- 21 Nisan 2025
- 26
- 7
- 1
- Konu Sahibi GulumsunSerez
-
Bir çoğunu bizde düşündük, nedenlerini yazıyorum. Bizim aklımıza gelmeyen bir nokta vardır diye yazdım. Yoksa niye yazayım. Basit birsey olsaGerildiğim bir durum yok bir sürü fikir verilmiş hepsine yapamam demişsiniz
2 3 sene oldu diyorum ilk defa bugün düşünmeye başladığımi düşünmeniz beni üzerGerildiğim bir durum yok bir sürü fikir verilmiş hepsine yapamam demişsiniz
Orası devlet sırrı!Muhtemelen kayın birader bu kişi,
2 3 sene oldu diyorum ilk defa bugün düşünmeye başladığımi düşünmeniz beni üzer
Daha fazla açıklama yapamam dedim. Zaten söyleyebilsem başta söylerdim değil miOrası devlet sırrı!
Mekan ortak aile evi ise ve konu sahibi bu insanları sonradan tanıdıysa eş ailesi olmaları dışında bir seçenek kalmıyor.Orası devlet sırrı!
Blöf yapmasın zaten ya baktı uyarıya rağmen gelmeye devam ediyor çeksin fotoğralarını göndersin eşine.Şerefsiz herif çükünün derdinde. Öyle güzellikle uyararak geri çekilecek birine benzemiyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla yüzsüz, arsız, pişkin birisi. Blöfle olmaz gerçekten birinin sağlam fırça çekip g.tune tekmeyi vurup kovması rezil etmesi lazım onu.
Adamın (!) zerre umrunda olsa, bu hareketi, o ortamda yapmaz.Blöf yapmasın zaten ya baktı uyarıya rağmen gelmeye devam ediyor çeksin fotoğralarını göndersin eşine.
Rezil olmayı düşünen biri olsa tanıdık yere koluna sevgilisini takıp gelir mi hiç? Adamın ar damarı çatlamış. Yaptığı şeyi eminim övünerek anlatıyordur zaten arkadaşlarına.
Eş ailesinden biriyse bundan asıl rahatsız olup, çözmesi gereken kişi belli. Eşim bu sorunu çözmüyorsa adımımı atmazdım bende bir daha oraya.Mekan ortak aile evi ise ve konu sahibi bu insanları sonradan tanıdıysa eş ailesi olmaları dışında bir seçenek kalmıyor.
Ben açıkçası eş ailesi için bu kadar kafa yormazdım. Ortak eve de gitmezdim.
Öyle tabiki ama en azından konu sahibinin oldugu yere gelmez artık, eşi ile tekrar tekrar bu muhabbetler için uğraşmak istemez. Başka yere gider yapar.Adamın (!) zerre umrunda olsa, bu hareketi, o ortamda yapmaz.
Adamın karısı dahil herkes biliyor da umursamıyorsa bana ne der geçerim.Eş ailesinden biriyse bundan asıl rahatsız olup, çözmesi gereken kişi belli. Eşim bu sorunu çözmüyor adımımı atmazdım bir daha oraya.
"Erkek" olduğu için aile içinde görmezden geliniyordur muhtemelen.Adamın karısı dahil herkes biliyor da umursamıyorsa bana ne der geçerim.
Benim o mekanı rahat ve güvenle kullanabilmemi kocam dert etmiyorsa ne işim var orada.
Sizin bildiğinizi emin olun eşide dahil olmak üzere diğer aile bireyleri de biliyordur ortak miraslık bir ev ki ev herkes tarafından kullanılan bir ev ,sevgilisini bu kadar rahat götürebildiğine göre herkes biliyordur ama ses etmiyorlardırBu aklıma hiç gelmedi. Öyle bsiey olabilir mi
Bence size yine laf düşmüyor. Kendi eşi var. Onu o şekilde kabul ettiyse sizi ilgilendiren bir durum yok.İlk başlarda karışmayalım, bize fazla söz düşmez, hem eşi bu işlerin içinde olduğunu bildiği halde kabul etmiş, tekrar edebileceğini de göze almıştır, dedik
Gitmeden bile mesaj atıp, gelmeyin der zaten. Susmaktan başka bir şey de yapamaz olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?