- 30 Ocak 2014
- 4.436
- 8.665
Aminn. Allah razı olsun. Okudum senin için canım.Amin . Bende niyetinize okudum. Allah kabul etsin. . Benim de niyetim karşımıza düzgün insanlar çıkması . Amin
Benim niyetim yine aynı. Gönül muradıma kavuşmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn. Allah razı olsun. Okudum senin için canım.Amin . Bende niyetinize okudum. Allah kabul etsin. . Benim de niyetim karşımıza düzgün insanlar çıkması . Amin
Benim duamda öncelikle oğlumun sağlığı ve sonra üzerime Sevgi yağdıracak bir eş ve tabiki verdiğim paranın geri dönmesi lütfen dua eder misinizBen de sizin için okudum,rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah.
Benim duam da gönül muradıma kavuşmak. Artık mutlu olmak
Okudum, Rabbim kabul etsin.Benim duamda öncelikle oğlumun sağlığı ve sonra üzerime Sevgi yağdıracak bir eş ve tabiki verdiğim paranın geri dönmesi lütfen dua eder misiniz
Okudum sizin için,Allah kabul etsin inşallahOkudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam; uzerimdeki agirlik, kasvetin gitmesi, hayirli kapilarin acilmasi ve belirsizlikten kurtulmak
Okudum sizin içinOkudum sizin için,Allah kabul etsin inşallah
Benim duam oğlumun son zamanlarda korkusu var 3 yaşında,sesten korkuyor onun geçmesi biran önce
Okudum sizin icin. Insallah evladinizi saglikla ve kolaylikla kucaginiza alip buyutursunuzamin.Okudum sizin için
Benim duam evladimi saglikli sıhhati hayırla kucağıma almak.
Niyetinize okudum. Allah zihin açıklığı versin kızınız ve tüm evlatlara.Yüksek puan alsın inş.Aminn.Okudum sizin icin. Insallah evladinizi saglikla ve kolaylikla kucaginiza alip buyutursunuzamin.
Benim duam kizim bugunku sinavindan yuksek puan alsin
Sizin için okudum.Rabbim sağlıkla borçlarınızın bitmesini nasip etsin.Niyetinize okudum. Allah zihin açıklığı versin kızınız ve tüm evlatlara.Yüksek puan alsın inş.Aminn.
Benim duam borçlarımı kolayca kimseye muhtaç olmadan tez vakitte kapatmak.
Niyetinize okudum. Insallah kiziniz icin cok guzel kapilar acilir.Sizin için okudum.Rabbim sağlıkla borçlarınızın bitmesini nasip etsin.
Benim duam kızımın Ya Evvel ismi hürmetine bir an önce huzurla sağlıkla mutlulukla bolluk ve bereketle çalışacağı bir isı olsun.
Ve sağlıkla keyifle mutlulukla bol kazancı olsun inşAllah
Bende sizin icin okudumNiyetinize okudum. Insallah kiziniz icin cok guzel kapilar acilir.
Benim niyetim ,kizimin dun girdigi denemeden yuksek puan almasi
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallahSizin için okudum, Allahim gönlünüzden geçen istek ve duaları kabul etsin, kolayından hayırlısıyla
Bende iyi bir dost için dua ediyorum, Rabbim onunda kalbine insirah ferahlığı versin rabbim içini ferahlatıp sorunu unutdursun, önemsizlestirsin, içini soğutsun istiyorum, mutluluk huzur versin. Amin
Niyetinize okudum Allah tez zamanda evlat sevinciyle yüzünüzü güldürsün.Amin.Okudum yağmur Allah hayırlı bir iş kapısı açsın inslaah amin
Benim niyetim dünya tatlısı bir kızım olsun sağlıklı hayırlı kolaylıkla amin
Niyetinize okudum inşallah huzurla ve mutlulukla bir yuvanız olur her zaman... aminnnnNiyetinize okudum Allah tez zamanda evlat sevinciyle yüzünüzü güldürsün.Amin.
Benim niyetim de huzurlu,mutlu olacağımız bolluk bereket dolu bir yuva kurmak. Amin.