Tayin meselesi

Karar vermek değil onun da fikrini alıyorum eski eşimin bulunduğu il İstanbula yakin yasanilasi

Sonunda yazmışım evleneceksen hayatımda ol evime gel dedi yoksa gelemezsin dedi feribotta bindirdi evlenmek isteyen gene oydu ben kararsizdim
Bulunduğunuz şehir de dağ başında, kuş uçmaz kervan geçmez bir yer değil ki. Su yazdıklarınıza bakarak Balıkesir - Bandırma , Çanakkale, Bursa - Mudanya, Yalova seçenekleri geliyor akla.

Siz iş yerinde de sorun yaşamadınız mı şimdi tayin isterseniz yine aynı yere gitmeyecek misiniz aynı insanlarla çalışmayacak mısınız. Hastanede size bağıran yol ortasında atan adamla mı evlenmek istiyorsunuz tekrar

Eski konularınızı bilmiyorum da çocuğa rağmen boşandığınız adamla bir şeyler yolunda gitmemiş ki boşanmışsınız. Aynı hatayı tekrar yapmaktaki motivasyonunuz ne? Tabi ki tek başına çocuk yetiştirmek kolay değil ancak tek bekar çocuk büyüten siz değilsinizdir. Kaldı ki memursunuz işiniz, aylık geliriniz garanti. Bu imkana sahip olmayan da çok anne var.

Burada boşanan bir çok kadın var.
Bir çoğu da çocuklu.
Zor bir süreç, ben yaşamadığım için sana konuşması kolay da diyebilirsiniz.
Ama benim gördüğüm siz kararlarında net ve kesin olamayan birisiniz.

Boşandığınıza göre, iyi gitmeyen bir evliliğiniz vardı.
Bu boşanma sonucunda da tabii ki en çok çocuğunuz etkilenecekti, aksini beklemediniz sanırım?
Çocuğunuz için destek alabilir, onu daha sportif aktivitelere yönlendirip, hem fiziksel hem ruhsal gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

Kendi kararsızlık ve gel git durumlarınızı çocuğunuza yüklemeyin.
Onun demesi ile hareket edilmez hayatta, daha kendi kararlarını veremeyecek yaşta olan bir bireyi dinlemeyeceksiniz herhalde?
Tam tersine, oğlunuzun bu dönemde güvenilir yere, annesine, annesinin tüm dikkatine ihtiyacı var.
Aksi halde bu süreçte olan çocuğunuza olacak.
Aklınızı başınıza toplayın çok geç olmadan derim.

Cocugum babasının yanına gitmek istediğini oraya tayin almamı söyledi.oyle deyince ben de eski esime oraya tayin alacagim dedim.bana dedi ki benimle evlenmeyeceksen gelme buraya, 5.5 sene oldu evlenmeyeceksen hayatımı kuracağım.gelip de buraya hayatımı b..k etme.bana bulaşma evlenmeyeceksen.evlenirsen sırtımda taşırım.seni dedi.ben 10 yasinda oğluma söz.dinletmekte ders çalıştırmaya inanılmaz zorlaniyorum.tek başına ergenliğe giriş aşamasında olan oglumla çok zor.cok zorlaniyorum.evlenmeyi dusundum babası ile ama benimle böyle.konusinca hayatıma bakayım diyorum
Adam öyle karmaşık ki doğum günümde cicek gönderip bana böyle konuşuyor
Ne yapmaliyim
Ayy bu nasıl evlilik teklifi?

Cocugum babasının yanına gitmek istediğini oraya tayin almamı söyledi.oyle deyince ben de eski esime oraya tayin alacagim dedim.bana dedi ki benimle evlenmeyeceksen gelme buraya, 5.5 sene oldu evlenmeyeceksen hayatımı kuracağım.gelip de buraya hayatımı b..k etme.bana bulaşma evlenmeyeceksen.evlenirsen sırtımda taşırım.seni dedi.ben 10 yasinda oğluma söz.dinletmekte ders çalıştırmaya inanılmaz zorlaniyorum.tek başına ergenliğe giriş aşamasında olan oglumla çok zor.cok zorlaniyorum.evlenmeyi dusundum babası ile ama benimle böyle.konusinca hayatıma bakayım diyorum
Ne yapmaliyim
Ayy bu nasıl evlilik teklifi?

10 yaşındaki çocuğun aklıyla eski eşinizle evlenip tayin aldırmayı mi düşünüyorsunuz? Hiç düzeninizi bozmayın sorumluluk sahibi bir baba olsa siz boşamazdiniz. Kimse mutlu yuvasını dağıtmaz özellikle kadınlar. Tekrar barissaniz ne olacak ki bir de adamın sorumluluğunu alacaksınız yaz tatilleri ara tatillerde gitsin babasinda kalsın çocuğunuz babası gelsin görsün

Ne yapmaliyim
Evlenin bence siz.

Back
X