Bir tuhaf durum siz olsanız ne yapardınız

Kaç yaşında çocuk? Sınıf öğretmeni mi, öğretmen kaç yaşında? Neden sırtına almış? Kucaklamış mı nasıl almış? Gerekçesi nedir?

aşırı bir hareket olmus bncede gereksiz bir ilgi.esimde ogretmen ortaokul olmasina ragmen hicbir kiz ogrencisinjn yuzune bile gulmuyor.mesafeyi korumak acisindan cunku herkes herseyden anlam cikariyor.ogrencide ayri dert bir de

Branş öğretmeni
Hatta sonra bir hareketi göstermesi için masada ayağa kalk demis
Enteresan. Yönetime şikayet edin bence. Valeryanın dediği gibi kadın halimlebir çocuğun başını okşamaya çekiniyorum, herkes her şeyden her türlü anlam çıkarabilir diye tedirgin oluyorum.

Enteresan. Yönetime şikayet edin bence. Valeryanın dediği gibi kadın halimlebir çocuğun başını okşamaya çekiniyorum, herkes her şeyden her türlü anlam çıkarabilir diye tedirgin oluyorum.
Sınıf öğretmenimiz ile görüştüm tekrar pazartesi okula gideceğim

Ne öğretmenimi acaba spor. Öğretmeni felansa gerekli olmuş olabilir.Bizim cimnastik ogr.tek tek çocukları sırtinda taşıyordu.Ama konuyla alakasız bir ogretmense bilemedim.Cok kotu bir hareket değil ama gereksiz olmus

Valla ben bu zamanda yanlış anlaşılmaktan korkup agucuk bugucuk bile diyemiyorum artık çocuklara.
Bir profesyonelin böyle kontrolsüz davranması bana garip geldi.
Sizin adınıza çok üzüldüm. Bunun endişesini duymak bile yeter bir anne için. Durumu ve endişenizi kızınıza yansıtmamaya çalışın lütfen. Çocuk için travmaya dönüşmesin.

Sırtına alış şekli nasıl yani eliyle arkadan destekleyerek miymiş? Her ne olursa olsun temas çok, beni de huzursuz ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…