- 26 Ağustos 2007
- 3.898
- 4.111
- 658
- Konu Sahibi ShellShock
-
çok iyi yapıyorsunuz bence keşke bende öyle yapabilseydim taviz tavizi doğuruyor.
Cvp yazmak için özelliklemi konularımı okudunuz yoksa gizli bi hayranımmısınız bilemedim ama evet kocamın beni zamanında üzdüğü zamanlar oldu, arada hala olmuyor değil,çünkü benim kocam etten kemikten bir insan ve kendi karakterine göre hareket ediyor, onu yönlendirme düğmesi daha icat edilmedi..Kocam light degil canim. Anneci hic degil ha seninki gibi de agladigimda 'hangi derdini kapamak icin sehitlere agliyor numarasi yapiyosun' da demiyor.
Kadin evli gibi degiliz kocam beni hizmetci yerine koyuyor demis. Tabiki bosan diyecem. Ama sen cekersin demekki boyle bi kocayi. E cekmeye devam guzelim. Hadi sana iyi sabirlar.
Bastan ne yaparsan oyle gidiyor emin ol
Gecen bana " sen beni aileme karsi dolduruyorsun ben seni anladim " dedi. Ben seni ailene karsi doldurmuyorum.onlar senin ailen benim haddime bile dusmez be sadece yapilan haksizligi ve yanlisi soyluyorum dedim. Bir bir de anlattim. Valla hic susmadim eger bana haksizlik yapiliyorsa susmam.. Ben yapiyorsam da o demeden hatami telafi ederim.. Koca herseyi bilir, aman kocam canim kocam, yuvayi disi kus yapar alttan al diyenler var.. Oyle birsey yok malesef yuvayi iki taraf yapmak zorunda tek tarafa yuklerlerse o zaman son karari da bu disi kuslar soylesin o zaman.. Bak doluydum bu konuda cenem dustu yine neyse
Allah herkese anlayisli kari kocalar nasip etsin ins
ben sevdiğine inanmıyorum adam ailesine tapıyor resmen. beni üzdüğü konuda ablasını sevindirmek istedi daha ne olsun sonra adım kıskanca çıktı :)Bu sorunu tek yaşayan sen değilsin ben seni anlıyorum canım kaynanamın evinde görevimizmiş gibi yapmak zorunda kalıyoruz ev işlerini ama bence eşiniz sizi çok seviyo diye katlanıyosunuz... yılbaşınıda başbaşa eğlenin bence okadarda olmaz
Tek taraflı olmaz elbet..işte problem hep benim sabredip hep benim boyun eğip hep benim kabul edip eşimin bunların hiçbirini yapmayıp üste çıkması bilmiyorum biz halledebilir miyiz...
Aman ne diyeyim canım sonuna kadar haklısın zaten tartışılmaz. Ama gel görelim ki herkeste aynı sorun. Bakma sen o boşan yazanların hiç mi sorunu olmamış sorunları olduklarında boşanmışlarmı acaba merak ediyorum. Ya aslında oluruna bırakmak en iyisi mesela evlendiğim ilk zamanlar illa haftada iki kere annemlere gideceksin diye tutturdu bende emirvakiden nefret ederim tartıştık baktım olmadı ey tamam dedim. Gittim aman kendi kendine ne zehir ediyorum ona zehir olsun dedim anasından hiç çıkmadım. Ben sana hergün mü git dedim. Dedi bu seferaslında bende evimizde olalım yani günlük ne yapıyorsak onu yapalımda dedim yok illa annesi gilin dibine gircez. ben çay yemek bulaşıktan eğlenemiyorum ki.herkes oturuyor bir güzel keyif sürüyor ben yoruluyorum. hizmetçimiyim ben
ben sevdiğine inanmıyorum adam ailesine tapıyor resmen. beni üzdüğü konuda ablasını sevindirmek istedi daha ne olsun sonra adım kıskanca çıktı :)
sabrede sabrede bi hal kaldım.anakuzusu vakası.
açtıgım konudanda bilirsin. sabır de gec diyeceğim olmayacak. bir yolu olmalı ama ne?
emin ol bunları tek yaşayan sen değilsin.
bende yılan oldum, pis sinsi oldum.sabrede sabrede bi hal kaldım.
adamlar ağıza alınmayacak laflar söylüyor sinirlenince. ben eşime bir gün bile kıskanç ve tehlikelisin demedim. asıl kendileri öyle çünkü insan kendisi neyse herkesi öyle görür. Allah ıslah etsin. ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz yapacak bir şeyimiz yok
ya ben demiyorumki gitmeyelim diye. tamam dedim gidelim hatta kendi kendime böyle günlere çok anlam yükleme gün sonuçta ne var yani falan dedim. ama ben heveslendiğim şeyi yapamayıp kendimi böyle avuturken benim heves ettiğim şeyi ablsına altın tepsiyle sunması? bilmiyorum çok adiceAman ne diyeyim canım sonuna kadar haklısın zaten tartışılmaz. Ama gel görelim ki herkeste aynı sorun. Bakma sen o boşan yazanların hiç mi sorunu olmamış sorunları olduklarında boşanmışlarmı acaba merak ediyorum. Ya aslında oluruna bırakmak en iyisi mesela evlendiğim ilk zamanlar illa haftada iki kere annemlere gideceksin diye tutturdu bende emirvakiden nefret ederim tartıştık baktım olmadı ey tamam dedim. Gittim aman kendi kendine ne zehir ediyorum ona zehir olsun dedim anasından hiç çıkmadım. Ben sana hergün mü git dedim. Dedi bu sefergidicem dedim annem değil mi seviyorum hem ben dedim. Yok gitme bi kere git yeter dedi öyle kapattık konuyu b.kunu çıkartıcan bıkmaları için. Ha sana gelip evine yerleşsinler birlikte otursunlar bilmem ne gibi konularda ikinizin evi sonuçta tek karar alamaz ama böylesi durumlar azcan bacım :)
yani 1 kez söyler okey. 2 . de taamam ama ısrar kıyamet sen ne dersen o demesi benim karım kim ki senin sözünle her şeyi yaparıma geliyor.Ablası onun teklifini kabul etmeyeceğini bile bile yapmıştır eşiniz oyuzden alınganlık yapmakta da sonuna kadar haklısın
inanın ben boşanmayı bile düşünüyorum bu sebepten değil gerisi de böyleydi şimdide böyle demek ki ileriside böyle olacak. ee ben niye hayatımı heba edeyim ya. adama her türlü fedakarlığı yap adam tutsun ağzına geleni saysın. ayrıca sizin eşinizde haksız bana göre. anne gelemeyeceğiz umutlanma demiyorda bakarız diyor.bende yılan oldum, pis sinsi oldum.
snaırım kaderimiz bu yapacak bişey yok. neyse ben biriktiriyorum....
patlamam yakındır
Valla ne güzel yapmışsınız ya. Tebrik ederim sizi.. Bende gitmek istemiyorum evimde uyumak istiyorum keşke bir şey olsa da gidemesemBu tip olaylarda en baştan nası alıştırırsan öyle gidiyor. Ben yılbaşını kutlamayanlardanım. İlk yılbaşımızda kv hazırlık yapmış bizi ve eltimleri çağırmış. Eşim de o kadar emin ki gideceğimize bana haber vermeye bile lüzum görmemiş. Ki benim ailem başka şehirde dışında zaten.
Neyse geldi hadi hazılan çıkalım annem kutlama için hazırlık yapmış dedi. Bende ne münasebet ben kutlanmasını doğru bulmuyorum. Gidilecekse yarın gideriz dedim. Allah var o da ısrarcı olmadı. O gün bügundür ailecek bıraktılar kutlama işini
evet evet, ben zaten orda film koptu o yuzden telefonda konusurken bende öyle dedim.inanın ben boşanmayı bile düşünüyorum bu sebepten değil gerisi de böyleydi şimdide böyle demek ki ileriside böyle olacak. ee ben niye hayatımı heba edeyim ya. adama her türlü fedakarlığı yap adam tutsun ağzına geleni saysın. ayrıca sizin eşinizde haksız bana göre. anne gelemeyeceğiz umutlanma demiyorda bakarız diyor.
doğru söylüyorsunuz. benim bekarlıktan kalan borcumu başıma kakıp kendi benim basıma borc açtı ve benim borcumdan dolayı beni boşuyordu biliyor musunuz? sebepse ona yalan söylemişim. annem yüzünden söyleyememiştim ama kendisi mecara için paralar gitmiş ablasına da 5 bin vermiş onun yaptığını yapmadım diye tepeme çıktıDemekki maddi sıkıntı konusunu kafaya takmayin.yiyin icin gezin.eşe gelince para yok.ablaya gelince var.surt burnunu.sende bundan sonra tanışma ay dönümü gibi saçma günleri kutla.ama kendine dondur.yeni ayakkabi al kendine yada canta.anladın mi canim.onun yuzunden olan borcu arada bir başına kalk kocanin.o zaman degerin olur.bosuna dememisler.kocanin kasigi ikiyse birini kiracaksin diye
Normalde de ablasına çok mu düşkün biri eşinyani 1 kez söyler okey. 2 . de taamam ama ısrar kıyamet sen ne dersen o demesi benim karım kim ki senin sözünle her şeyi yaparıma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?