Bir tanıdığım eşini aldatıyor

Ay Agatha Christie okuyor gibi hissettim, çok heyecanlı dsafsdfdsf

Konu sahibi, konudaki kahramanın kim olduğunu söylemeden ve hiç kimsenin fikrini beğenmeden üyeliğini iptal etmiş gitmiş. Son kararım kuzeni olduğu, belki bir ihtimal de kardeşidir.

Aynı anda aynı yerde olmuyoruz, hafta sonları gidiyoruz genelde mangala falan, ne zaman çıkacaksınız, diye darlar
Darlarsa darlasin cikmayin oradan .Erken gidin gec cikin .Sanami soracagiz ne zaman cikacagimizi diyin ve cikmayin gitsin isini baska yerde gorsun ben olsam inadima gider cikmam sizi kime sikayet edecekki

Şunu sakın unutma! Böyle şeylerde yapana bir şey olmaz, ama görenin gözünü oyarlar. Annesinin hasta olacağını oğlu düşünmüyorsa, sen hiç düşünme!
Cok dogru bir yorum , annesine ailecek gidiyoruz yakisiksiz oluyor colugumuz vocugunuz var kessin oradan ayagini diyin .bu ne boyle.

Ben bu aldatma olaylarına hiç karışmama taraftarıyım. Senin bildigini karısı da biliyordur düşüncesindeyim. Ama ailece gidilen ortak eve kimsenin metresiyle gitmesini kabul edemem. Çocuklar her şeyi örnek alıyor. Çocuklar etkilenebilir. Çocuk olmasa bile herkesin uyması gereken bazı kurallar var. Biraz dişini göstermek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…