Anne ve babanizin durumu üzücü. Abiler calismiyorlar mi?
Esinizin ailesinin sizin yardim ediyor olamaniza bozulmamasi gerekiyor, zira siz kendi calistiginiz parayi gonderiyorsunuz. Ustelik sizin yardimlarinizi ve ailenizin skintilarini, esinizin ailesinin tum teferruatiyla bilmesi gerekmiyor, anlatmayin onlara herseyi.
Esinizin bunu kendi derdi bilip maddi olamiyorsa bile size manevi anlamda destek içinde olmasi
gerekiyor bana gore. Abileriniz anne ve babaniza bakmiyorlarsa ne olacak durum? Imkaniniz
varken sizde mi yuz cevireceksiniz esinizin ailesi bozuluyor diye, birakalim açliktan bakimsizliktan
ölsünler o zaman oyle mi? Bence siz dogru olani yaparak maddi anlamda yardim gonderiyorsunuz. Su durumda baska ne yapilabilir? zaten abileriniz evlerini acmayarak anne babaniza aci cektirmisler ama iyi ki sizin gibi vefali bir evlatlari varmista ............
Bence hiç karamsar olmayin, esinize guzel guzel izah edin. Benim param tabii yollayacagim seklinde degil elbette..."durumun ortada oldugunu, senden baska kimsenin yardim etmedigini, onlarin bu halde yipraniyor olamalarinin seni çok uzup yaraladigini, her seyden evvel evlat olarak buna borclu oldugunu, senin ailene sirtini donmene Allah'in razi olmayacagini" vs tatli izahlarla anlatabilir, esini destekcin kilabilirsin...
Kalici cozum olarak ise, sayet yaninda kalmak istemiyorlarsa, "darulaceze" olabilir belki...
Keske en azindan annecigin senin yaninda kalmayi kabul etse...