• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü bu ağrıdan kurtulamadım?

Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Belki bu konunun yeri başka bir konudur fakat buraya açarsam daha çok insana ulaşacağımı düşünüyorum. Neyse, benim kulağımda yaklaşık 2 aydır geçmeyen bir ağrı var. Bir KBB uzmanına, bir de sağlık ocağı doktoruna göründüm ikisi de bir şey yok dedi ama gene de ağrıması durmuyor. Şöyle ki sabahları uyandığımda genellikle hiçbir şey yok, ağrı sızı yok. Gece uyurken de rahatım. Ancak bir süre sonra özellikle akşama doğru sağ kulağım ağrımaya başlıyor. Ağrıyı artıran bazı faktörler var örneğin spor yaparken içine hava girmesi, duş sonrası, rüzgarda yürümek gibi durumların ağrıyı tetiklediğini düşünüyorum. Ancak bazen bunları hiç yapmasam bile gene de ağrıyor. Özellikle bazen başımı sağa/sola hareket ettirirken de ağrı duyuyorum, hareketle birlikte bir ağrı ve hassasiyet söz konusu. Çok çaresiz hissettiğim için buraya bu konuyu açıyorum, 2 doktora göründüm ikisi de bir şey yok dedi. Bir kere Banyoda biraz uzun kalmıştım, ondan sonra iyice yerleşti bu ağrı kulağıma sanki. Bir fikriniz var mı, daha önce aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Kulak damlası da fayda etmedi. Eğer bir fikri olan varsa, aynı durumu yaşayan varsa bu ağrıyı geçirmek için bir tavsiye verirseniz çok sevinirim. :( teşekkürler şimdiden.

Bende de cok oluyordu bende de bisey bulamadilar malesef birde benimki bazen cok fena kasıniyor. Soguk havalarda ruzgar girmesine baglamistim bende. Cozumunu bulamadilar.

Bende de cok oluyordu bende de bisey bulamadilar malesef birde benimki bazen cok fena kasıniyor. Soguk havalarda ruzgar girmesine baglamistim bende. Cozumunu bulamadilar.
Bazen 2-3 gün sakin geçiyor sonra yine aniden ağrı bastırıyor. Başın hareketi vs bazen çok etkiliyor. Gerçekten nette de bakınca çok fazla var böyle sebepsiz ağrı çeken. Rüzgar beni de çok etkilemeye başladı. Kulak hassasiyeti oldu bizlerde herhalde. :/ Çok geçmiş olsun size de.

Back