- 21 Nisan 2025
- 26
- 7
- 1
- Konu Sahibi GulumsunSerez
Aileden bir yakınım yaklaşık 2-3 yıldır(öncesi de olabilir) eşini aldatıyor. Daha öncesinde de benzer durum olmuş ayrılık eşiğinden dönmüşler. Bildiğim kadarıyla çocuk için evliliğe devam etmişler. O zamanlar ben kendilerini tanımıyordum. Benimle birlikte bu durumu bir kişi daha biliyor. Hatta daha önce buluştuklarında karşılaştık. Yani bildiğimizi de biliyor. Bu aldatan kişinin annesi hasta bir kadın, babası da fazla fevri ve agresif. Bir şey olmasından korktuğumuz için kimseye bir şey diyemiyoruz. İlk başlarda karışmayalım, bize fazla söz düşmez, hem eşi bu işlerin içinde olduğunu bildiği halde kabul etmiş, tekrar edebileceğini de göze almıştır, dedik. Ama buluştukları yer ailemizin ortak kullandığı bir yer. Bizi de rahatsız eden bu durum. Gözden ırak olsalar rahatsız olmayız. Biz oralardayken ne zaman oradan ayrılacağımızı sorar, hadi hadi gibisine rahatsız eder. Kendisini uyardık, resmen de tiye alıyor, gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor. Son zamanlarda o işleri bıraktığını söylemişti ama yalan çıktı. Geçen yine oradaydılar. Görünmeden uzaklaştık. Bu durumun son bulmasını istiyoruz. Çünkü çevrede tanıdıklarda var, iş bize bulaşır diye de korkmaya başladık artık. Oradan uzaklaştırmanın da yolunu bulamadık. Bizim kadar onun da orda olmak hakkı. Daha fazla detay veremiyorum maalesef. Ne yapalım sizce? Fikri olan ya da benzer bir durum yaşayıp işin içinden çıkabilen var mı? Yardımcı olur musunuz?