Tez zamanda hayırlı evlilik işinin olması için okudum Allah kabul etsinNiyetiniz için okudum Allah kabul etsin
Tesekkurler Bende senin hayirli evliligin olsun diye okudum Allah kabul etsinTez zamanda hayırlı evlilik işinin olması için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Tesekkurler Bende senin hayirli evliligin olsun diye okudum Allah kabul etsin
Ben de sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum Allah kabul etsin.
Hayırlı niyetiniz için okudum. Allah Teala makbul eylesin. Amin.Ben de sizin icin okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnHayırlı niyetiniz için okudum. Allah Teala makbul eylesin. Amin.
Bende sizin için okudum Allah kabul etsin aminSizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Umarım niyetlerine tez vakitte kavuşursun okudum Allah kabul etsinBende sizin için okudum Allah kabul etsin amin
Okudum canimUmarım niyetlerine tez vakitte kavuşursun okudum Allah kabul etsin
Ben de okudumOkudum canim
sizin için okudumBen de okudum
Sizin için okudum..sizin için okudum
Sizin için okudum.Sizin için okudum..
Sizin için okudum.
Hayırlı duam bu yıl atanmak.
Ben de sizin hayırlı niyetiniz için okudum. Allah Teala makbul, kabul etsin inşaallah.Bende sizin için okudum Allah kabul etsin amin
Ben de sizin icin okudum, Rabbim kabul etsin insallah.Ben de sizin hayırlı niyetiniz için okudum. Allah Teala makbul, kabul etsin inşaallah.
Sizin için okudum Allah kabul etsinBen de sizin icin okudum, Rabbim kabul etsin insallah.
Ben de sizin icin okudumBen de sizin icin okudum, Rabbim kabul etsin insallah.
Okudum gönlünden geçenlerin en hayırlılarını RABBİM kabul eylesin aminnnnnnBen de sizin icin okudum
Gönlünüzdeki hayırlı dileğiniz için okudum. Allahım kabul etsin.Okudum gönlünden geçenlerin en hayırlılarını RABBİM kabul eylesin aminnnnnn