Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

aynısı valla ya. adamlar yılbaşlarında bayramlarda seyranlarda bir şey oluyor. Allah akıl fikir versin

Normalde de ablasına çok mu düşkün biri eşin
evet hatta bir kere biz ablasına yemeğe gittik. ablasıyla ben mutfakta hazırlık yaparken canım sen bu kutu kolayı iç dedi bana verdi kendisi içmiyor emzirdiği için neyse masaya oturduk ben kutu kolayı masanın diğer ucundan alınca eşim kolayı direk alıp ablasına canım sen içmiyor musun al bunu demişliği bile var. ablasıda ben zaten içmiyordum ki demişti. düşünün yani. paylaşın ya da yoksa alalım demiyor. o zamanda gururum incinmişti şimdide.

1 yıl 8 ay oldu.. sizin ne kadar oldu? ne zamana düzeliyor bu yaratıklar?
ben eylülde evlendim.
ay oldu daha ama bilmiyorum. erkeklerin ilerleyen yaslarda daha cok karısına düşkün olabilecekleri yazıyor ama yok.
ya ben ne istiyorum biliyor musun? ben o evin hanımıyım. onun eşiyim yahu hiç demiyor musun be adam benim karım ne hisseder , ne düşünür? bakalım nolucak anne biz dah ayeni evlendik gelme işini ertelesek demek cok mu zor!!
dilleri lal oluyor resmen.

ayyy sormayın ben son 3 yıldır bunlarla kutluyorum. ve kimse elini bir çöpe sürmüyor. kendileri eğleniyor bedavadan hizmetçilik yaptırıyorlar. eşimde demiyor ki bir sene de şu kız elini işe sürmesin biraz mutlu edeyim. kendi doğum günümde bile zorla çağırdılar ve dağ gibi bulaşık yıkadım. bu sene f..bokta falan kapatçam doğum günümü çünkü kutlamalarını istemiyorum.. kısaca hepsi bencil hepsi dik başlı ve ağır olacak ama terbiyesiz.

Ablasına canım diye bile hitap etmesi çok saçma ya :)ben buna bile tahammül edemem ki eşin niye bukadar ablasını düşünüyo yanlış anlamayın ama biraz ezik duruma düşürmüş sizi masada

Ablasına canım diye bile hitap etmesi çok saçma ya :)ben buna bile tahammül edemem ki eşin niye bukadar ablasını düşünüyo yanlış anlamayın ama biraz ezik duruma düşürmüş sizi masada
dünde aynısını yaptı. ben de dünden beri ben bu adamın hayatının neresindeyim diyorum. tamam beni çok sev demiyorum ama böyle de yok sayma be adam

Eğer ablasına gerçekten ısrar ettiğine eminsen çok haklisin,erkekler olaylar arasında bağlantı kurmayı beceremeyip böyle hata yapıyorlar.simdi o dusunemedi seni maddiyat için reddedip ablaya ısrar edince ortalığın karışacağını.kolay kolay affetme anlasın hatasini

ilk önce laf olsun diye söyledi ama sonra öyle yarım ağız falan değil bildiğiniz sen yeterki iste çıkalım moduna girdi. yine de hadi diyelim laf olsun ablanın kabul etmeyeceğini bile bile ısrar ettin.peki ailenin yanında benim sözümün üzerine bu tavra bürünmen dış kapının dış mandalı konumuna koyman değilmi? ki kendisi bu konuda hassastır. örnek veriyorum eşimin eski sevgilisi bunların uzaktan akrabası o kızın kuzeninin düğününe çağrıldık haliyle kızda ordda bende gitmek istemedim kaynanamda fesat durup durup sizde gelin diyor eşimde geliriz diyince ben eşime çok ters bakış attım . sırf bakış attım diye boşanmadığı kaldı. şimdi bu detaylara takılan adam bana yapınca ben kıskanç ve tehlikeli oluyorum. yorum sizin

Para konusundan bende cok sorun yasadim esimle.neler neler oldu.bizden bosaniyorduk nerdeyse.hemde esimin ailesi para istiyordu verecegiz durumumuz yok biraz bekleyecegiz dediler sonra beklemiyoruz verin simdi dediler diye.ben cok zorluk cektim onu ogrendim.acima acinacak hale düşme.ye ic gez.ince dusunceli olma.evlilik yildonumumde kendime hediye aldim.ortak bizde hesaplar.esime almadim cunku kiymet bilmedi üzdü hep.sende kendi kiumetini kendin bil.kafana takma hic.ailesiyle fazla yuz goz olma derim.para konusunda ev aldik krediyle.sizede tavsiye ederim.borc bitmeden basini yeni bir borca sok kocanin.kredi onun adina olsun.dunyanin bin türlü hali var.sizin esinizde benimki gibi hic guven vermiyor gelecege dair

Bende kötü ruhlu ve kötü huyluyum :) şu son durumda benim yıllardır şikayetçi olduğum zulme uğradığım ne kadar konu varsa anası ona yaptı annesi çok inatçı ymış kafasında bir senaryo yazıp ona inanıyormuş hocbirseye kimseye saygısı yokmuş yani birşeyler anladı mı kafasına dank etti mi bilmiyorum zaman gösterecek o bunları dedikçe içimden dedim ki işte Allah ın sopası var kafana kafana iniyorda anlarsan

benimde öyle. ve bizde ortak hsap yok eşimin hesabına gönderiyorum bu aydan itibaren vermeyeceğim ortak giderler için vereceğim gerisi bende kalacak bıktım çünkü eşşek gbi çalışıp cüzdanımda paa görememekten. ben çocuk yapmayıda kesinlikle düşünmüyorum... dediğiniz gibi gelecek göremiyorum malesef

Evlilikten korkar oldum yemin ediyorum
Yilbaslarinda, bayramlarda bu sorunlari herkes mi yasiyor yasamayan var mi kizlar Simdiden korkmaya basladim benim kv sehir disinda 3 saatlik mesafede umarim bu sorunlari bende yasamam
Yaşamayanlarda var, kayınvalidenizin size olan uzaklığı o kadar önemli değil, dipdibe de oturuyor olabilirsiniz, mühim olan kadın ve erkeğin evliliğe karar verdiği andan itibaren birbirlerinin düşüncelerine saygı duyması, ortak kararlar almayı başarması ve anne babalarıyla eşlerinin arasındaki dengeyi sağlamasıdır.
Bazı eşler maalesef bunu yapamıyor.

Son düzenleme:
İlahi adalet cikiyor iste bilmiyorum artik bizimkinr nereden vuracak...

Cok haklisiniz benim esimde de ailesi mutlu olsunda kim mutsuz olursa olsun mantigi var... bencillik .

Son düzenleyen: Moderatör:
eşiniz tam korktugum erkek tipi
gerçekten tehlikeli
böyle erkek ancak karısından korkarsa düzelir
ben korkutamadım gözünü
sizin isyanlarınızdan çok ettim üstelik

Sonu bosanmak mi oldu? Bizimki oyle gozukuyor gibi
Ay ben sinir oluyorum su erkeklerin bosanma moduna bekarliktan kalan borcun icin bosanmaya kalkmis gidilmesi abes olacak bir dugunde uyari niteliginde baktin diye bosamaya kalkmis yilbasina gitmezsem isi bosamaya goturur hani cok afedersin ama ottan moktan seyler bunlar ne bu ergen gibi ikide bir bosanma
Tovbe buyuk sozume bole gak dedin bosanacam guk dedin bosuyorum diyen adam gelse yuru len once donunu topla sen sanki evlenmiste var etmis gibi senden oncede gayet vardim sonrada olurum havalarin kime der carpar cikarim o kapiyi.
İnanin size ithafen yazmiyorum ama yani nedir bu kadini bosaniriz diye tehdit etme isi bu kadar germe bosa o zaman kim alacak seni egoist ay cok sinirleniyorum inanin su bosanma isini koz gibi vicik vicik kullanan insanlara

Zaten ben korkmuyorum bosanmaktan en son yine blof yapti annesinin evine gitti bosancam diye sudan sebepten sonra kendisi döndü. Benimde isime gelir en azindan hayatimi heba etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…