- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Zaten boyle bir insandan cocuk yapmak demek hayatimin bittigi anlamina gelir bir de yasim genc ne acelem var diyorum hepYapmayin bekleyin ben salak gibi 3. Haftamda kendi salakligimdan hamile kaldim gerçi yavrum iyiki var ama annem afedersiniz ağzıma etti aglatti bile acelen neydi bekleseydin iyice olcseydin diye çünkü annem su an eşimi sevsede anasi için beni uyarmisti tanımadığı halde dinlemedim ailemi ikna ettim
Ben evde otursam annesi doldurur yollarBunu yapan kocanin o yilbasi burnundan getirilir. Cok sinir bozucu. Kesinlikle evimde otururdum.
Benim kv de de yoluna oluyor adamin mesela ben pazar gunu bir yere gitsem saat altida arar hemen yemege cagrir benide arar kocani doyurdum diye gecen hafta yine aradi esim yemek yiyoruz diyince bozuldu kucuk akliyla beni yokluyorBende oyle diyorum esime bişey oldu mu anan sana bu saatten sonra bi gün bakmaz benim gibi çekmez seni diye cocukta var evi paylaşmak zorundasın bana çocuğa nafaka ödemek zorundasın paran olmazsa bakmaz bir an önce evlenin kurtulayim diyordu oğullarına ama şimdi kiymetlendiler o ayri
Benim esimde şimdi allah var annesi dışında bi dedigimi iki etmez ama ışte annesi söz konusu olunca mevzu değişiyor benimki en son iki ay önce evini kiraya verip bize yerleşmeyi düşününce korkuttum iyice ki yerlesseydi bosardimda yolladım git konuş aynı ev olmaz sen konusmazsan ben giderim artık birbirimizemi gireriz napariz bilmem dedimZaten boyle bir insandan cocuk yapmak demek hayatimin bittigi anlamina gelir bir de yasim genc ne acelem var diyorum hep
Yine size saygiliymis birz benim esim hic bir konuda benim fikrimi alma zahmetinde bulunmaz... ben nerde hata yapiyorum bilmiyorumBenim esimde şimdi allah var annesi dışında bi dedigimi iki etmez ama ışte annesi söz konusu olunca mevzu değişiyor benimki en son iki ay önce evini kiraya verip bize yerleşmeyi düşününce korkuttum iyice ki yerlesseydi bosardimda yolladım git konuş aynı ev olmaz sen konusmazsan ben giderim artık birbirimizemi gireriz napariz bilmem dedim
Bence orda yine sinirinizi bozar. Aslında bence karşı atak yapmak daha iyi. Mesela o ablasını mı çağırdı, siz de deyinki bilerek ya haftasonu dışarıda kahvaltı mı yapsak eşinizin adı neyse,hesaplar xten hepberaber eğleniriz falan deyin. Eşiniz ödesin hesabı da madem pek meraklı ablasını çıkarmaya dışarı, tüm ailenin kahvaltı parasını kitleyin de görsün gününü . Iy benim babam da öyle. Anne tarafima zırnık yok kendi tarafına sıvar, dolandırıldı kendi kardeşleri tarafından daha akillanmadi. Bana vermez para, kuzenlerime binlerle. Allah islah etsin bunlarıBen oraya gitmezsem doldururlar ama bu yuzden gidecegim elimi de birseye surmeyecegim
Benimki sever illaki evladı ama evlat kayiriyo diğerlerine verdiği değeri vermiyor mesela bi ara memlekete gidecekti biz goturcektik küçük kaynim eve geldi sadece görmeye arabaya binmeden ona bir sarıldı sanki daha gormicekmis gibi küçük dediğimde 29 yaşında ama orda otobüse binerkende eşimle sadece tokalaştı okadar zoruma gitti ki her para lazım olduğunda esim bi yere gidecekse esim hepsinde araba olmasına rağmen evde tamir edilcek bişey varsa esim kardesleride yardim etmek yerine ellerinde çayları film izler gibi izlerler esim sesini asla yukseltmez ama diğerleri tartışma olmicak şeylerde bile cocuk gibi azarlarlar ama lafı gecti mi esime senden ne hayr gordumki derBenim kv de de yoluna oluyor adamin mesela ben pazar gunu bir yere gitsem saat altida arar hemen yemege cagrir benide arar kocani doyurdum diye gecen hafta yine aradi esim yemek yiyoruz diyince bozuldu kucuk akliyla beni yokluyor
Yetiştirilmesi o demekki inşallah bi gün kiymetinizi anlar ama benimiide üç senelik evliyim sozluluk nişanlılık herşeyi burunumdan getirdi esim bilmesine görmesine rağmen gıkı çıkmadı yaa nisanliyken salon seçimi yüzünden küfür bile yedim bişey demedi annemde hala der o zaman neden yuzugu eline vermedikki derYine size saygiliymis birz benim esim hic bir konuda benim fikrimi alma zahmetinde bulunmaz... ben nerde hata yapiyorum bilmiyorum
Benim durumum sizden farkli olabilir eşim beni biraz mecburiyetten dinlemek zorunda cunku biz evlenirken kv kp hic birsey yapmadilar,düğünümüzü bile babam yapmıştı,ben uzun bir donem soğuk kaldım kv ve kp.olabildigince kactim hic aramadim hala da ciddi bir durum olmadigi surece aramam hal hatır sormak icin dahi olsa aramam onlar ariyor beni.ameliyat oldum annesi geldi yemek bile yapti,evlerine gittigimde sadece kendi tabağımi kaldiririm arada bir iki tabak kaldiririm nasil bastan baslarsa oyle gider benden o yuzu alamadilar yani hakliydim bunu da biliyorlar...bunlara ragmen esimi kirmadim her defasinda gittim ozel gunlerde esimde farkinda ben esimi hic kirmam ne derse tamam derim eger istemiyorsam vardir bir bildiği der o yuzden kabul eder dedigimi.en ufak biseyde bile uyum saglarim yanii bence gerilmeyin bosverin esinizi seviyorsaniz asilamayacak engeller diil..bizde cok zor gunler gecirdik esimle yeni evlendigimizde zor 1 yil gecti alisana kadar..karsilikli anlayis empati herseyi hallediyor.Sizin esiniz en azindan size saygi duyuyor benim esim resmen beni yok sayiyor beni onemsemiyor
Cok haklisiniz benim esimde de ailesi mutlu olsunda kim mutsuz olursa olsun mantigi var... bencillik .
Lütfen şu öküzlere araba vermeyin. .hahhhh senin koca benim kocamin ayniiiisi... benim fikirlerimi sallamaz, bana emek para harcamaz ama ailesine abla kiz kardeslerine feci deger verir.. ben surat asinca suclu kiskanc, ailesini istemiyor olurum.. örnegin benimki kac gündür arabayla yani benim arabamla ablasinin islerine kosturuyo, ben hamile halimle disardan bi su tasiyamiyorum, evde su yok... ama gidip almiyor , isini bahane ediyor, eee kac gündür ablani cocuklarini gezdiriyorsun karnimdaki senin cocugun ve evde su yok bizim musluk suyu icilmiyor biliyorsun diyorum... nato kafa nato mermer.. aynennnnnn senin gibiyim canim, cildirmaya az kaldi
Onun ailesi tutar onu birde beni kotu yaparlar oyle bir sey desem vallahi ne yapsam sucluyum iyi olsam suclu tavrimi belli etsem suclu ne istiyor bu adam ya vur ensesine al ekmegini bir kadin istiyor sanirim. Benim duygularim yok sanki iyice soguyorum hala ne bir ozur ne bir gonul alma yokBence orda yine sinirinizi bozar. Aslında bence karşı atak yapmak daha iyi. Mesela o ablasını mı çağırdı, siz de deyinki bilerek ya haftasonu dışarıda kahvaltı mı yapsak eşinizin adı neyse,hesaplar xten hepberaber eğleniriz falan deyin. Eşiniz ödesin hesabı da madem pek meraklı ablasını çıkarmaya dışarı, tüm ailenin kahvaltı parasını kitleyin de görsün gününü . Iy benim babam da öyle. Anne tarafima zırnık yok kendi tarafına sıvar, dolandırıldı kendi kardeşleri tarafından daha akillanmadi. Bana vermez para, kuzenlerime binlerle. Allah islah etsin bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?