- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi ShellShock
-
Valla cnm hakkinda hayirlisi olsun ne diyeyim aileden kopamayan hala kendini anne evinde senide kiz arkadasi sanan ergen almissin hayir birde kadin gibi anne evine gitmeler falan nerdeyse iki yil olmus artik bazi seylerinde oturmus olmasi lazim taniyan sensin hisler senin iyi olc tart bic duzelir duzelmez onun kararini en iyi sen verirsin ben duzelmeyecek kisiler icin israri yanlis buluyorum olan fedakar olanin hayatina oluyorZaten ben korkmuyorum bosanmaktan en son yine blof yapti annesinin evine gitti bosancam diye sudan sebepten sonra kendisi döndü. Benimde isime gelir en azindan hayatimi heba etmem
Haklılar canim onlarin totosunu kaldiran biz bizlerin aileleri değilmi aman kimse kırılmasın aman kimse alinmasin aman kizim esin idare et aman kizim eşinin ailesi anasi danasi hani maksat kızların yuvasi bozulmasin ama ışte erkekler ve kiymetli kraliyet soyundan olan aileleride kendilerini kaf dağında goruyolar bulunmaz hint kumaşı saniyolarİthal koca istiyorum bekar kızlar Türk Erkeği almayın hepsimi aynı olur anam Gardasim bacım diye diye ölüyorlar biz mantariz yerden bitmeyiz ...hep onların ailesine gidilir onların ailesi değerli onlar öncelikli eeeee ya biz
İnşallah gitmezsiniz annesine tek giderse de doldurup yollamaz inşallah eşiniziBen de bu sorun sadece benim kvde de mi diye düşünüyordum,saka gibiler..ayni sorunu bende yasiyorum her özel tabir edilen günde,2 yılbaşını birlikte geçirdik,bu yılda "sizin planiniz vardir belki ama uğrayın mutlaka birlikte yemek yeriz sonra isterseniz gidersiniz "demis eşime.(yok biz gece 2ye kadar oturmak istiyorduk ne demek isterseniz,tabii ki isteriz)Sevgililer günü kiz kardesinin dogum gunu mutlaka uğrarız bi kutlarız sonra kendi planımız varsa onu yapariz,anne baba dogum gunu olur ugrariz,esimin dogum gunu olur ugrariz,her tatile cikmadan ugrariz gitmeden görsünlermiş,her bayram ugrariz ve hatta oradan anneanesine geçeriz..
Artik bana bu yıl sıkıntı geldi ben de bekliyordum boyle bir teklifi esimden en son "yılbasinda ne yapmak istersin"dedi..yanii evde otururuz kuru kalabalik olur simdi güzel bi sofra vs dedim bana dedi ki "olmazsa yemek falan hazirlama annemlere gideriz orada yeriz sonra eve gelir biz gecemize devam ederiz tv vs hem yemek yapmaktan kurtulursun(beni boyle kandiricak)" ben de olumsuz yaklasmadim bi sure sonra dedim ki "yaa ciksak mi ki disari bi yere gitmemiz sart diil en azindan gezelim bakinalim stress atmis oluruz ben istemiyorum bu yıl gitmek biraz yalniz kalalim.her ozel gunde gitmek zorunda diiliz" tamam sen nasil istersen dedi bugun telde annesiyle konusuyor annesi"geliyo musunuz yarin aksam "benimki haberlesiriz tamam bakariz diyo.duymamis gibi davrandim laf agizdan bir kere cikar gidelim derse valla yorganin altina giricem cikmicam butun gece:)))gitsin kendisi.
Valla cnm hakkinda hayirlisi olsun ne diyeyim aileden kopamayan hala kendini anne evinde senide kiz arkadasi sanan ergen almissin hayir birde kadin gibi anne evine gitmeler falan nerdeyse iki yil olmus artik bazi seylerinde oturmus olmasi lazim taniyan sensin hisler senin iyi olc tart bic duzelir duzelmez onun kararini en iyi sen verirsin ben duzelmeyecek kisiler icin israri yanlis buluyorum olan fedakar olanin hayatina oluyor
Ama nedense evlendikten sonra kiymete biniyor ailesiİthal koca istiyorum bekar kızlar Türk Erkeği almayın hepsimi aynı olur anam Gardasim bacım diye diye ölüyorlar biz mantariz yerden bitmeyiz ...hep onların ailesine gidilir onların ailesi değerli onlar öncelikli eeeee ya biz
Ben oraya gitmezsem doldururlar ama bu yuzden gidecegim elimi de birseye surmeyecegimBen yerinizde olsam kendi ailemin yanına giderdim, ne kutlayacaksam onlarla kutlardim. Bu adamın anasının evine falan da bi daha gitmezdim. Baştan sona siz haklısınız. Eşiniz de çok fesat, Allah kolaylık versin bu adamı bi ömür çekmesi çok zor.
Tesekkurleryapacak bısey yok adam olmamıs sana kolay gelsın Allah yardımcın olsun canım
Sizin esiniz en azindan size saygi duyuyor benim esim resmen beni yok sayiyor beni onemsemiyorBen de bu sorun sadece benim kvde de mi diye düşünüyordum,saka gibiler..ayni sorunu bende yasiyorum her özel tabir edilen günde,2 yılbaşını birlikte geçirdik,bu yılda "sizin planiniz vardir belki ama uğrayın mutlaka birlikte yemek yeriz sonra isterseniz gidersiniz "demis eşime.(yok biz gece 2ye kadar oturmak istiyorduk ne demek isterseniz,tabii ki isteriz)Sevgililer günü kiz kardesinin dogum gunu mutlaka uğrarız bi kutlarız sonra kendi planımız varsa onu yapariz,anne baba dogum gunu olur ugrariz,esimin dogum gunu olur ugrariz,her tatile cikmadan ugrariz gitmeden görsünlermiş,her bayram ugrariz ve hatta oradan anneanesine geçeriz..
Artik bana bu yıl sıkıntı geldi ben de bekliyordum boyle bir teklifi esimden en son "yılbasinda ne yapmak istersin"dedi..yanii evde otururuz kuru kalabalik olur simdi güzel bi sofra vs dedim bana dedi ki "olmazsa yemek falan hazirlama annemlere gideriz orada yeriz sonra eve gelir biz gecemize devam ederiz tv vs hem yemek yapmaktan kurtulursun(beni boyle kandiricak)" ben de olumsuz yaklasmadim bi sure sonra dedim ki "yaa ciksak mi ki disari bi yere gitmemiz sart diil en azindan gezelim bakinalim stress atmis oluruz ben istemiyorum bu yıl gitmek biraz yalniz kalalim.her ozel gunde gitmek zorunda diiliz" tamam sen nasil istersen dedi bugun telde annesiyle konusuyor annesi"geliyo musunuz yarin aksam "benimki haberlesiriz tamam bakariz diyo.duymamis gibi davrandim laf agizdan bir kere cikar gidelim derse valla yorganin altina giricem cikmicam butun gece:)))gitsin kendisi.
Tespitiniz dogru. Boyle de sevmesin yani ben 21 o 28Ya canım valla üzüldüm ben sana. Kocan seni ya sindirmiş ya da ramak kalmış. Her örnek verdiğin anıda daha da düşüyor gözümde bu adam. Eminim seni seviyodur yani iyiyken iyisinizdir heralde ama en ufak bi hatan olsa yanlışın olsa pireyi deve yapıp ilişkiyi bitirebilecek güven vermeyen bir insan var karşında. Kaç yaşındasınız ya da yaş farkınız var mı acaba?
Aynen oyle oluyor eşimi 10 senedir taniyorum üç yıllık evliyiz ne o anasına düşkündü nede anasi ona evlenince sözde kıymete bindi tabi benim kv gore kasasi gitti allah yardımcımız olsun su kör kocalarinda gözlerini açsın insallahAma nedense evlendikten sonra kiymete biniyor ailesi
Birde benim ananem cocuk yap araniz duzelir diyor inanabiliyor musunuz? Resmen kizim yetmedi bu sen cefa cekmeye geldin bu dunyaya cocuksuz olmaz diyorHaklılar canim onlarin totosunu kaldiran biz bizlerin aileleri değilmi aman kimse kırılmasın aman kimse alinmasin aman kizim esin idare et aman kizim eşinin ailesi anasi danasi hani maksat kızların yuvasi bozulmasin ama ışte erkekler ve kiymetli kraliyet soyundan olan aileleride kendilerini kaf dağında goruyolar bulunmaz hint kumaşı saniyolar
Valla ben gittikten sonra açılır gozu de pisman olur cok arar beniAynen oyle oluyor eşimi 10 senedir taniyorum üç yıllık evliyiz ne o anasına düşkündü nede anasi ona evlenince sözde kıymete bindi tabi benim kv gore kasasi gitti allah yardımcımız olsun su kör kocalarinda gözlerini açsın insallah
Yapmayin bekleyin ben salak gibi 3. Haftamda kendi salakligimdan hamile kaldim gerçi yavrum iyiki var ama annem afedersiniz ağzıma etti aglatti bile acelen neydi bekleseydin iyice olcseydin diye çünkü annem su an eşimi sevsede anasi için beni uyarmisti tanımadığı halde dinlemedim ailemi ikna ettimBirde benim ananem cocuk yap araniz duzelir diyor inanabiliyor musunuz? Resmen kizim yetmedi bu sen cefa cekmeye geldin bu dunyaya cocuksuz olmaz diyor
Bende oyle diyorum esime bişey oldu mu anan sana bu saatten sonra bi gün bakmaz benim gibi çekmez seni diye cocukta var evi paylaşmak zorundasın bana çocuğa nafaka ödemek zorundasın paran olmazsa bakmaz bir an önce evlenin kurtulayim diyordu oğullarına ama şimdi kiymetlendiler o ayriValla ben gittikten sonra açılır gozu de pisman olur cok arar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?