• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yerde sorun var ama nerede?? 🥲

Garip değil, fazla.

Erkek arkadaş istemek garip değil neden garip olsun?

Garip olan bunun üzerine çok düşünmek, dert edinmek.Yani dert edilecek bir şey kesinlikle değil. Sosyal ortamınız geliştikçe oluşur o ortam.

Flört için de neden çocuğa senden bana bir hatıra der gibi hissinizi fazla açığa çıkartıp bir şey getirmesini istediniz ki? İlk buluşmada ortada folun f si yok iken?

Dikkat çekeceğim nokta şu olur:Bana bir şey getir diyerek elemanın ne düşündüğünü falan geçtim de siz nasıl hemen etkilenip bunu söylediniz?Yanlış anlamayın etkilenmiş olabilirsiniz ama daha çok hayatımda biri olsun,date çıkmışken kaçırmayım gibi olmuş.Gerçekten çocuktan çokk etkilendiğiniz için olmadığını düşünüyorum.

Kimin ne yaptığı,ne düşüneceğini bırakın siz ne istiyorsunuz buna bakın.
Hatıra gibi bir şey değil bana lazım bir kitap gibi bir şey. Valla çocuk çok kibar tatlı bir şeydi aşırı etkilenmesem de beğenmiştim. En kötü ileride kusura bakma sana yoğun hislerim oluşmadı derdim. Ya da bir şey demeden yavaş yavaş arkadaş ayağına yatardım. Planım buydu. Ama tutmadı. Çok plan yapmamak lazım:duduk:

Öğrenci misiniz. Benim duyduğum ekonomibo kadar kötüki biryere oturacak paraları dahi yok nasıl sosyallrssinler. Gerçi çoğu aç geziyor malesef.
Ben aynı şehirde okuyorum. Ailem de hep destek oluyor. Ama yine de ara sıra ek para istiyorum. Her şey cidden çok pahalı. Bazı arkadaşlarımla rahat rahat plan yapamıyorum mesela dışarıda okuyan için çok zor yemekler dışarıda 60'dan başlıyor. Evin yoksa bir şeyler pişirebileceğin yandın.

Hatıra gibi bir şey değil bana lazım bir kitap gibi bir şey. Valla çocuk çok kibar tatlı bir şeydi aşırı etkilenmesem de beğenmiştim. En kötü ileride kusura bakma sana yoğun hislerim oluşmadı derdim. Ya da bir şey demeden yavaş yavaş arkadaş ayağına yatardım. Planım buydu. Ama tutmadı. Çok plan yapmamak lazım:duduk:
Yapma yapma
1 ileri 2 geri😇

Kız evi naz evi diyorsun :dondurma::21:
Bizim toplumda öyle.😄
Aslında duygu temelli ilişkiler bunlar. Kim aradı,o yazsın,o davet etsin, ay 3.çalışta açayım falan saçma bence.
Ama sadece belli bir tarafın adımları ile de olmaz.
Ürkütmeden😁

Ben aynı şehirde okuyorum. Ailem de hep destek oluyor. Ama yine de ara sıra ek para istiyorum. Her şey cidden çok pahalı. Bazı arkadaşlarımla rahat rahat plan yapamıyorum mesela dışarıda okuyan için çok zor yemekler dışarıda 60'dan başlıyor. Evin yoksa bir şeyler pişirebileceğin yandın.
Evet işte çıktığınız erkeklerin parası olmayabilir yani o u demek istedim buluşmaların devamı o nedenle gelmiyor olabilir

Evet işte çıktığınız erkeklerin parası olmayabilir yani o u demek istedim buluşmaların devamı o nedenle gelmiyor olabilir
Zaten gittiği yerlere çağırıyorum. Normalde de gidiyorlar oraya biliyorum bir de bu çocuk şu an belli seviye maaş alıyordu

Ekleme ondan aslında 1 adama sayalım 😄 sonra ben yazdım 1 de bana. O yazdı skoru oldu 2 buluşma ortak denebilir ama benim olsun hadi. 2 de bana. En son buluşmayı gider ayak ayarladım benimki etti 3. O son hamle hiç olmadı :kahve::KK48:
Karşılık verme adım değil 3-1 olmuş. Son buluşmayı ayarlamayacaksın. Artı hep sen 2 o 1 değil arada bir.

Back