskasini arayip pesine dusmuyorum vs vs... Bu detaylari da yazsaydim iyice uzayacakti bilemedim anlatmaliymisim demekki
Adam sanki narkotikte calisan kurt kopeeeoğlan kapıya dayanıp boynuza yumulup koklarken aileniz bir şey demedi mi?
kafanıza göre başka bir şehre gidemiyorsunuz oğlanın biri kapıya dayanıp kızlarını kokluyor.
Bu arada ne kadar takilmissiniz koklama kismina insan sevdigini koklayarak opmez mi, ben oglumu da hep koklaya koklaya koynundan boynundan operim, bir tek ben yapiyor olamam herhalde...
Ahahahhahzyhz kahkaha attim manyah hxhxhxhxhxhYalnız kocası da çok iyi ha.
Eski manitanın çiftliği yandı diye sor bakim ihtiyaçları var mı diye de sormadan etmiyor.
Gönlü geniş enüşşştemin.
Bizim herif olsa onla beni üst üste koyar
Napim la.Ahahahhahzyhz kahkaha attim manyah hxhxhxhxhxh
Yalnız kocası da çok iyi ha.
Eski manitanın çiftliği yandı diye sor bakim ihtiyaçları var mı diye de sormadan etmiyor.
Gönlü geniş enüşşştemin.
Bizim herif olsa onla beni üst üste koyar
JdjxjxjdjjxjxhxjhwNapim la.
Konuya bah.
Gıskandım anasını satim.
Kocama eski sevgilimin çiftliği yanmış desem gebersin it derdi herhalde
Napim la.
Konuya bah.
Gıskandım anasını satim.
Kocama eski sevgilimin çiftliği yanmış desem gebersin it derdi herhalde