- 25 Ekim 2010
- 476
- 15
- 118
Mrb arkadaslar belkı hatırlayan olur 5 yıllık sevgılımın askerden geldığını ve bır iş bulamadığını yazmıştım.Arıyormu evet hemde delı gıbı çalmadığı kapı kalmadı ama yok yok küçük çaplıda bır iş olsa kabılum gireyım dediğinde 2 ünv. bitirmiş bırıne bu işi veremeyız diyorlar vee bu böyle tam 9 ay sürdü dün akşam ağladım bağırdım lanetler yağdırdım olmıcak bıze bır gelecek veremıceksın dedım elımden gelenı yapıyorum dedı bende ölüyorum görmüyormusun dedı ama sabrım kalmadı hep aynı plan yapıyoruz su tarıhte belkı bişeyler olur dıyoruz yok yok her gece allahım yaedım et hakkımızda hangısı hayırlısı onunla mı onsuz mu dıye dua edıyorum ama bır taraftanda bu kadar süredır bişeyler olmuyorsa hayırlısı değil diyorum ikimizinde psıkolojısı alt üst oldu destek alıyoruz ama olmuyor sevgı askı herseye yetmıyormuş canımız acıyor tek sorunumuz iş her seyımız var ama tek onun işi ne yapayım kızlar yardım edın akıl verın yok düşünemıyorum artık sevıyormuyum hemde çok ve çok çok sevılıyorum muhtesem bırı ama iş olmadan bırleşmemız kavuşmamız imkansız bıraz kafamızı dınleyelım görüşmeyelım dedım akşam ve sessızlıge boğulduk lütfen kırmadan incitmeden yorum yapın çalışmaz tembel falan demeyın bılıyorum bır fırsat gecse elıne delı gıbı calısır ama ne yapmalıyım ben ceyızımı her seyımı onunla oturucagımız eve göre aldım tüm hayallerımı onunla kurdum neden olmuyor bu iş neden allahım suan benden cevap beklıyor yanındamıyım bırakıyormuyum dıye ama ben bılmıyorum çok sevıyorum ama mantıgımda benı rahat bırakmıyor ne olur bır fıkır bır çıkar yol benımle aynı durumda olanlar lütfen yardım edın hangısı doğru yok kımseye anlatamıyorum işin var ne beklıyorsun dıyorlar anlamıyor atıp tutuyorlar l