- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.928
- 448
- Konu Sahibi yumussweat
-
Ben çok düz yetistirildim. Büyürken hep akıllı kız derlerdi. Aman sasifelek akıllı o erkekle vakit kaybetmez gibi bir yaklaşımla buyutuldum. O yüzden ben de geç cozdum. Adamı beğendin ilk mesajı atabilirsin. Sorun yok. Bir hamle yaptın. Konuşmaya basla. Çok uzun konuşma konuşmanın tırmandığı yerde işim çıktı de kaç. Heyecanlandım. Ertesi gün dün için kusura bakma yaz. Ama bir daha mesajı sen atma. Bekle o atsın. Çok kendini anlatma. Heyecanlansin. Adama sana yaklaşması için alan bırakmadan nasıl gelecek?Ayyyy flört anılarınızı anlatın diye konu açıcam az kaldı az cilve, gizem falan öğreneyim. Çok doğru laf
Ben de sevgilisi belki görüp bir şey demiştir diye düşündümDeli mi ne.
Hmm ben bir de çok anlatırım kendimi, düşüncelerimi hep de soru sorarım. Heyecanlanınca çok konuşuyorum.Ben çok düz yetistirildim. Büyürken hep akıllı kız derlerdi. Aman sasifelek akıllı o erkekle vakit kaybetmez gibi bir yaklaşımla buyutuldum. O yüzden ben de geç cozdum. Adamı beğendin ilk mesajı atabilirsin. Sorun yok. Bir hamle yaptın. Konuşmaya basla. Çok uzun konuşma konuşmanın tırmandığı yerde işim çıktı de kaç. Heyecanlandım. Ertesi gün dün için kusura bakma yaz. Ama bir daha mesajı sen atma. Bekle o atsın. Çok kendini anlatma. Heyecanlansin. Adama sana yaklaşması için alan bırakmadan nasıl gelecek?
Olabilir elbette.Ben de sevgilisi belki görüp bir şey demiştir diye düşündüm
İşte o da doğuştan geliyor biraz. Pozitif olmaya çalışıyorum genel hayatımda ama uzaktan soğuk durduğumu söylerler. Pek cilve bilmem. Yeri geldi mi azcık azcık yapabiliyorum. Biraz harbi kız havasındayım. Feminenliğim az. Giyim yerinde ama hal hareket olarak. Bunu bu yaşıma kadar sorun olarak görmedim. Tamamen erkek gibi de davranmıyorum beni seven bu huylarımı sevsin isterim ama bu erkeklere garip geliyor bence.Olabilir elbette.
Ama siz sanki flört etmeyi bilmiyor gibisiniz. Ben bu yaşıma kadar bir erkeğe teklif ettiğimi, yanıma gel dediğimi hatırlamam. Ve bir erkek için çabaladığımıda hatırlamıyorum. Tamamen kendinize çekeceksiniz. Öz güvenlisiniz, güzelsiniz bu güzel ama bir şey eksik demek. Auranız ve enerjiniz itiyor olabilir.
Az anlatacaksın. Mesela bakkala ekmek almaya gideceksin bunu söyleme isim var sonra görüşürüz de. O iş ne kafasında kursun.Hmm ben bir de çok anlatırım kendimi, düşüncelerimi hep de soru sorarım. Heyecanlanınca çok konuşuyorum.
Aynen öyle garip gelir. Sizin eril enerjiniz yüksek ve erkekleri iter. Dişil enerjinizi yükseltin bunun yerine ve dengeleyin. Bu yüksek erillik itiyor.İşte o da doğuştan geliyor biraz. Pozitif olmaya çalışıyorum genel hayatımda ama uzaktan soğuk durduğumu söylerler. Pek cilve bilmem. Yeri geldi mi azcık azcık yapabiliyorum. Biraz harbi kız havasındayım. Feminenliğim az. Giyim yerinde ama hal hareket olarak. Bunu bu yaşıma kadar sorun olarak görmedim. Tamamen erkek gibi de davranmıyorum beni seven bu huylarımı sevsin isterim ama bu erkeklere garip geliyor bence.
Ben de bazen sinir oluyorum bazı hareketlerime. Biraz youtubedan araştırma yapayım çok dişil olmak istemiyorum zaten yapamam da dengelensin en azındanAynen öyle garip gelir. Sizin eril enerjiniz yüksek ve erkekleri iter. Dişil enerjinizi yükseltin bunun yerine ve dengeleyin. Bu yüksek erillik itiyor.
Ben dengeliyorum zaten. Eril enerjim yüksek ama dişil olarak dengeliyim de. Astrologları falan takip edebilirsin bu konuda. Dişil enerjini dengeleme yapıyorlar.Ben de bazen sinir oluyorum bazı hareketlerime. Biraz youtubedan araştırma yapayım çok dişil olmak istemiyorum zaten yapamam da dengelensin en azından
Gerçekten mi? Nedense çok dişilsiniz gibi hissettim anlattıklarınızdan. Ben de biraz kendime bakmaya başlayınca, süslenince, flört denemelerimle ne kadar başarısız da geçse az az dişillik bakımından düzeldim. Biraz daha törpülense yetecek bana. Astrologların falan adını alabilir miyim?Ben dengeliyorum zaten. Eril enerjim yüksek ama dişil olarak dengeliyim de. Astrologları falan takip edebilirsin bu konuda. Dişil enerjini dengeleme yapıyorlar.
Tatlı birisin sanki aslında. Biraz hızlanmasan olur.Ben de bazen sinir oluyorum bazı hareketlerime. Biraz youtubedan araştırma yapayım çok dişil olmak istemiyorum zaten yapamam da dengelensin en azından
Yok hiç cıvıl cıvıl güleç bir kadın olmadım hayatımda. Çok soğuk duruyorum buzdolabı derler. Ama sohbetim muazzamdır. Tadını alan bırakamaz erkek arkadaslarım boldur flörtlerimle bile arkadaşımdır hala. Astrologların belirli bir isimleri yok zaten twitter da astrolog disil enerji yazınca aramalarda bir sürü çıkıyor. Hatta baktırabilirseniz bir astrologa dogum haritanıza baktırın. Benim kız arkadaşımında böyle bir problemi vardı haritasında hangi element eksik/baskın hangi enerji eril/disil yüksek yanıtlamıştı. Arkadasımın ateş ve hava eksikliği vardı eril enerjisi düşüktü anlayacağınız buna ithafen dengelemek için bir şeyler yazmıştı kadın. Çok çok faydalı.Gerçekten mi? Nedense çok dişilsiniz gibi hissettim anlattıklarınızdan. Ben de biraz kendime bakmaya başlayınca, süslenince, flört denemelerimle ne kadar başarısız da geçse az az dişillik bakımından düzeldim. Biraz daha törpülense yetecek bana. Astrologların falan adını alabilir miyim?
Çok teşekkülerTatlı birisin sanki aslında. Biraz hızlanmasan olur.
Bak mesela eşimi sosyal medyadan ekleyen bendim.
Daha doğrusu en yakın arkadaşım büyük bir doğumgünü partisi yaptı. O zamanlar arkadaşlarındanmış onu da çağırdı. Tanıştık hoşlandım o da hoşlandı gibi geldi. O zamanlar Facebook’ta böyle davet grubu kurulurdu. İkimizde o gruptayız görse eklese olur. Adam çekingen eklemedi. Bekledim bekledim o adım gelmedi. Bı arada arkadaş ama bir kaç görüşme daha ayarladı. Kesin ilgisi var ama numara alma ekleme olayına girmiyor adam. Ben ekledim. Bekledim o mesaj atsın diye. Bir hafta sonunda p ilk mesajı attı. Yazıştık ama günlerce adam bir görüşme ayarlamıyor. İçim şişti çağırsam çağırırım ama inat ettim. Ben de yemledim. O ara bir sinema filmi festivali geldi. Sıkıcı bir filmi söyledim. Kimse benle gelmiyor. Tek gitmeye de çekiniyorum. Ama gözümü kararttım yarın gideceğim sanırım dedim. Beraber gidelim mi dedi. Yani ilk adımı o atmış oldu. O buluşmadan sonra da hızlandı ve sevgili olduk.
Yani her adımı sen atma bazı adımları ona attır. Ama o attığını sansın
Bak bu örnek tam yerinde. Sen hem ekleyip, hem mesaj atıp, hem de buluşma ayarlarsan olmaz. 1 sen 1 o, 2 sen 1 o adım atabilir. Ama 3 kere karşılıksız adım atma.Tatlı birisin sanki aslında. Biraz hızlanmasan olur.
Bak mesela eşimi sosyal medyadan ekleyen bendim.
Daha doğrusu en yakın arkadaşım büyük bir doğumgünü partisi yaptı. O zamanlar arkadaşlarındanmış onu da çağırdı. Tanıştık hoşlandım o da hoşlandı gibi geldi. O zamanlar Facebook’ta böyle davet grubu kurulurdu. İkimizde o gruptayız görse eklese olur. Adam çekingen eklemedi. Bekledim bekledim o adım gelmedi. Bı arada arkadaş ama bir kaç görüşme daha ayarladı. Kesin ilgisi var ama numara alma ekleme olayına girmiyor adam. Ben ekledim. Bekledim o mesaj atsın diye. Bir hafta sonunda p ilk mesajı attı. Yazıştık ama günlerce adam bir görüşme ayarlamıyor. İçim şişti çağırsam çağırırım ama inat ettim. Ben de yemledim. O ara bir sinema filmi festivali geldi. Sıkıcı bir filmi söyledim. Kimse benle gelmiyor. Tek gitmeye de çekiniyorum. Ama gözümü kararttım yarın gideceğim sanırım dedim. Beraber gidelim mi dedi. Yani ilk adımı o atmış oldu. O buluşmadan sonra da hızlandı ve sevgili olduk.
Yani her adımı sen atma bazı adımları ona attır. Ama o attığını sansın
Çok pahalı olmuş doğum haritası yorumlamalar en son biri 850 dedi. Dolandırılıcam diye korktum valla. Arkadaşınızki belki daha iyidir onun da mı adı yok acabaYok hiç cıvıl cıvıl güleç bir kadın olmadım hayatımda. Çok soğuk duruyorum buzdolabı derler. Ama sohbetim muazzamdır. Tadını alan bırakamaz erkek arkadaslarım boldur flörtlerimle bile arkadaşımdır hala. Astrologların belirli bir isimleri yok zaten twitter da astrolog disil enerji yazınca aramalarda bir sürü çıkıyor. Hatta baktırabilirseniz bir astrologa dogum haritanıza baktırın. Benim kız arkadaşımında böyle bir problemi vardı haritasında hangi element eksik/baskın hangi enerji eril/disil yüksek yanıtlamıştı. Arkadasımın ateş ve hava eksikliği vardı eril enerjisi düşüktü anlayacağınız buna ithafen dengelemek için bir şeyler yazmıştı kadın. Çok çok faydalı.
Ekleme ondan aslında 1 adama sayalımBak bu örnek tam yerinde. Sen hem ekleyip, hem mesaj atıp, hem de buluşma ayarlarsan olmaz. 1 sen 1 o, 2 sen 1 o adım atabilir. Ama 3 kere karşılıksız adım atma.
Son kısma koptumÇok pahalı olmuş doğum haritası yorumlamalar en son biri 850 dedi. Dolandırılıcam diye korktum valla. Arkadaşınızki belki daha iyidir onun da mı adı yok acababen de her konuda konuşabilirim ama konuları birbirine bağlamadan konuşunca akıcı olmayabiliyor, yorucu oluyor oradan oraya atlıyorum. Bunda da heralde yeteneklisiniz. Ben de daha iyi iletişim için kitap okuyorum not çıkarıyorum dinleme kısmım çok eksik onu fark ettim. Heralde siz özel bir şey yapmamışsınızdır. Çok özenirim çabasız normal konuşma döndürmeyi annelerimiz günlerde yaptığı gibi ama benimki hep değişik kısımlara kayar, yok uzayda şunu bulmuşlar duydun mu yok bu filmde adam dublör kullanmamış da vb.
Garip değil, fazla.İlgimi çeken insanları yakınımda istiyorum ama garip bir şey yapıyorum galiba. Teşekkürler cevap için
Öğrenci misiniz. Benim duyduğum ekonomibo kadar kötüki biryere oturacak paraları dahi yok nasıl sosyallrssinler. Gerçi çoğu aç geziyor malesef.Selamlar direkt konuya geçiyorum, kiminle flört etsem ya bir şey olsun en kötü arkadaş da olabiliriz en azından buluşalım konuşalım diye düşünsem hayallerim elimde kalıyor. Hadi flört etmeyen kişiyi anlayabilirim tipleri değilimdir, başka birini seviyorlardır vb. Ama arkadaş bile olacak kadar kaynaşamıyoruz. ( Klasik laflardan biliyorum ama özgüvenliyim, güzelim, sohbetimin de iyi olduğunu düşünüyorum. Cidden böyle olmadığımı düşünsem yazarım. Kendimi yüceltmeye de çalışmıyorum. Anlaşılmak için belirtiyorum.)
En son biriyle flört etmeye (konuşmaya?) çalıştım sevgilisi vardı galiba benle konuşmaya başlamadan ghostlandım. Yani bundan olduğunu düşünmek istiyorum. Çünkü daha iletişimimiz bile başlamış sayılmazdı.
Aradan zaman geçti üniversiteden başka biriyle tanışttık. İlk o ilgili gibi geldi benle takipleşmek istedi.Sonra bir şey olmayınca ben de mesaj attım bir iki kez ve olumlu şekilde sohbet ilerledi. Bir nevi buluşma ayarladım. Acil işi çıktığından çok kısa sürdü. Ama çok kibar ve ilgili davrandı. O gün de ayrılmadan gün verdim buluşalım diye ve benim için bir şey getirmesini istedim. (Ben sana yazarım yine de dedim) O da seve seve kabul etti hatta bence bayağı sevinmiş gibiydi. O gün geldi geçti ses soluk yok. Yazmadığım için desem istediğim şeyi getirmemiş miydi yani? Onun yazması gerekirdi diye düşünüyorum. Ne bileyim ya sanki bir şeyler olmuyorBiraz da erkek tarafında istek, çaba olmalı diye düşünüyorum. Zaten sınavlarım geldi ben de akışa bıraktım. Sınavdan sonra da belki yazarım diye bir kenara koydum kafamda.
Bu erkeklerle nasıl arkadaş olucaz, sevgili falan olma derdinde de değilim artık. Benim erkek arkadaşım da olmuyor hiç nerede yanlış yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?