Teşekkür edermAferin kız.
Pırlanta konusunda çok haklısın.
O taş ne koşullarda çıkartılıyor.
Çocuk işçiler çalışıyor. Emek sömürüsünun en yoğun olduğu alan.
Ne uğruna? Bizim kezbanlar komsusuna ya da saga sola hava atacak diye. Şık bir yüzük çok daha iyi bence.
Çok takdir ettim seni.
Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler
Kara batak gibi haklısın sende. Bu güzellikle yaşamak çok zor olsa gerek.Bi şekilde geliyo nasıl oluyo ben de anlamadım. kara batak gibi adeta güzelligim bütün her şeyi kendine çekiyo
Offfff Alyans istemiyorum hanımefendi
Çok beğendim seni baya güzelsin canım ben yüzüğü de beğendim sade şeyleri severim ama sonradan geçmiş mesajları gordum de yazanlara karşı yanlış cevaplar veriyorsun bence, sonra da insanlar kızıyor ve ters cevaplar yazıyorlar.konu iyice tartışmaya dönüyor .ben de birçok konu açtım her türden insan var olumlu olumsuz cevaplar geliyor bunlara karşı hazırlıklı ve anlayışlı olmalısın.tabi ben senden buyugum farklı dusjnebilirsin sen ama sadece tavsiyeEvet benim begendiniz mi
Bi şekilde geliyo nasıl oluyo ben de anlamadım. kara batak gibi adeta güzelligim bütün her şeyi kendine çekiyo
Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler
Kara delik olmasın okarabatak olsa duramazdın batıp çıkardın
Biliyorum işte kendisi bilmiyor ama maalesefKara batak,bir su (Deniz) kuşu.
Ayy ben de nişanlı bir kız olmak istiyorum.
Ben de kocişimden bahsetmek istiyorum. Hem bir alyansa tavım, pırlanta da istemem.
Alyansın sadeliği benim duru güzelliğimi yansıtır hem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?