Ben de bu sorun sadece benim kvde de mi diye düşünüyordum,saka gibiler..ayni sorunu bende yasiyorum her özel tabir edilen günde,2 yılbaşını birlikte geçirdik,bu yılda "sizin planiniz vardir belki ama uğrayın mutlaka birlikte yemek yeriz sonra isterseniz gidersiniz "demis eşime.(yok biz gece 2ye kadar oturmak istiyorduk ne demek isterseniz,tabii ki isteriz)Sevgililer günü kiz kardesinin dogum gunu mutlaka uğrarız bi kutlarız sonra kendi planımız varsa onu yapariz,anne baba dogum gunu olur ugrariz,esimin dogum gunu olur ugrariz,her tatile cikmadan ugrariz gitmeden görsünlermiş,her bayram ugrariz ve hatta oradan anneanesine geçeriz..
Artik bana bu yıl sıkıntı geldi ben de bekliyordum boyle bir teklifi esimden en son "yılbasinda ne yapmak istersin"dedi..yanii evde otururuz kuru kalabalik olur simdi güzel bi sofra vs dedim bana dedi ki "olmazsa yemek falan hazirlama annemlere gideriz orada yeriz sonra eve gelir biz gecemize devam ederiz tv vs hem yemek yapmaktan kurtulursun(beni boyle kandiricak)" ben de olumsuz yaklasmadim bi sure sonra dedim ki "yaa ciksak mi ki disari bi yere gitmemiz sart diil en azindan gezelim bakinalim stress atmis oluruz ben istemiyorum bu yıl gitmek biraz yalniz kalalim.her ozel gunde gitmek zorunda diiliz" tamam sen nasil istersen dedi bugun telde annesiyle konusuyor annesi"geliyo musunuz yarin aksam "benimki haberlesiriz tamam bakariz diyo.duymamis gibi davrandim laf agizdan bir kere cikar gidelim derse valla yorganin altina giricem cikmicam butun gece:)))gitsin kendisi.