Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

Bu cocuk kayirmayida ilk defa kk da gordum ya be bicim anneler var insan evlatlarini hic ayri tutar mi esinizde akillanmiyor mu bu kadar seyden sonra sizin kiymetinizi anladiginda gec olmasinda

Çok tehlikeli olduğum için mi benle başbaşa program yapmıyorsun de bence... asıl tehlikeli olan kendi resmen ablasına oynamış. Yok kabul etmez diye.. es kaza ısrarlara dayanamasa etse nolcak??
Yani pazar gunu aksamina da program yapti aksam disari cikariz diye ablasi falan kabul etti dusunun bu kadar adice hareketler yapti pazar gunu de gitmeyecegim acaba adam beni uznekten zevk mi aliyor

Canm boşver valla kalın kafalı oldukları için özür bile dilemek onlara ağır geliyor. Ben hep eşime söylerim özürdilemek seni küçültmez. Ama nerde en son cinnet noktasına geldiğimde geliyor beni sakinleştiriyor hepsi aynı eve rakı almıştı rakısını döktüm diye kıyameti kopardı önce sustum zaten hamilelikten dolayı hormonlarım tavan yapmış duygusallıkta var. Nasıl dökersin dedi beni bi ağlama tuttu. Bu kadar mı değersizim bilmem ne deyince zaten sen de herşeye ağlıyorsun dedi patladım. Kıyamet kopardım eşşek gibi geldi yanıma zaten benim kafam bi milyon patlamaya hazır bomba misali gibi dolaşıyorum

Once annesinde yemek yiyecektik sonra eve erkenden cikacaktik yani hem onlarin hem benim gonlum olacakti bir de dusunun pazar gunune program yapmis aksam ablasiyla falan disari cikacakmisiz ben de gitmeyecegim ne hali varsa gorsun

Benimkide oyle beni kirar ben ondan soguyacak dereceye gelince ozur diler ama hep yuregimde birikir dusundukce uzulurum is isten gectikten sonra bir adim daha uzaklasiyor insan

Gitmezsem sonclarina bir yil katlanirim herhalde. Teyzem aradi gelmek isterseniz gelin diye coo istiyorum gitmek kendi ailemin yaninda rahatca eglenmek
Valla ne yap biliyormusun her zaman eğer kaynanalar da vakit geçiriyorsanız eğer kendi ailene gitmek istediğini söyle yada hiç kavgaya girme evde otur normla bir gün gibi geçir gitsin. Sana zehir olduysa ona da zehir olsun gidecekse de tek başına gitsın mecbur değilsin.

En bastan boyle yaparak iyi yapmissiniz ne kadar cok mesafe olursa o kadar huzurlu oluyor insan benim durumum artik lacka olmus nereden tutsam nereden toparlasam diye kara kara dusunuyorum

Ay ben bu erkekleri hiç anlamıyorum çok sıkıcı tipler ya bi oğlun olursa eşini asla üzmemelidir öğreticem en başta.. kadınların da fikirlerinin değerli olduğunu empoze edicem.. benim erkek kardeşimi biz öyle yetiştirdik allahım bizim üzüldüğümüzü görsün hemen gelir sarılır öper destek olur büyük abi gibi kurban olurum ben ona

Boyle adamlarla zaten cıksan da guzel bi aksam olmaz..gittiğin yerde de okuzluk yaparlar sanki romantik mi olacak...hiç gitmemek en guzeli

En bastan boyle yaparak iyi yapmissiniz ne kadar cok mesafe olursa o kadar huzurlu oluyor insan benim durumum artik lacka olmus nereden tutsam nereden toparlasam diye kara kara dusunuyorum
Evliliğin ilk yılı herkeste cehennem belli oldu.. sonraki alışma süreci geçtikten sonra kavgalar azalıyor. Katılıyorum uzatma bence elini bişeye vurma hastayım de bilmem ne uyuzluk et ya boşver gitme zaten gitmeyecekmişsiniz. O sana inat dışarı çıkarmıyorsa sende umrunda olmamış gibi davran yılbaşı çokta önemli bi gün değil açıkcası fiyatların ikiye katlandığı bir gün olarak değerlendiriyorum :)

Elbette annelerine ailelerine deger versinler ama bizleride aile olarak gorsunler ben bazi erkeklerin eslerini hala sevgili olarak gordugunu dusunuyorum benimki zaten lacka oldu iyice sanki askerlik arkadasiyim hatta arkadaslarina verdigi sozleri bana verdiklerinden daha cok onemser. İki bucuk yasindaki cocugu kv mi esiniz mi disarda birakti yani kimin biraktigi önemli degilde bu ne rahatlik ya

Bu cocuk kayirmayida ilk defa kk da gordum ya be bicim anneler var insan evlatlarini hic ayri tutar mi esinizde akillanmiyor mu bu kadar seyden sonra sizin kiymetinizi anladiginda gec olmasinda
Napim annem diyo hepsi de evli artık ama onlarin eşlerine gıkını cikaramiyo isi gücü benle çünkü esim yüzünden bende anlamiyorum şimdi bi evladım var ikincisi olursa ona çok çok iyi bunada kotu mu davrancam mesela eşimi okulda başarılı değil diye okuldan almış 13 yaşında ise vermiş digerlirini liseye kadar okutmus sanki onlar çok çalışkan okuyarak bi yere gelmişler gibi esim 17 sene boyunca aynı ışte çalışmış hiç iş değiştirmemiş ve annesine her ay maaşını veren tek evlat en büyükleri askerden gelir gelmez evlenmis onun borçlarının esime odetmisler ama o abisi bizim düğünde eşimin aldığı bilezikleri takti en küçükleri gizli evlendi kizin arkasindan ağza alinmicak laflar yapti şimdi barismislar ortanca kaybında yeni evlendi kına gecesinde o elti gelene kadar dibimden ayrılmayan kadin beni unuttu pek te umrumda değil ama zoruma giden o kizin tuttu elinden yeni gelinle foto çekildi bende o sırada karşılarında duruyorum sende gel demedi geçen ziyarete gittik benim çocuğum doğduğunda bi çorap almayan kadin o eltimin bebeği için üç poset kıyafet almis ya aslında almaması bana yapmaması işime gelir çünkü bizim eve yerleşmek için can atıyor bahanelerim olur git onlara derim ama zoruma giden herşeyi benim eşimden beklerken onlara yagdirmasi gücüme gidiyor ya dugunumuzden bi gün önce bile evimize dikti gözünü üç beş sokak var aramızda siz balayına gittiğinizde ben bi hafta sizin evde kalayım diye tutturdu neymiş kafasını dinlemek istiyomus esim kardeslerinede soylemicekmis o koye gidiyorum dicekmis yalan müsade etseydim maa aile evimde kalacaklardı gerek varmış gibi balayına giderken bile eşimle tartistim bütün iç kapilari kitledim eşimi kapıya yolladım anahtarları sakladım dış kapının anahtarlarinin hepsini yanıma aldim oyle çıktım bide bunlar en basitleri anlatsam sizlerde sinirlenirsiniz

Bu yazdiklarinizi on kere de okutsam kendisini hakli bulacaktir. Yani bunu bile anlamak istemeyen kendisine yapildiginda ne kadar kizacagini uzulecegini kirilacagini tahmin bile edemez. Cunku onemli olan o ve ailesi. Ben yapsaydim eger bunu ve soz konusu benim ailem olsaydi ne yilbasini onlarla gecirirdi ne de benim verdigim kadar sessiz tepki verirdi. Ortaligi yikardi ne kadar onemsizim ben vs derdi ve is bosanmaya kadar giderdi. Ne yazik ki bende 21 yasinda kitap okumayi eglenmeyi gulmeyi gezmeyi her seyi az da olsa tatmayi seven kendimi gelistirmek icin cabalayan bir insanim. Evlenirken hepsini esimle yapacagimdan hic suphem yoktu. Ancak zamanla evden disariya ise gitmek icin cikan hic bir seye yetisemeyen ne yapsam da ailesini mutlu edemeyen onlarin gozunde okumam kendimi gelistirmem imkansiz ve komik gelen kucuk bir kadin oldum. Neredeyim ne yapiyorum diye kendimi cok sorguluyorum. Degisecegine dair umutlarimda tukendi artik.

İste bu yuzden cocuk falan yapmiyorum biliyorum cocuga deger verir ama yine ailesi on planda olur. Ablalari annesi icin yapmayacagi sey yok.

Bende hep oyle soyluyorum oglum olursa boyle olmasin diyorum. Cok mu zor ailene verdigin deegerin onda birini vermek

Ben gitmezsem beni kotulerler bu da gaza gelir cunku bir kere ailesinin yaninda bana bagirinca eve gittim direk geldi hemen ben bosanmak istiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…