- 29 Mart 2012
- 1.751
- 1.791
Gönlünüzdeki hayırlı dileğiniz için okudum. Allahım kabul etsin.
Hamileyim. Sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, huzurla, neşeyle ve kolaylıkla bebeğimi ağustos ayında kucağıma almak istiyorum
Sizin için okudum. Allah gönlünüze göre birini nasip etsin size.Rabbim duanizi kabul etsin, saglikla sihhatle bebeginizi kucaginiza alin insallah.
Benim duam Rabbimin bana yardim etmesi, beni belirsizliklerden kurtarmasi ve karsima gonlume gore birini cikarmasi.
Okudum niyetinize dileğim aklıma takılan sorunda olumlu gelişme tez vakitte görmekSizin için okudum. Allah gönlünüze göre birini nasip etsin size.
Benim duam atanmak ve bu işsizlikten kurtulmak.
Okudum Allah kabul etsinOkudum niyetinize dileğim aklıma takılan sorunda olumlu gelişme tez vakitte görmek
Okudum bende Allah kabul etsin gönlünüzdekiniOkudum Allah kabul etsin
Canım benim bana denk geldi niyetin için dua etmek ne güzel karşılaşma =D.Okudum bende Allah kabul etsin gönlünüzdekini
Niyetine okudum Allah kabul etsin tez vakitte nasipCanım benim bana denk geldi niyetin için dua etmek ne güzel karşılaşma =D.
Rabbim güzel kalbinden geçen dualarını,niyetlerini hayırla kolaylıkla tez vakitte nasip etsin sana. Amin.
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnNiyetine okudum Allah kabul etsin tez vakitte nasip
okudum. Rabbim bütün dileklerini kabul etsin.Sizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn
Okudum. Allah niyetini kabul etsinokudum. Rabbim bütün dileklerini kabul etsin.
Niyetiniz icin okudum, Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul etsinOkudum. Allah niyetini kabul etsin
Ben de Rainyy için dua edeyim, garanti olsun. Dileği hepimizin malumu.Niyetiniz icin okudum, Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul etsin
Okudum. Allah kabul etsinokudum Allah kabul etsin inşAllahmavi mucize sizlerde rahmetli annem için okurmusunuz lütfen adı konca , Allah razı olsun
Niyetine okudum Allah kabul etsinOkudum. Allah kabul etsin
Bende senin icin okudum. Allah kabul etsinNiyetine okudum Allah kabul etsin
Bende okudum Allah kabul etsin duanıBende senin icin okudum. Allah kabul etsin
Okudum bende Allah kabul etsin.Bende okudum Allah kabul etsin duanı
Okudum sizin için. Allah kabul etsinOkudum bende Allah kabul etsin.
Sizin için okudum Allah kabul etsinOkudum sizin için. Allah kabul etsin