- 26 Haziran 2022
- 2.126
- 3.487
Okudum Rabbim herseyin en hayırlısını afiyetle nasip etsin inşaallahOkudum , Allah dualarınızı ve gönlünüzden geçenleri kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim herseyin en hayırlısını afiyetle nasip etsin inşaallahOkudum , Allah dualarınızı ve gönlünüzden geçenleri kabul etsin
okudum
Okudum Rabbim tez vakitte dileklerinizi kabul etsin hayırlı haberleralmayı nasip etsin aminAllah dualarınızı kabul etsin. Dileğinizi hayırla kolaylikla sağlıkla mutlulukla bereketle size tez vakitte versin. /Okudum
İki başlığı da şimdi gördüm, şans işte ikisinde de size denk geldi :) dileğiniz için üç Fatiha okudum, Allah tez vakitte hayırlısıyla kabul buyursun inşallahOkudum Rabbim tez vakitte dileklerinizi kabul etsin hayırlı haberleralmayı nasip etsin amin
Bende size okudum Rabbim kabul etsin dileklerinizİki başlığı da şimdi gördüm, şans işte ikisinde de size denk geldi :) dileğiniz için üç Fatiha okudum, Allah tez vakitte hayırlısıyla kabul buyursun inşallah
Bende size okudum Rabbim kabul etsin dilekleriniz
Ayy canım benim okudum bende Allah razı olsun Allah senınde ne muradın varsa versın ne sıkıntın varsagıdersın aminslnn12345 senin duanın kabulü yakın gibi doğuyor hep içime
Okudum. Allah hayırlısını kolaylıkla, sağlıkla,mutlulukla,bereket ve huzurla nasip etsin dilediğini sana yaşatmayı. Amin.
Cennet bahçesi gibi bir yuvan olsun.Amin.
Sizin dileğiniz kabul olsun diye niyetlenerek okudum. Allah dileklerinizi kabul etsin amin.Ayy canım benim okudum bende Allah razı olsun Allah senınde ne muradın varsa versın ne sıkıntın varsagıdersın amin
Sizin dileğiniz kabul olsun diye niyetlenerek okudum. Allah dileklerinizi kabul etsin amin.
Hayaliğiniz ve dilekleriniz neyse tez zamanda kolayından nasip olsun, Fatiha okudumMerhaba sizin için okudum Rabbim kolaylıkla tez vakitte dileğinizi kabul etsin.Amin.
Hayirlisiyla insallah hayalleriniz nasip olur. OkudumHayaliğiniz ve dilekleriniz neyse tez zamanda kolayından nasip olsun, Fatiha okudum
Okudum hayalleriniz geleceğiniz olsun inşallahHayirlisiyla insallah hayalleriniz nasip olur. Okudum
Rabbim hayitla dualarinizi kabul etsin.Aminn.okudum❤Hayirlisiyla insallah hayalleriniz nasip olur. Okudum
Niyetleriniz için okudum Allah tez vakitte şifa versin hepinize.Rabbim hayitla dualarinizi kabul etsin.Aminn.okudum❤
Bende icinde bulundugumuz uyuz hastaligindan benim ve ailemin kurtulmasi ve sifa bulmasi icin dualarinizi bekliyorum.
Aminn insallah.sizinde de ne duaniz varsa hayirlisi ile kabul olsun .okudumNiyetleriniz için okudum Allah tez vakitte şifa versin hepinize.
Sizin için okudum.Allah şifa versin.Tez zamanda kolaylıkla afiyetle duanızı kabul etsin RabbimAminn insallah.sizinde de ne duaniz varsa hayirlisi ile kabul olsun .okudum
Size okudum Bu mübarek ayların hürmetine Allahım kalbinizden geçen duaları kabul etsinSizin için okudum.Allah şifa versin.Tez zamanda kolaylıkla afiyetle duanızı kabul etsin Rabbim
Sizin için niyetlenip okudum. Allah dileklerinizi kabul etsin.Size okudum Bu mübarek ayların hürmetine Allahım kalbinizden geçen duaları kabul etsin
Niyetiniz için okudum Allah kabul etsinSizin için niyetlenip okudum. Allah dileklerinizi kabul etsin.