Bir yerde sorun var ama nerede?? 🥲

Kesinlikle korkuyorlar zaten ya sapık olacaklar ya reddeceğiz diye. Bence biraz belli etmek lazım ki aramız kolay yapılsın
Hiç öyle bir şey yok. Aksine Türk erkeği abartılı derecede atak bu konularda. Nerdeyse dişi sineğe yürüyecekler. O utangaç dediğiniz erkeklerin hayatında hiç sevgilisi, flörtü olmadı mı sanıyorsunuz?

Bu arada ben forumda milyon kere söylemişimdir. Ben kadının adım atmasına hiç karşı değilim kendim de attım zamanında. Ama siz hem çok kovalıyosunuz hem de bakış açınız tuhaf. Sevgili olmasak da en azından arkadaş olalım diyosunuz.

Erkeklerle böyle arkadaş olunmaz. Mesaj atıyosanız, buluşmak istiyosanız hiçbirisi sizin arkadaş olmak istediğinizi düşünmez. Hoş ben de sizin arkadaş olmak istediğinize inanmadım. Tavlayamacağı kadının kanka ayağına yakınında durup belki boşluğuna gelir de bana da ekmek çıkar diye bekleyen erkekler gibi kafa yapınız. Ben yakınlarında arkadaş gibi durayım belki boşta olduklarında bana da gelirler diye umuyorsunuz bence.

Mirta çok haklı yazdıklarında.

Bu pis erkekler birini gözlerine kestirsinler yeter, sümüklü böcek gibi yapışırlar.

Yazmama gerek kalmadı zaten yazılmış. Yüzde yüz katılıyorum

Buluşmayı siz ayarliyorsunuz, sohbeti siz ilerletmeye çalışıyorsunuz. Hep bi çaba. Her ne kadar eşitlik desek de, bu her türlü ilişkilerde erkeğe düşer. Siz fazla ataksiniz bence biraz geri planda kalmalisiniz

Hiç çekici bulmadığım insanlar için de uğraştığım oldu. Hatta bazı kızlar için de. Aslında arkadaşlarım da yok değil ama ne bileyim huy edindim galiba bunu. Bazı kişilerle bir auramız tuttuğunu hissedersem peşini bırakmıyorum

Arkadaşlıktan sevgili olmanın daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm için söylediklerinizde tamamen haksızsınız diyemem. Ekmek çıksak hayır demeyeceklerim vardır, ama bana yürüyen çocukluk arkadaşıma hayır dediğim de oldu. Ben de kendimi çözemiyorum.

Sadece bazen biriyle uyum yakalarsın ve belki de uzun süreli bir dostluk sevgililik ne denirse kurabileceğini düşünürsün. Onu arıyorum

Mirta çok haklı yazdıklarında.

Bu pis erkekler birini gözlerine kestirsinler yeter, sümüklü böcek gibi yapışırlar.
Böyle olaylara da şahit oldum. Ama utanıp ilk adımları atmaya çekinen de gördüm. Yine de çok isterlerse her zaman bir yolunu buluyorlar bence de. Belki de tercih edilmiyorumdur olabilir

Keşke erkek olsaydım, erkek gibi flört ediyorum cidden. Kendimizi geride tutup nasıl ilgimizi belli edebilir ki? Biraz cool davranmak istiyorum ben de. Eğer hiç adım atmayıp beklemede kalırsam hiç kimseyle tanışamam gibi geliyor

Çok çaba içinde duruyorsun.
Daha tanışma aşamasında bu kadar çabada bulunman itiyor.
Mesela ekledin, sohbet ettin. Tamam orada dur ve buluşmayı ondan bekle. Bir adım at bir adım bekle. Çok çabalar gbi durursan iter.
Benim çok eskiden bekarken çatıştığım bir kurumda bir kız vardı. Sürekli erkeklerin yanında oturmaya şaşılır, sohbet etmeye çalışır. Haftada bir kaç kere yiyecek taşırdı.
Fakat bir süre sonra tüm erkekler ondan kaçıp öğlen arasında çay içen bizim yanımıza gelmeye başladı. Çünkü kız birimize asılıyor acaba kim dediler. Kafaları karıştı. Benim hala görüştüğüm samimi erkek arkadaşımla kanka olmamız 1 yılı buldu. Sakin ilerledik çünkü. Açıkçası arkadaş olalım olmayalım umursamıyordum da. O benim odama uğrarken çay söyler misin derdi. Ben de çay söylerdim. Bir süre sonra rutine bağladı. Bir gün sizi eve araçla ben bırakırım dedi. Öyle böyle 1 yıldan sonra arkadaş olduk. Ben sık boğaz etsem, gel çay ısmarlayayım diye bir çabaya girsem tahminim benle de mesafe koyardı.
İnsan ilişkileri böyle bence çok istekli birinden itiliyorsun. Orta karar bir samimiyet zamanla kafaların da uyuştuğunu anlarsan yakın arkadaşlığa dönüyor

Çok güzel yazmışsınız. Akışa bırakmak lazım cidden. Dengeyi kurunca su akıp yolunu buluyor

bu kadar çaba niye ki yani neden ısrarcısınız A ya da B kişisiyle iletişime geçme konusunda. yanlış anlamayın anlamak için soruyorum.

Kesinlikle korkuyorlar zaten ya sapık olacaklar ya reddeceğiz diye. Bence biraz belli etmek lazım ki aramız kolay yapılsın

Bazıları çok utangaç maalesef ilk adımları atamıyorlar

canları isteyince öyle bir atmacaya dönüşüyorlar ki inanamazsınız.
bizim hatamız kadın zihni ve duygularıyla erkekleri değerlendirmeye çalışmak aslında.

bu kadar çaba niye ki yani neden ısrarcısınız A ya da B kişisiyle iletişime geçme konusunda. yanlış anlamayın anlamak için soruyorum.
Valla utandım şu an. İnsanlardan biraz uzaklaşsam iyi olur. Nedense şuursuzca kendimi sevdirme çabasına girmişim.

Valla utandım şu an. İnsanlardan biraz uzaklaşsam iyi olur. Nedense şuursuzca kendimi sevdirme çabasına girmişim.
Galiba bir tek ben sorun göremedim hoşlanan bir erkek karşısındaki kadın buluşmak istedi diye niye soğusun yav. Teklif etseniz de etmeseniz de hoşlanmamıştır ondan öyledir. Gayet atılganlığı sayesinde ilişkiyi yaşayan tanıdıklarım var. Mesela hürrem de sülüman diyip ilk adımı atmasaydı sultan olamazdı

İlk adımı atmak ve atılgan olmakta bir sıkıntı yok bence. Ben de ilk adımı atarak ilişkiye başladım hatta evlendik. Ancak mesela ilk mesajı sen attıysan buluşmayı karşı tarafın teklif etmesini beklemeli. Konu sahibi hem mesaj atmış hem buluşmayı ayarlamış hem buluşma sonrası ayrılırken bir daha buluşma gününü kendi ayarlamış. Bu kadarına gerek yok. Zaten konu sahibi yazmayınca ikinci buluşmaya gelmemiş adam. Beğendiyse zaten siz mesaj atınca kendisi teklif eder buluşmayı.

Valla çok benzer bir durum yaşayorum
Muhabbet çok iyi ama ben yazmazsam adamın aklına yazmak gelmiyor. Geçen ki konuşmamızda lak diye çıktı gitti bi de ne bi iyi geceler ne bi şey. Başlarda çekingendir falan diye düşünmüştümde yok yani ya. Bu yaştan sonra bunlarla mı uğraşacam? Çok isteyen yazar. Biz yazıyoruz mesela dimi? Sal bence. Ben öyle yapıcam şahsen.

Bence sırf birisi sosyal medyadan seni ekledi diye onun sana ilgisi olduğunu düşünmen yanlış mesaj dahi atsa balıklama atlayıp buluşma ayarlayıp durmaya çalışman da yanlış seninde vardır bir yerlede bir nasibin beklemelisin erkeklerin geneli peşinden koşan değil pesinden koştuğu kıza ilgili olur bence . Yani bide neden sürekli birileri ile buluşma ayarlamaya çalıştığına anlam veremedim baskıcı bir ailede mi yetistin yada hiç arkadaşın olmadı mı veya seninle ilgilenen birisi hiç olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…