Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

üzülerek diyorum, haklısın.

Aa eşin çift karakterli mi acaba??
O ne saçma bahane,o kadar umursamamış ve yalan söylemiş ki unutup ablaya bir de ısrar.
Ben olsam ben de buzzz gibi soğurdum.
bilmiyorum unuttumu yoksa beni mutlu etmeyi tercih edip ablasını mutlu etmek daha mı hoşuna gitti inanın amacını çözemedim... ben o kırılmasın onuru incinmesin diye bende çalışıyorum ayda yılda bir eğlenmek hakkım diye üstüne gitmiyorum adam beni paramparça ediyor.resmen sözümü ve gururumu ezip geçti

ben parasınd değilim. eşim hep böyle. biz borç içindeyken evi arabası olan ablasına 5 bin vermiş.ki daha bunun gibi şeyler. ben her şeyden kısarken o ailesiyle keyfine bakıyor. belki haklısınız soğumuşum çoktan bu da bahanem olmuş... ama inanın soğumayacak gibi değil. çünkü kendimi önemli hissedemiyorum anlayabiliyor musunuz? ailesinin yanında benim söylediğim sözü ezip geçti. evli gibi değiliz. ben onu ve ailesini mutlu edip hizmet etmek için varmışım gibi. benim yüreğim soğumasın kiminki soğusun.

benim üzüldüğüm ailesinin yanında senin sözünün önemi yok ablam ne derse o tavrına girmiş olması ben yokken yapsa bir şey demem ya da bir iki kez sorsa nezaketen derim ama sen ne dersen o sen nasıl istersen o demesi beni hiçe sayması ne bileyim.. nasıl benden bağımsız olur?

Maddi durumu bahane etmiş, çıkıp gayet sokakta da kutlayabilirdiniz, çol yok çocuk yok..

Bi insan'ın eşiyle dışarda vakit geçirmesi icin illa uçuk paralar harcaması gerekmiyor..

Zaten yeni yıla sokakta dolaşarak, eğlenerek giren biçok insan var

Bir simit, bi ayran
Ekmek arası köfte veya herneyse,
gönuller bir olduktan sonra paha biçilemez bi anı olurdu..

Eşin bi tuhaf canım, Allah islah etsin daha yeni evlisiniz ilk yıllar zordur, umarım düzelir..

Aranızda böyle bir muabbet gectikten sonra senı ISRARLA vazgecirdikten sonra senin yanında abla istersen çıkalım demesi çok korkunç...
bende buna üzülüyorumm ya. hem ailesinin yanında beni yok saydı hem de beni kırdığı konuda ablasının gönlünü yapmaya çalıştı

çok haklısınız.. eşim ailesiyle mutlu olan biri. yani ben tercihlerinin arasında bile yokum. yani dediğiniz gibi ne vardı benimde azıcık gönlümü yapsaydı...

Ben kutlamıyorum mesela parasal konulardan dolayı bide gereksiz geliyor böyle gecelerde iki katı kitledirler için hesapları gitmiyorum. Bende dedim kaynanamlara gidelim bizimki Yok dedi belkide tersine davranmak gerektiriyordur.

çok haklısınız.. eşim ailesiyle mutlu olan biri. yani ben tercihlerinin arasında bile yokum. yani dediğiniz gibi ne vardı benimde azıcık gönlümü yapsaydı...
Benim eşim'de ilk yıllarda böyle ailesine pek düşkündü, evimiz ayrı ve kv lere çok yakın olmasına rağmen sürekli gitmemizi hatta orada kalmamızı isterdi..

Bende zor durumlar yaşadım..
Sabrettim, edemedim, terkettim, rest çektim, reddettim,boyun eğdim vesaire..

Bunların hepsini ayrı ayrı yaşadım ilk yıllarda..
Boşanmanın eşiğinden bile döndüm diyebilirim..

Şuan 11 yıllık evliyim ve hepsi geçti şükür..
Şuan ben gidelim ayıp oluyor demezsem ailesine gitmek aklına bile gelmiyor..

Zamanla aşabildik sorunları çok şükür..

Bazen sen sabrediyosun bazen karşındaki, emeksiz birşeyin sahibi olunmuyor..

Umarım aşarsınız, Allah daha büyük dert vermesin

Bosan.

Evlilikten korkar oldum yemin ediyorum
Yilbaslarinda, bayramlarda bu sorunlari herkes mi yasiyor yasamayan var mi kizlar Simdiden korkmaya basladim benim kv sehir disinda 3 saatlik mesafede umarim bu sorunlari bende yasamam

Yilbaslarinda, bayramlarda bu sorunlari herkes mi yasiyor yasamayan var mi kizlar Simdiden korkmaya basladim benim kv sehir disinda 3 saatlik mesafede umarim bu sorunlari bende yasamam
Yaşarsanda burada konu açarsın ve boşan derler, sende boşanırsın canım..
Sana boşan diyenlerde 4/4 lük light kocalarıyla mutlu evliliklerine devam ederler..

Ben kutlamıyorum mesela parasal konulardan dolayı bide gereksiz geliyor böyle gecelerde iki katı kitledirler için hesapları gitmiyorum. Bende dedim kaynanamlara gidelim bizimki Yok dedi belkide tersine davranmak gerektiriyordur.
aslında bende evimizde olalım yani günlük ne yapıyorsak onu yapalımda dedim yok illa annesi gilin dibine gircez. ben çay yemek bulaşıktan eğlenemiyorum ki.herkes oturuyor bir güzel keyif sürüyor ben yoruluyorum. hizmetçimiyim ben

işte problem hep benim sabredip hep benim boyun eğip hep benim kabul edip eşimin bunların hiçbirini yapmayıp üste çıkması bilmiyorum biz halledebilir miyiz...

bir de yatılı kalırsınız daha vahim. gerçekten anlayışlı bir aile olduklarına inanıyorsanız evlenin yoksa heba etmeyin kndinizi.

Yaşarsanda burada konu açarsın ve boşan derler, sende boşanırsın canım..
Sana boşan diyenlerde 4/4 lük light kocalarıyla mutlu evliliklerine devam ederler..
Kocam light degil canim. Anneci hic degil ha seninki gibi de agladigimda 'hangi derdini kapamak icin sehitlere agliyor numarasi yapiyosun' da demiyor.

Kadin evli gibi degiliz kocam beni hizmetci yerine koyuyor demis. Tabiki bosan diyecem. Ama sen cekersin demekki boyle bi kocayi. E cekmeye devam guzelim. Hadi sana iyi sabirlar.

bir de yatılı kalırsınız daha vahim. gerçekten anlayışlı bir aile olduklarına inanıyorsanız evlenin yoksa heba etmeyin kndinizi.

Cnm ben eger bir haksizlik varsa i benim kocam once onun ailesinin istekleri gelir tarzinda biri degilim. Bana alavere dalavere yapip arkamdan is cevirmezlerse ben gider kendim isteyerek bile kalirim ama bana duygu somurusu yapip alttan is cevirip gel diyorlarsa ve esimde o tarafi tutuyorsa kimse kusura bakmasin da so yuva devam etsin die sessiz kalamam... Madem evliyiz ortak hayatimiz var ortak karsr almak zorundayiz ha aksini soyluyorsa da kapi orda derim..
Cunku hic sevmem sen ben kavgasini bir karar alinacaksa ortak alinmali yok diyorsa da sonuclarina katlanacak
Evet onun ailesinde de seziyorum bu tarz seyleri bastan yer yapmaya calisiyorlar ama ben simdiden kararlarimi net bir sekilde soyluyorum ve surekli tartisiyoruz olsun hic sorun degil benim dusuncemi bilsinler sonra bana trip atmasinlar

çok iyi yapıyorsunuz bence keşke bende öyle yapabilseydim taviz tavizi doğuruyor.

lütfen burada polemik yapmayın ve lütfen üyelerin burayla alakası olmayan konulardan dem vurmayın olur mu? çünkü benim bugün dertleşmeye ihtiyacım var konum kapansın istemiyorum. anlayışınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…