- 21 Nisan 2025
- 26
- 7
- 1
- Konu Sahibi GulumsunSerez
-
Bende oyle düşündüm hep. Ama dolaylı olarak bizi de etkilediği için artık sıkıntı vermeye başladı.Adam baya pişkin. Metresini ailesinin gidip kaldığı yerlere götürüp getirdiğine göre karısından da korkmuyor. Senin yapabileceğin birşey yok gibi görünüyor bence. Bir rezillik çıktıktan sonra akıllanır belki.
Buluştuğu yer kendisine mi ait? Aynı apartman falan mı acaba?Ama buluştukları yer ailemizin ortak kullandığı bir yer.
Siz eşine söyleseniz başınız ağrıyabilir ama ben olsam vicdanen rahatsız hissederdim zor bir durum. O şerefsiz herif yakalanır da karısı ondan boşanır bir gün umarım.
Bende çok vicdan yapıyorum. Empati kuruyorum ister istemez. Aynen öyle eşine söyleyemiyorum başım kesin ağrır.Siz eşine söyleseniz başınız ağrıyabilir ama ben olsam vicdanen rahatsız hissederdim zor bir durum. O şerefsiz herif yakalanır da karısı ondan boşanır bir gün umarım.
Ortak kullanım alanında ucu bana dokunup beni rahatsız edecek birşeyse önce açık açık konuşurdum, olmadısa da bayağı akraba toplayıp tesadüfen baskın yapardım. Eşi de zaten biliyor adam bu kadar rahatsa. Ha benle bir alakası olmayan durumsa da umursama
Açık açık konuştuk, yok siz yanlış görmüşsünüz o başkası öylesine gittik diyor sırıta sırıta. Bende bu kadar olmaz biliyordur diye düşünüyorum, insan eşinin kokusundan anlar, şahsen ben anladım. Bizle alakası yok dedik başlarda ama artık çok rahatsız etmeye bizi de durum engellemeye başladıOrtak kullanım alanında ucu bana dokunup beni rahatsız edecek birşeyse önce açık açık konuşurdum, olmadısa da bayağı akraba toplayıp tesadüfen baskın yapardım. Eşi de zaten biliyor adam bu kadar rahatsa. Ha benle bir alakası olmayan durumsa da umursamazdım.
Zaten vicdan yaptığım konu da bu. Benle alakası yok deyip sessiz kalmayı da kendime yakıştıramıyorum. Kilidi değiştirmek aklımıza geldi ama konular çok başka yere gidebilir. Haklıyken haksız duruma düşebiliriz. Üste çıkmayı iyi bilir. Bizi haksız çıkarır.Bildiğiniz halde ses çıkarmazsanız siz de en az onlar kadar suçlu olursunuz. Karısı göz yumabilir ama belli ki miraslık olan bir eve geliyorlarsa o evin varisleri göz yummak zorunda değil. Yüksek sesle bildiğinizi belli edin ve gerekiyorsa kilidi değiştirin. Ahlaksızlıklarına ortakçı olmayın.
Evet bahçe eviBu ortak alan bir restoran mi, yazlik falan mi nasil bir yer?
Bu kadar zamandır sesimi çıkartmadım. Artık vicdan yapıyorum ama çözüm de bulamıyorumPes artık peki konu sahibi sen ne yapmayı dusunuyorsun
Yani siz ayni anda ayni evde oluyorsunuz.Evet bahçe evi
Aynı anda aynı yerde olmuyoruz, hafta sonları gidiyoruz genelde mangala falan, ne zaman çıkacaksınız, diye darlarYani siz ayni anda ayni evde oluyorsunuz.
Humm, o halde bu durumu onaylıyor durumuna dusersiniz.
Evin sahibi kim?
Eşini aldatıyor olman umrumuzda bile değil ama bizi buna ortak edemezsin. Bi daha o kadınla seni burda görmeyim yoksa ailene de eşine de her şeyi söylerim bu kadar da pişkinlik olmaz diyin. Kendi başına geliyorsa gelsin pis herif.
Evin sahibi kimse ona durumu bildirin, engel olsun.Aynı anda aynı yerde olmuyoruz, hafta sonları gidiyoruz genelde mangala falan, ne zaman çıkacaksınız, diye darlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?