- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
Sabah sabah günaydın der bi insan kadın insan dışı bir varlık zaten
kaç yaşında kadın bellik ki birazda görgü kuralı bilmiyo ne var ki bunda?
sen bi baştan anlatsana asıl sorun ne? aranızda ne var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadın doktorlarla mühendisler le oturup kalktım diye hava atıyor daha doğru düzgün nasıl konuşacağını bilmiyor tek amacı insanlara hava atmak zaten buradaki amacıda kv yanında kendi kaynanalığını ispatlamak ama yemedibir insandan hoşalnmıyorsan nasılsın dese bile onda bile yanlış anlarsın ama bir insanı sevirsan aşağıya gel bile dese yanlış anlamassın..aslında olayın özeti bu..kadın telefonla okadar konuşabilir belki..kendine boşuna sıkıntı yapma..
Valla ses tonunu bilmem de siz burada kendisine acik acik hakaret yaziyorsunuz.Telefon konuşmasını siz yapsaydınız keşke şuan ses tonu nu belirleyecek bir imge bulamıyorum
Neyi sıvadım ya ben ölüyorum midemin ağrısından kırk kere lavaboya çıktım gece kadın hava atacam diye kina yeli kinayeli bir zahmet aşağı gel gı diyoryalnız konu sahibi kaynanadan kibarlık beklerken 3 sayfadır baya baya sıvadın kadına ve biz hala bişi anlamadık
Ben aynayı kendime çevirdiğim için oldu zaten bu yaşadıklarım hiçbir şeyini kaldıramıyorum artık tek avuntusu da burada defalarca engellensemde konuyu açıp birazda olsa kendimi rahatlatmakValla ses tonunu bilmem de siz burada kendisine acik acik hakaret yaziyorsunuz.
Kendinize bakin bir de bence. Ele avuca gelir bir sey deseniz hadi yine eyvallah, ses tonu bilmemne diye kendinizi savunuyorsunuz. "Bi zahmet asagiya gel gi" ne kadar sert, ne kadar asagilayici soylenebilir ki Allah askina? Sizin kullandiginiz tabirler daha saygisiz, biraz kendinize cevirin aynayi.
Neyi sıvadım ya ben ölüyorum midemin ağrısından kırk kere lavaboya çıktım gece kadın hava atacam diye kina yeli kinayeli bir zahmet aşağı gel gı diyor
Bu kadın doktorlarla mühendisler le oturup kalktım diye hava atıyor daha doğru düzgün nasıl konuşacağını bilmiyor tek amacı insanlara hava atmak zaten buradaki amacıda kv yanında kendi kaynanalığını ispatlamak ama yemedi
İhtiyaç duyuyor evet millet e benı hüküm sahibiyim bakın dicekSabah sabah nasıl bi sinir yüklüsün yahu, dur bi sakinleş.
Buna bile sinirin bozulduysa altında cokca sebep olmalı, bilmediğim icin sadece konuna yorum yapacagım buzdagının görünen kısmına
Bi zahmet demiş hani biz '-misin?' Diyoruz o bi zahmet diyor aslında aynı kapı.
Belki bi ihtiyacı olmustur sana olur ya.
Neden çağırdı aşağıya?Neyi sıvadım ya ben ölüyorum midemin ağrısından kırk kere lavaboya çıktım gece kadın hava atacam diye kina yeli kinayeli bir zahmet aşağı gel gı diyor
İhtiyaç duyuyor evet millet e benı hüküm sahibiyim bakın dicek
Ya benim derdim başımdan aşkın çekemiyorum tek bir lafını bile işte burada paylaşıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama herkes onu haklı göstermeye çalışıyor
Kendi kaynanası nın yanında bana emri vaki bi zahmet aşağıya gel yani yeter uyuduğun hadi yoksa evi başına yıkacam diyor ses çıkarıyor felançokta kaynanalık bir söz deil bence bi zahmet aşağıya gel...ama tabi herkesin kendi düşüncesi...
İhtiyaç duyuyor evet millet e benı hüküm sahibiyim bakın dicek
Ya benim derdim başımdan aşkın çekemiyorum tek bir lafını bile işte burada paylaşıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama herkes onu haklı göstermeye çalışıyor