Bir yıldız daha mı kayıyor

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
Mrb arkadaslar belkı hatırlayan olur 5 yıllık sevgılımın askerden geldığını ve bır iş bulamadığını yazmıştım.Arıyormu evet hemde delı gıbı çalmadığı kapı kalmadı ama yok yok küçük çaplıda bır iş olsa kabılum gireyım dediğinde 2 ünv. bitirmiş bırıne bu işi veremeyız diyorlar vee bu böyle tam 9 ay sürdü dün akşam ağladım bağırdım lanetler yağdırdım olmıcak bıze bır gelecek veremıceksın dedım elımden gelenı yapıyorum dedı bende ölüyorum görmüyormusun dedı ama sabrım kalmadı hep aynı plan yapıyoruz su tarıhte belkı bişeyler olur dıyoruz yok yok her gece allahım yaedım et hakkımızda hangısı hayırlısı onunla mı onsuz mu dıye dua edıyorum ama bır taraftanda bu kadar süredır bişeyler olmuyorsa hayırlısı değil diyorum ikimizinde psıkolojısı alt üst oldu destek alıyoruz ama olmuyor sevgı askı herseye yetmıyormuş canımız acıyor tek sorunumuz iş her seyımız var ama tek onun işi ne yapayım kızlar yardım edın akıl verın yok düşünemıyorum artık sevıyormuyum hemde çok ve çok çok sevılıyorum muhtesem bırı ama iş olmadan bırleşmemız kavuşmamız imkansız bıraz kafamızı dınleyelım görüşmeyelım dedım akşam ve sessızlıge boğulduk lütfen kırmadan incitmeden yorum yapın çalışmaz tembel falan demeyın bılıyorum bır fırsat gecse elıne delı gıbı calısır ama ne yapmalıyım ben ceyızımı her seyımı onunla oturucagımız eve göre aldım tüm hayallerımı onunla kurdum neden olmuyor bu iş neden allahım suan benden cevap beklıyor yanındamıyım bırakıyormuyum dıye ama ben bılmıyorum çok sevıyorum ama mantıgımda benı rahat bırakmıyor ne olur bır fıkır bır çıkar yol benımle aynı durumda olanlar lütfen yardım edın hangısı doğru yok kımseye anlatamıyorum işin var ne beklıyorsun dıyorlar anlamıyor atıp tutuyorlar l

canım oncelıkle hayırlıysa olsun bence sevıyorum dıye cok zorlamaya gerek yok ,yasınız buyuk degılse bıraz daha bekleyın elbette bulur iş ,ne mezunu kı merak ettım ,memurluk ıcın kpssye felan gırdı mı ,bu kadar yıpratma kendını bekle bıraz daha ,bı seyı cok ısteyınce nıyeyse olmuyo sen sabırla bekle ıns bulur iş

öncelikle Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum bizde nişanlımla geçtik aynı yollardan bilirim...
ancak sabır diyorum sana biraz daha sabır.kendin söylüyorsun arıyor boş durmuyor diye.eğer o elinden geleni yapıyor yine de bulamıyorsa onu suçlayamazsın ki.maalesef şu an işsizlik hat safhada.
benim nişanlımda askerden dönünce tam 9 ay işsiz kaldı.üstelik bu arada babasını kaybetti evdeki bütün yük onun üstündeydi.psikolojisi alt üst oldu.deli gibi kavgalar ediyorduk ama ayrılmadık.çünkü sevgimiz hep sürdü.birgün olucak sabır diye diye bekledik.sonunda oldu şimdi ikimizinde güzel birer işi var.temmuzda da düğünüzmüz var.yani gerçekten çabalıyor ama olmuyorsa biraz daha sabır Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz elbet birgün karşılığını alırsınız.madem ilişkiniz güzel bundan başka bir sorununuz yoksa birbirinize destek olmaya devam edin.unutma her gecenin bir sabahı vardır.
şans hep sizinle olsun inşallah.

Umudunuzu yitirmeyin bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor bence senin yapman gereken ne olursa olsun sevdiğine destek olmak oda istemez elbet böyle olmasını o senden daha kötü durumdadır bir erkek için işsiz kalmak çok ağır bişey bide sen yüklenme bence oda umudunu yitirmesin yanında olduğunu bilsin beraberce atlatırsınız elbet Allah yardımcınız olsun herşey istediğiniz gibi olsun çok zor bir durum çok iyi bilirim.

diyelimki şu an çok güzel bir işi var ama evlendiniz.2 yıl sonra işsiz kaldı.boşanıcak mısınız?

canımın içi üzülmeyin bu kadar
herşeyde bir hayır vardır
siz şimdi 3-5 ayın yada 1-2 senenin hesabını yapıyorsunuz
ama bunları atlatınca önünüzde çok yıllar olacak, o zaman ne yapacaksınız?
isyan etmeyin Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyin
birbirinizi bunlar için kırmayın sevginize yazık:30:

Öncelikle allah kolaylık versin ikinizede sabır versin.Emin ol herkes bi şekilde bi zorluktan geçiyor.Sen maddi olarak karşına çıkan bu zorluğu atlatmak zorundasındır ben kaynana olarak karşıma çıkan zorluğu atlatmak zorundayımdır bir başkası sevgilisi yada nişanlısından kaynaklı aldatma çalışmama vs. gibi karşısına çıkan zorluğu atlatmak zorundadır.Ne güzel sevdiğinden ve sevildiğinden eminsin.Evet çok zor para olmadan hiç bişey olmuyor ama sabır birazcık illaki allah rızkını bi yerden verecek onun er yada geç.Bol bol dua et ve sevgiline destek ol.Allah yuva kuranın yanında emin ol ben nasıl kalkıcam bu kadar borcun yükün altından derken bi bakmışınki herşey bitivermiş oluyor.

canım oncelıkle hayırlıysa olsun bence sevıyorum dıye cok zorlamaya gerek yok ,yasınız buyuk degılse bıraz daha bekleyın elbette bulur iş ,ne mezunu kı merak ettım ,memurluk ıcın kpssye felan gırdı mı ,bu kadar yıpratma kendını bekle bıraz daha ,bı seyı cok ısteyınce nıyeyse olmuyo sen sabırla bekle ıns bulur iş

YASIMIZ 15 OLUCAKartık buyukte değiliz işletme ve muhasebe

pardon canım 25 olucak işletme ve muhasebe mezunu kendısı

öncelikle Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum bizde nişanlımla geçtik aynı yollardan bilirim...
ancak sabır diyorum sana biraz daha sabır.kendin söylüyorsun arıyor boş durmuyor diye.eğer o elinden geleni yapıyor yine de bulamıyorsa onu suçlayamazsın ki.maalesef şu an işsizlik hat safhada.
benim nişanlımda askerden dönünce tam 9 ay işsiz kaldı.üstelik bu arada babasını kaybetti evdeki bütün yük onun üstündeydi.psikolojisi alt üst oldu.deli gibi kavgalar ediyorduk ama ayrılmadık.çünkü sevgimiz hep sürdü.birgün olucak sabır diye diye bekledik.sonunda oldu şimdi ikimizinde güzel birer işi var.temmuzda da düğünüzmüz var.yani gerçekten çabalıyor ama olmuyorsa biraz daha sabır Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz elbet birgün karşılığını alırsınız.madem ilişkiniz güzel bundan başka bir sorununuz yoksa birbirinize destek olmaya devam edin.unutma her gecenin bir sabahı vardır.
şans hep sizinle olsun inşallah.

yok canım başka bir sorunumuz sabır gerçekten çok önemlı ama senın adına çok sevındım allahım kısmetse banada yaşatsın

Umudunuzu yitirmeyin bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor bence senin yapman gereken ne olursa olsun sevdiğine destek olmak oda istemez elbet böyle olmasını o senden daha kötü durumdadır bir erkek için işsiz kalmak çok ağır bişey bide sen yüklenme bence oda umudunu yitirmesin yanında olduğunu bilsin beraberce atlatırsınız elbet Allah yardımcınız olsun herşey istediğiniz gibi olsun çok zor bir durum çok iyi bilirim.

çok teşekkür ederım hep yanında oldum sustum ama ne bıleyım dün patladım ama ınan çok kötüyüm

canımın içi üzülmeyin bu kadar
herşeyde bir hayır vardır
siz şimdi 3-5 ayın yada 1-2 senenin hesabını yapıyorsunuz
ama bunları atlatınca önünüzde çok yıllar olacak, o zaman ne yapacaksınız?
isyan etmeyin Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyin
birbirinizi bunlar için kırmayın sevginize yazık:30:

canım ya çok teşekkür ederim ne kadar içten yazmıssın evet haklısın gercekten öyle çok emek verdık bırbırımıze bırlıkte buyuduk ama insan bır yerde dayanamıyor

Öncelikle allah kolaylık versin ikinizede sabır versin.Emin ol herkes bi şekilde bi zorluktan geçiyor.Sen maddi olarak karşına çıkan bu zorluğu atlatmak zorundasındır ben kaynana olarak karşıma çıkan zorluğu atlatmak zorundayımdır bir başkası sevgilisi yada nişanlısından kaynaklı aldatma çalışmama vs. gibi karşısına çıkan zorluğu atlatmak zorundadır.Ne güzel sevdiğinden ve sevildiğinden eminsin.Evet çok zor para olmadan hiç bişey olmuyor ama sabır birazcık illaki allah rızkını bi yerden verecek onun er yada geç.Bol bol dua et ve sevgiline destek ol.Allah yuva kuranın yanında emin ol ben nasıl kalkıcam bu kadar borcun yükün altından derken bi bakmışınki herşey bitivermiş oluyor.

canım çok teşşekür ederim umarım burdan ben tüm zorlukları astım dıyede başlık acabılırım

canım çok teşşekür ederim umarım burdan ben tüm zorlukları astım dıyede başlık acabılırım

Ben tüm kalbimle inanıyorum açacağına.Bunalmakta haklısın evet insan çok doluyor bazen olmayacak yürümeyecek gibi geliyor ama herşey geçip gidiyor zamanla.Birlikte olduğunuz zamanlarda konuyu işe getirmeyin beraber vakit geçirmeye çalışın beraberken unutun herşeyi.Birbirinizi kırmazsınız en azından

Ben tüm kalbimle inanıyorum açacağına.Bunalmakta haklısın evet insan çok doluyor bazen olmayacak yürümeyecek gibi geliyor ama herşey geçip gidiyor zamanla.Birlikte olduğunuz zamanlarda konuyu işe getirmeyin beraber vakit geçirmeye çalışın beraberken unutun herşeyi.Birbirinizi kırmazsınız en azından

beraberken yok zaten bır sorun canım ama ne bıleyım işte bir noktada patlıyor ınsan umarım olur dua edın bol bol dua edıyorum ben ve tüm arzusu olanlara

allah yuva kuranla ev yapana herzaman yardım edermiş.inşallah en kısa sürede sevgiliniz bir iş bulur ve sizde kavuşursunuz.kısmeti bir yerde mutlaka onu bekliyordur.mutluluklar :71:

25 çok geç bir yaş değil ve bu sorun aşılamayacak bir sorun değil ve belki de en fazla önemsenmemesi gereken şey....

bu kadar gelecek kaygısı içinde olmak insana sonradan pişman olacağı şeyler yaptırabilir...bir süre sonra güzel bir iş bulursa ve siz ayrılmış olursanız "hadi şimdi her şey yoluna girdi tekrar barışalım" mı diyeceksiniz..peki bu durumda erkek arkadaşınız tamam diyebilecek mi?

sabrederseniz sonu çok güzel olabilir çünkü çok gençsiniz....

Back
X