Bir yerde sorun var ama nerede?? 🥲

Hatıra gibi bir şey değil bana lazım bir kitap gibi bir şey. Valla çocuk çok kibar tatlı bir şeydi aşırı etkilenmesem de beğenmiştim. En kötü ileride kusura bakma sana yoğun hislerim oluşmadı derdim. Ya da bir şey demeden yavaş yavaş arkadaş ayağına yatardım. Planım buydu. Ama tutmadı. Çok plan yapmamak lazım

Öğrenci misiniz. Benim duyduğum ekonomibo kadar kötüki biryere oturacak paraları dahi yok nasıl sosyallrssinler. Gerçi çoğu aç geziyor malesef.
Ben aynı şehirde okuyorum. Ailem de hep destek oluyor. Ama yine de ara sıra ek para istiyorum. Her şey cidden çok pahalı. Bazı arkadaşlarımla rahat rahat plan yapamıyorum mesela dışarıda okuyan için çok zor yemekler dışarıda 60'dan başlıyor. Evin yoksa bir şeyler pişirebileceğin yandın.

Yapma yapma
1 ileri 2 geri

Kız evi naz evi diyorsun
Bizim toplumda öyle.
Aslında duygu temelli ilişkiler bunlar. Kim aradı,o yazsın,o davet etsin, ay 3.çalışta açayım falan saçma bence.
Ama sadece belli bir tarafın adımları ile de olmaz.
Ürkütmeden

Evet işte çıktığınız erkeklerin parası olmayabilir yani o u demek istedim buluşmaların devamı o nedenle gelmiyor olabilir

Evet işte çıktığınız erkeklerin parası olmayabilir yani o u demek istedim buluşmaların devamı o nedenle gelmiyor olabilir
Zaten gittiği yerlere çağırıyorum. Normalde de gidiyorlar oraya biliyorum bir de bu çocuk şu an belli seviye maaş alıyordu

Karşılık verme adım değil 3-1 olmuş. Son buluşmayı ayarlamayacaksın. Artı hep sen 2 o 1 değil arada bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…