Jenny senin en büyük dileğin için yürekten bir Fatiha da ben okudumKonu sahibi bende sana okuduum
Jenny senin en büyük dileğin için yürekten bir Fatiha da ben okudum
nev81 Allah hayırlısıyla muradına eriştirsin :)bende sana okudum bir Fatiha
güzel bir konu olmuş. yüreğine sağlık konu sahibi:) sana ve üstte ki arkadaşa birer fatiha da ben yolluyorum:)
Rabbim kalbinizde ki tüm güzellikleri karşınıza çıkarsın.
en büyük hayalleriniz hayırlısıyla tez zamannda gerçek olsun.
güzel bir konu olmuş. yüreğine sağlık konu sahibi:) sana ve üstte ki arkadaşa birer fatiha da ben yolluyorum:)
Rabbim kalbinizde ki tüm güzellikleri karşınıza çıkarsın.
en büyük hayalleriniz hayırlısıyla tez zamannda gerçek olsun.
amin canım. Allah seni de TEZ zamanda karnını,kucağını doldursun sağlıklı sıhhatli güzel kaderli evlatlara sahip olasın inşallah.ben dayanamicam sanada 1 fatiha 1 ayetel kursi ve bebisinin icinde 1 ayetel kurs yolluyorummmmm
allah hayirlisiyla saglikla mutlulukla huzurla neseyle bebisini kucagina almayi nasip etsinnnn insallahhh
ve bebisininde sansi bahti acik omru uzun saglikli tahti guclu olsunnnnnnnnnn
yolunuz acik olsunnnnnn
darisida basima olsun insallahhhh :))
mucks
allaha emanet
dilekleriniz gerçek olsun hayırlısıyla.. okudum ben:)
Bende hepinize dua ediyorum rabbim tüm dualarınızı kabul etsın..benim de nacizane sizden ricam epilepsi hastası kızım için duada bulunmanız. canım kızım seni çok seviyorum.Rabbime Emanet olun.
canım kızın için okudum.Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun.Hastalığından iz kalmıycak şekilde şifa versin inşallah.Bende rabbimden ömür boyu şifa sağlık dileniyorum...
çok güzel düşünmüşsünüz kızlar.
tam bir sinerji oluşuyor burada
benden deeee idil e özel fatiha
birdeeee toppik için
Allah hebimizin dualarını kabul etsin, gönlümüzün muradını versin hayırlısıyla
freeware senin içn okudum canım inşallah hayırlı bir yuva kurarsın
bende bir evlat sahibi olmak istiyorum
Bende hepinize dua ediyorum rabbim tüm dualarınızı kabul etsın..benim de nacizane sizden ricam epilepsi hastası kızım için duada bulunmanız. canım kızım seni çok seviyorum.Rabbime Emanet olun.
Bende üstte ki üye için okudummm Allah kabul etsin hepimizin dualarını