- 21 Nisan 2025
- 26
- 7
- 1
- Konu Sahibi GulumsunSerez
- #21
Uyardık, yalanlıyor, gözümüzle gördük yanlış görmüşsünüz diyor güle güle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son çare öyle olacak gibi, gerek kalmasın istedikEvin sahibi kimse ona durumu bildirin, engel olsun.
Ne isterse yapsın. Konular istediği yere gitsin. En azından sesinizi çıkarmış ve dur demiş olursunuz. Güzellikle gidip söylediğinizde tamam demeyeceğine göre. Zor yolu seçmek durumundasınız.Zaten vicdan yaptığım konu da bu. Benle alakası yok deyip sessiz kalmayı da kendime yakıştıramıyorum. Kilidi değiştirmek aklımıza geldi ama konular çok başka yere gidebilir. Haklıyken haksız duruma düşebiliriz. Üste çıkmayı iyi bilir. Bizi haksız çıkarır.
Satın o zaman orayı. Payınızı alıp ortaklığı bitirin. En azından size bulaşmaz rezillikleri.Evet bahçe evi
Annesi hasta söyleyemiyoruz ki, iyice yataklara düşecektirMuhtemelen kuzenin diye düşünüyorum, eşine söylemesen de anne babasına söyle, olaya müdahale edeceklerse etsinler, onlar da müdahale etmezse hiç karışma.
Hem ne zaman ordan ayrılacağınızı sorup hem de inkâr ediyor. Pişkinliğin, yalancılığın da böylesi.Uyardık, yalanlıyor, gözümüzle gördük yanlış görmüşsünüz diyor güle güle
Onun pisliği için güzelim yeri satmak olmaz ki. Hafta sonları nefes aldığımız bir yer.Satın o zaman orayı. Payınızı alıp ortaklığı bitirin. En azından size bulaşmaz rezillikleri.
Gitmeden bile mesaj atıp, gelmeyin der zaten. Susmaktan başka bir şey de yapamaz oldukHem ne zaman ordan ayrılacağınızı sorup hem de inkâr ediyor. Pişkinliğin, yalancılığın da böylesi.
Eee demediniz mi hem mesaj atıp gelmeyin diyorsun, ordan uzaklaşmamızı bekliyorsun. Çocuk mu kandırıyorsun dalga mı geçiyorsun diyeGitmeden bile mesaj atıp, gelmeyin der zaten. Susmaktan başka bir şey de yapamaz olduk
Çok güzel yorum. Tüm herkes örnek alsın yabana atmasın. Bu işi yapan tekrarlıyor. Daha önce de benzerlerini duydum. Şimdi başıma geldi. Zor bir durum. Karısının bırakmayacağını tahmin ediyoruz bizde. Ama böyle de olmaz ki.Ayy iki ucu b.klu değnek. Normalde söylenmeli hele ki bu kadar pişkin ve yüzsüzce tanıdıkların olduğu mekana gidiyorsa, uyarmanıza rağmen sırıta sırıta açıklama yapıyorsa.. Ama bu sefer adam sizin başınıza ekşiyebilir. Kadında muhtemelen ayrılacak cesaret yok ve ayrılmayacakta. Durduk yere başa iş almaya gerek var mı bilemedim.
Bu arada aldatan erkeği affedersek ne olduğunun kanıtı gibi adam. Pişkin pişkin, gözler önünde aldatıyor ikinci seferde. Nasılsa kadın boşanmaz, ona muhtaç diye.
Adamı uyarsanız mı acaba buraya başka bir kadınla daha gelirsen durumu eşine bildirmek durumunda kalacağım, göz göre göre defalarca yapıyorsun, ben buna daha fazla susamam benden uyarması diye bir uyarsanız. En azından elini eteğini çeker.
Ne desem bilemedim. Zor bir durum. Sözü geçecek bir aile büyüğünuz yokmu? Ona söyleseniz?Onun pisliği için güzelim yeri satmak olmaz ki. Hafta sonları nefes aldığımız bir yer.
Bir ihtimalYani aynı bahçe evınde buluşuyorsanız muhtemelen aileden biri . Bari haberleşerek gidin kayınbiraderiniz olsa gerek ortak bahçe olduğuna göre tahminim
hem bilip susmak , hem hadi gidin die sizi göndermesi eşiyle
Konuşsanız size patlayacak ..en güzeli ailenize söyleyin durumdan haberdar olsunlar hanımına söyleme konusuna kayınaile karar versin .
Konu daha fazla dallanabilirNe desem bilemedim. Zor bir durum. Sözü geçecek bir aile büyüğünuz yokmu? Ona söyleseniz?
Şunu sakın unutma! Böyle şeylerde yapana bir şey olmaz, ama görenin gözünü oyarlar. Annesinin hasta olacağını oğlu düşünmüyorsa, sen hiç düşünme!Annesi hasta söyleyemiyoruz ki, iyice yataklara düşecektir
Tamam işte kaynana kayınbaba müdehale etsin siz bisey yapamazsınız bu derece yakınlığa 3 gun sonra ilkinde affeden eşi gitse yuvamı yıktınız die başınıza kalırBir ihtimal
Yok onu da yapamam, bisey olur kendimi asla affetmemŞunu sakın unutma! Böyle şeylerde yapana bir şey olmaz, ama görenin gözünü oyarlar. Annesinin hasta olacağını oğlu düşünmüyorsa, sen hiç düşünme!
Konu başında aileden bir yakınım diye belirtmiş.Yani aynı bahçe evınde buluşuyorsanız muhtemelen aileden biri . Bari haberleşerek gidin kayınbiraderiniz olsa gerek ortak bahçe olduğuna göre tahminim
hem bilip susmak , hem hadi gidin die sizi göndermesi eşiyle
Konuşsanız size patlayacak ..en güzeli ailenize söyleyin durumdan haberdar olsunlar hanımına söyleme konusuna kayınaile karar versin .