Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

Okudum sizin icin. Insallah evladinizi saglikla ve kolaylikla kucaginiza alip buyutursunuz💕amin.
Benim duam kizim bugunku sinavindan yuksek puan alsin💕🌸
Niyetinize okudum. Allah zihin açıklığı versin kızınız ve tüm evlatlara.Yüksek puan alsın inş.Aminn.

Benim duam borçlarımı kolayca kimseye muhtaç olmadan tez vakitte kapatmak.

Niyetinize okudum. Allah zihin açıklığı versin kızınız ve tüm evlatlara.Yüksek puan alsın inş.Aminn.

Benim duam borçlarımı kolayca kimseye muhtaç olmadan tez vakitte kapatmak.
Sizin için okudum.Rabbim sağlıkla borçlarınızın bitmesini nasip etsin.

Benim duam kızımın Ya Evvel ismi hürmetine bir an önce huzurla sağlıkla mutlulukla bolluk ve bereketle çalışacağı bir isı olsun.
Ve sağlıkla keyifle mutlulukla bol kazancı olsun inşAllah

Sizin için okudum.Rabbim sağlıkla borçlarınızın bitmesini nasip etsin.

Benim duam kızımın Ya Evvel ismi hürmetine bir an önce huzurla sağlıkla mutlulukla bolluk ve bereketle çalışacağı bir isı olsun.
Ve sağlıkla keyifle mutlulukla bol kazancı olsun inşAllah
Niyetinize okudum. Insallah kiziniz icin cok guzel kapilar acilir.
Benim niyetim ,kizimin dun girdigi denemeden yuksek puan almasi 😊💕

Sizin için okudum, Allahim gönlünüzden geçen istek ve duaları kabul etsin, kolayından hayırlısıyla 🤲
Bende iyi bir dost için dua ediyorum, Rabbim onunda kalbine insirah ferahlığı versin rabbim içini ferahlatıp sorunu unutdursun, önemsizlestirsin, içini soğutsun istiyorum, mutluluk huzur versin. Amin

Sizin için okudum, Allahim gönlünüzden geçen istek ve duaları kabul etsin, kolayından hayırlısıyla 🤲
Bende iyi bir dost için dua ediyorum, Rabbim onunda kalbine insirah ferahlığı versin rabbim içini ferahlatıp sorunu unutdursun, önemsizlestirsin, içini soğutsun istiyorum, mutluluk huzur versin. Amin
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah 🌸
Benim niyetim hayırlı bir iş nasip olmasi için 🌸

Okudum yağmur Allah hayırlı bir iş kapısı açsın inslaah 🤲 amin
Benim niyetim dünya tatlısı bir kızım olsun sağlıklı hayırlı kolaylıkla amin 🤲
Niyetinize okudum Allah tez zamanda evlat sevinciyle yüzünüzü güldürsün.Amin.
Benim niyetim de huzurlu,mutlu olacağımız bolluk bereket dolu bir yuva kurmak. Amin.

Niyetinize okudum Allah tez zamanda evlat sevinciyle yüzünüzü güldürsün.Amin.
Benim niyetim de huzurlu,mutlu olacağımız bolluk bereket dolu bir yuva kurmak. Amin.
Niyetinize okudum inşallah huzurla ve mutlulukla bir yuvanız olur her zaman... aminnnn

benim niyetim de, maddi manevi üzülmeme sebep olan sorunlardan tez zamanda kurtulmak...

hayatımdan huzur ve sağlık eksik olmasın inşallah....

X