- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bende aynisini dusunuyorum. Ya benden ozr dilemek zoruna gitti ya da gercekten orda cok guzel rol kestiAsıl tehlikeli olan kendisi. "Ablamın kabul etmeyeceğini bildiğim için ısrar ettim" nedir yahu??
Bunları bile düşünecek karakterde demek ki!
Bende istemiyorum kutlamak falan ama gitmesem bir ton laf konusurlar eminim hatta bosanmaya bile götürür isi hos benim isime gelir hazir bukadar sogumuskenEşin ne yapmaya calışıyor belli degil , sen en iyisi yılbası kutlama boyle bi eşle canım.
Bence soğuk davran canım. Yani buz gibi olmasan da "bi tuhaflık var" diye düşünsün.Bende aynisini dusunuyorum. Ya benden ozr dilemek zoruna gitti ya da gercekten orda cok guzel rol kesti
İnanin hatasini anlasin diye soguk davranmayacagim gercekten icimden onunla ilgili hicbir sey gelmiyor...Bence soğuk davran canım. Yani buz gibi olmasan da "bi tuhaflık var" diye düşünsün.
Her zamanki hali. Beni bu kadar kirdiktan sonra her zaman yilisik yilisik zorla barismaya calisiyorBence suçlu olduğunu biliyor üste çıkmaya çalışmış.
Ben olsam bende soğurdum, haklısınız.
Ne kadar süredir evlisin haklısın canım bende Annemlerde bir yılbaşı yapamadın 6 sene oldu evleneli hep kızkardeşindeydik kaynanam dul hatta evlendim 2 ay sonra kasım29 kayınpederim vefat etti 1 ay sonra kayınvalidem kızında yılbaşı yaptı damat dışarda gezdirdi 12de.. Ve ondan sonraki 3 yıl görümcemde kutladık beyimizi gece 12den sonra aileme götürdüm iş işten geçtikten sonra annem onca hazırlık yapmış üzülmüş suratından anladım ben sinir olmuş şekilde.. Yaa bir senede benim ailemle geçirsene be adam ben saksıda büyümedim ya.. Utanmadan suratta yaparlar yani neden kaldırdık ama empati sıfır bu kızında ailesi var demek yok..Bende istemiyorum kutlamak falan ama gitmesem bir ton laf konusurlar eminim hatta bosanmaya bile götürür isi hos benim isime gelir hazir bukadar sogumusken
Bende oyle dusundum yani orda ona karsi bagirip cagirsam yaygara koparsam derim ki hakli. Eve gelince iki medeni insan. Gibi konusalim kirginligimi anlasin istedim yanildimbence uzun bir süre tavır alın,hatasını anlasın. ne saçmasapan davranmış,bir de üste çıkmış. sen çok tehlikelisin kadar da iğrenç bir cümle yok. resmen üste çıkma çabası.siz haklısınız
Sen haklısın insan birden buz oluyo bişey yapmak gelmiyo içinden.. Birde aileye ayrı eşe ayrı davranılınca bende çok yaşadım şu an bile aynı evdeyim ama bebeğimle bırakıp gittiği günleri o unuttu ama ben unutmadım.. Çocuğum büyürken bir daha böyle bişey yapsın geri dönüşü olmuycak söyledim.. Bebeğim 37 günlüktü benim bizi bırakıp gittiğinde ben yalayıp yutmadım unutmadım dua etsin oğlumaİnanin hatasini anlasin diye soguk davranmayacagim gercekten icimden onunla ilgili hicbir sey gelmiyor...
Aslinda biz bu plani ablasi enistesi ben ve esim yaptik bunu ben istemedim. Adam ailesi olmadan wc cikmicak o derece. Bende evde gecirmekten iyidir diyerek plani kabul ettim sonra ablasi gil maddiyattan dolayi siz gidin diyince esim de kivirdi bizde gitmekten vazgecmis olduk.... ablas cok naiftir zaten kiskanmam soz konusu bile olamaz kendi ablam gibi severimeşin hatalı aranızda konuşulup sonuca bağlanmış bir durumu değiştirmek üzerine bir konuşma yapmış ablasıyla.. ancak ablayı takdir ettim sizin konuşmuştuk maddi durumdan çıkmayacağız ya lafınızın üstüne o kadar ısrar kıyamete sizi ezip kabul etmemiş..
eşinin ikinci hatasıda eğer çıksaydınız zaten başbabaşa gitmek istememişmiydin ?
Bende oyle dusunuyorum ablasi kabul etse gitmek isterdi ama ablasi kabul etseydi ben gitmeyecektim. Adam beni uzmekten kirmaktan cekinmezken ailesi icin beni paramparca ediyor. Annesine gitmesem olay iyice buyur ama inanin evde uyumak beni daha iyi hissettirirHaklısın ve sabırlısın. Asıl tehlikeli olan kendi ki samimiyetsizce nasılsa kabul etmez diye teklif ettim demiş.
Ki kanaatimce bu yalan, ablası kabul etse giderdi. Sonra da ablam o benim derdi.
Evde kalın, sıradan bir gün olarak geçirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?